-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
válasz
CPT.Pirk #68650 üzenetére
Nem tudom, nem próbáltam most linuxon kb egy hónapja, vagy kettő tán. Akkor.. Fogalmazzunk úgy, hogy valahol valami nem kerek, brutálisan bedadogott amikor az ocs töltötte be az ujabb elemeket a memóriába. (Legalábbis ez a teóriám.)
Winen egész jól fut, Nagyobb koncentráltságú helyeken 40fps körül fut, míg mashol 120ra felszalad. Nagyon hektikus még ahogy terheli a gépet, legtöbbször kb félgőzzel ha megy a vega64, szerencsére elég jól fut ahhoz, hogy elszórakóztasson pár órára amikor van energiám játszani, illetve kedvem át bootolni winbe. Másért nem vagyok hajlandó át bootolni, csak ezért manapság.
Épp ma szaladtam fel PTUra, meglesni a 890Jumpot... Fene, még jó hogy nem vettem meg, annyira nem vonzó így (csak 32 SCU egy capital ship méretű hajón, kb vicc, s mindezt úgy, hogy be tudsz parkolni dgy freelancert az egyik hangárban, a masikba meg egy ballistat....). Lenne valami hasonló de teherszállításra kifaragva. Csak venni fogok egy Caterpillart. Más kérdés, hogy annyira mem mókás, amikor már egy 120SCU rakományt is csak hat különböző helyen tudsz elsózni, rengetegszer fordul elő, hogy ha valahogy fel is töltöm a rakterét a MAXnak, akkor még órákig csak egyik helyről a masikra megyek, hogy le is ürítsem. S az csak 122 SCU, míg a Caterpillar 500+...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest