- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
malwy
senior tag
Sziasztok!
1.Van vmilyen okosság linux alá amivel meg tudom oldani, hgy mint win7 esetén ha az ablak odlalának csapom az ablakot akkor kitegye a képernyő jobb felére?
Illetve az ablak szélénél az átméretezést ne vegye olyan pontosan? Mert beletellik pár másodpercbe néha amíg megtalálom az ablaknak pont a szélét. Érdekes módon, csak a jobb és bal oldalon van ilyen pofátlan pontosságra való törekvése.
Legújabb Ubuntut használom, 64bit-eset.
2. Wubival telepítettem. Hogyan tudom növelni a megadott hely méretét? Ez van, beleszerettem
3. Hogyan tudom az egér érzékenységét kisebbre venni? Mert a Rendszer-beállítások-egér ablakban egyik csúszkával sem érek el változást. Kivéve a gyorsítást, de azt meg alapból úgy szeretem csak, ha nincsen.
4. Realtek alaplapi hangcuccoshoz van vmi beállítópanel, amivel esetleg azt is tudnám állítani, hogy melyik lyukba mit dugtam? Mert előre beállított preseteknél nem nagyon derül ki sok minden, illetve nem tudok egyéni felállást kialakítani.Előre köszönöm válaszotokat, üdv: Malwy
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest