-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Legyetek szívesek az offtopik témákat ne ebben a topikban tárgyaljátok ki. A topikgazda is jelezte, most törölni kellett jópár hozzászólást, most már maradjatok a (szakmai) topik keretei között.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
5leteseN #95238 üzenetére
...mert 65 felett már lazán sikerül az öregúrnak elmenni a boltba/bárhova az elfelejtett 2-3-4 egérkattintás nélkül, a "lapos" meg majd fűti a nyári szobát.
Te írtad, én nem néztem hülyének, csak gondoltam ha bekapcsolja a gépet, a böngészőt tuti akarja majd használni.
Bőven elég akkor frissíteni, amikor el tudod hozni, de azt írtad, két hónapja nem frissül semmi, erre írtam, hogy az utóbbi 30 napban háromszor is frissült a Firefox.
De egyébként minden OK így, működik a rendszer, használni is tudja az öreg, ez a lényeg.
A tálcára rakott Firefox parancsikonra egyszer kattintva indul terminálban.
Jajjjjj...ha már tálca ikonról indít az ember, akkor mi értelme van ennek a terminalos megoldásnak? Ez akkor jó, ha valaki érti is, ha kiír valamit a terminal. Jelen esetben a figyelmeztetés is csak idegesíttette az öreget!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest