Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vladi

nagyúr

válasz zodo #7938 üzenetére

Na nem ám elkeseredni! ugyan már!
    Most valójában nem is rendszert telepítesz, hanem intenzív tanulásban vagy. ha bele gondolsz 2 hónapja még terminált se mertél nyitni, most meg terminálból formázol?? :Y
    Úgy saccolom, még egy hónap és minden menni fog. :D

Velem is így volt anno. Szép emlékű fedora core 5-öt 2 hónapig nyúztam.
    Aztán egyik reggel arra ébredtem, hogy minden működik. Mindent be tudtam állítani. Fordul a moto4lin stb.
    Aztán csak bambán bámultam a monitorra, hogy akkor használjuk mostmár. De mit? Jó hát küldök egy e-mailt. meg hallgatok zenét.... tök uncsi... :DD

Úgyhogy hajrá, hajrá! :)

• doc

nagyúr

válasz zodo #7938 üzenetére

swapet azert nem hasznal, mert nem mondtad meg neki :)

tegyel be egy ilyet a /etc/fstab fileba, igy mar indulasnal felmountolja a swap-et

/dev/hda2 swap swap defaults 0 0

amugy a swapet bekapcsolni a kovetkezo parancssal tudod:

swapon /dev/hda2

a fatal errort meg kene nezni hogy mi is volt, a /var/log/Xorg.0.log (illetve mas szama is lehet vagy akar szam nelkul) file-ba belenezve az (EE) kezdetu sorokat keresd, ott megmondja hogy mi nem tetszik neki

duhongeni nem kell, itt legalabb tudni fogod hogy mi a baj, es konnyu kijavitani
    windows alatt ha valami nem megy, eselyed sincs megtudni hogy mi a gond, max. tippelgetni lehet

az hogy a beallitasaidat miert nem menti, passz... nincs valahol egy "save settings" vagy ilyesmi gomb?

Bezzeg Bill bácsi rendszere felmegy a gépre, de az nem jó nekem.
    a Linux is felmegy, de te nem telepitesre szant verziot akarsz felrakni, hanem live-ot, ami nagyon mas
    a korrekt osszehasonlitas mondjuk egy BartPE-vel lenne, azt probald meg telepiteni ;)

Új hozzászólás Aktív témák