Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
lacko22
aktív tag
A Windowsos programokat lehet e rá telepíteni vagy nem?
-
lacko22
aktív tag
Akkor most azt kérdezném hogy egyáltalán érdemes e ? egy Windowsos felhasználónak Linuxot használni ha van netje , szeret játszani, zenét hallgatni filmet nézni stb.
Ezért meg a biztonságért érdemes é megpróbálkozni vele vagy hagyni kell a francba.
Mert mondjuk nincsenek hozzá driverek meg illesztőprogramok meg kiegészítők.... -
lacko22
aktív tag
TI melyik operációs rendszert ajánljátok?
Hozzá milyen tűzfalat?
Az XP vel csak ez az egy gondom van.Sok a vírus. -
lacko22
aktív tag
Az emulátorok be vannak építve vagy a programokat emulátorokat nekem kell beszerezni /a nem tudom honnan/
? -
lacko22
aktív tag
mi az a backup?
-
lacko22
aktív tag
A lassúság alatt nagyon lassút értesz?
Ha feltelepíteném meg átpartícionálnám a Winyót utána vissza lehet ugyanolyanra csinálni?
Vagy nem érdemes vele szenvedni? -
lacko22
aktív tag
Azt mondják hogy ami most van az már a SUSE9 utáni legújabb.
Nem tudom hogy ebben van e valami fejlődés.
Meg a DOS-t támogatja -e? -
lacko22
aktív tag
Ezeket a dolgokat alá tudjátok támasztani?
Meg hogy ezt az oprendszert is csak meg kell szokni. -
lacko22
aktív tag
Sziasztok azt hallottam hogy az új Linux sokkal jobb mint az XP vagy akármelyik nem megy rá a vírus meg sokkal stabilabb. Támogatja a Windowsos dolgokat fájlokat stb.
Úgy tudom egy DVD-re fér rá. Feltelepítve vagy 6 giga.
Ez igaz szerintetek vagy rosszul tudom.
És a rendszergazdák ezt szeretik.
Meg szép grafikus oprendszer és nyílt forráskódú persze.
Mikor ezt megtudtam meg azt hogy a szerverekre ezt telepítik azóta én is ezt akarom használni.
Persze az XP is csak Magyarországon 45000 ft a Linux ingyenes............
Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Thrustmaster T-GT II bázis - Thrustmaster Sparco P310 - Thrustmaster T3PM pedál - Playseat Evolution
- Asus H110M2 D3 LGA 1151 alaplap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest