- Plazma TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Na nem ám elkeseredni! ugyan már!
Most valójában nem is rendszert telepítesz, hanem intenzív tanulásban vagy. ha bele gondolsz 2 hónapja még terminált se mertél nyitni, most meg terminálból formázol??
Úgy saccolom, még egy hónap és minden menni fog.Velem is így volt anno. Szép emlékű fedora core 5-öt 2 hónapig nyúztam.
Aztán egyik reggel arra ébredtem, hogy minden működik. Mindent be tudtam állítani. Fordul a moto4lin stb.
Aztán csak bambán bámultam a monitorra, hogy akkor használjuk mostmár. De mit? Jó hát küldök egy e-mailt. meg hallgatok zenét.... tök uncsi...Úgyhogy hajrá, hajrá!
-
doc
nagyúr
swapet azert nem hasznal, mert nem mondtad meg neki
tegyel be egy ilyet a /etc/fstab fileba, igy mar indulasnal felmountolja a swap-et
/dev/hda2 swap swap defaults 0 0
amugy a swapet bekapcsolni a kovetkezo parancssal tudod:
swapon /dev/hda2
a fatal errort meg kene nezni hogy mi is volt, a /var/log/Xorg.0.log (illetve mas szama is lehet vagy akar szam nelkul) file-ba belenezve az (EE) kezdetu sorokat keresd, ott megmondja hogy mi nem tetszik neki
duhongeni nem kell, itt legalabb tudni fogod hogy mi a baj, es konnyu kijavitani
windows alatt ha valami nem megy, eselyed sincs megtudni hogy mi a gond, max. tippelgetni lehetaz hogy a beallitasaidat miert nem menti, passz... nincs valahol egy "save settings" vagy ilyesmi gomb?
Bezzeg Bill bácsi rendszere felmegy a gépre, de az nem jó nekem.
a Linux is felmegy, de te nem telepitesre szant verziot akarsz felrakni, hanem live-ot, ami nagyon mas
a korrekt osszehasonlitas mondjuk egy BartPE-vel lenne, azt probald meg telepiteni ;)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Plazma TV topic
- Interactive Brokers társalgó
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Autós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest