- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Epson nyomtatók
- Dell notebook topic
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dudee
senior tag
Sziasztok!
nem tudom tudtok-e segíteni, de hátha.
Nemrég vettem egy tplink ax73-as routert, usb3.0-ás hdd interface-szel. Erre rádugtam egy külső hdd-t. A terv az volt, hogy a routerrel létrehozok a vinyón egy samba share-t, amit könnyedén elérek belső hálóról bárhonnan.
Ez is működik. A gond ott kezdődik, ha egy torrent kliensnek (pl KTorrent) ezt az smb share-t (pontosabban a felmountolt mappát) adom meg targetnek.
Ez ugyanis kb azonnal kinyírja a teljes GUI-t. Lényegében összeomlik minden, az ablakokat nem lehet becsukni sem, csak egy konzolos reboot segít, de az sem egyszerű, mert nem tudja megszakítani a ktorrent processzt, és csak vár. Ha kihúzom a hálókábelt, akkor egy idő után megtörténik a reboot.Ez egy elég masszív bug valahol, meg is lepődtem, hogy ilyen előfordulhat.
Próbáltam a torrent kliensben kikapcsolni a 'reserve space' opciót, de ez sem segít.
Másik klienssel is próbáltam, ugyanez az effekt.
Neten kb semmit nem találok erről.Kubuntut használok (20.04.2 LTS)
van esetleg ötlet merre induljak el?
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Egyedi ékszerdobozka
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest