- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
proximus
senior tag
Hi!
''A Live CD-t Gentooból csinálod?'' De még mennyire hogy Gentoo-ból.:))
Van vele munka hogy egy miniCD -n elférhessen(no meg a memóriában:) ), de szerintem kegyetlenül jó dolog. Amíg szinte csak ''egy az egyben'' tettem át a rendszert a CD -re, addig 500-600 MB, vagy még nagyobb ISO -kat írtkálhattam, de a legrosszabb, hogy állandóan, babrálja a CD -t, ráadásul nem lehet kivenni, mert használja a rendszer a lemezt. A mostani 183 Megás ISO viszont már mindjárt jobban fér mind a lemezen(kisebb helyen tömörül->gyorsabb hozzáférés), mind a Mem -ben. + Nincs tömörítve a cuccos, se cloop, se transparent decompression, se upx, sesemmi, szóval lehetne még halmozni az élvezeteket, csak ez már mindenféle nyavajákat hozhatna magával. Amúgy nyitottam én ennek egy topicot, csak ''kicsit'' már elsüllyedt, de teszek bele egy UP -ot biztos ami biztos.:)
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest