- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PLC programozás
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Acer notebook topic
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wait4it
újonc
-
Wait4it
újonc
1 teras az SSD-m es fent van ket disztro is. Most tervezek feltenni egy harmadikat. Szerintetek ha gparted-ban leviszem a meglevo kettonek a meretet fog gubancot okozni? (Nincs sok cucc egyiken sem. Talan a harmadat laktam be mindkettonek)
-
Wait4it
újonc
válasz
lev258 #84239 üzenetére
Ja csak igy windows, mac, chrome os utan fura hogy ott ugye nem kell upgrade-elned hanem csak ota es jon az uj csomag. Mint mezei felhasznalo ez nekem egyszerubbnek tunik. Amugy mondod hogy becsuszhat bibi de arra valo az update ami johetne rollingba is azert nem ertem. Bar tudoom ne hasonlitsam Linuxot semmihez csak elgondolkodtam ezen.
-
Wait4it
újonc
Az miert van hogy jelez a szofter center (az akalmazasbolt appja) hogy egy-ket app frissitheto es amikor ramegyek hibakat dob ki, mig terminalbol siman frissul utana termeszetesen mar nem jelez az app. Ezt tobb disztronal megfigyeltem.
A masik kerdesem, hogy annak valami technikai oka van hogy a legtobb disztro nem rolling? Mennyivel egyszerubb lenne ha mondjuk nem jonne ki ket evente 5 evig tamogatott LTS, hanem helyette rollingolna minden. Nekem annak tunik de lehet oka van amiert igy mukodik evek ota. Kivancsi vagyok.
-
Wait4it
újonc
Sziasztok,
Olyan kerdesem lenne ha virtual boxban belakok egy rendszert majd csinalok egy timeshiftet akkor azt hasznalhatom virtualon kivul?
Egyelore Fedorat tesztelek de egyre jobban bejon es lehet feltennem rendesen ezert a kerdes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Diablo IV
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Renault, Dacia topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gurulunk, WAZE?!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest