- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy élő példa, tavaly nyáron találtak egy malware-t, ami Minecraft modokba rejtettek el. A malware a ~/.config/systemd/user vagy /etc/systemd/system/, és a ~/.config/.data mappákba rakta a fájlait. Ha a Minecraftot olyan launcherrel futattad, amit csomagkezelővel töltöttél le vagy a netről szedtél le, akkor meg tudta fertőzni a rendszered, be tudta írni magát a ~/.configba és a saját service-ét a ~/.config/systemd/user-be.
Ha viszont flatpakos launcherrel futtattad, akkor viszont nem tudta beírni magát ezekre a helyekre, mert nem volt hozzá jogosultsága. Most végignéztem az összes launchert flathubon, amiket a 'minecraft' szóra kidobott, egyetlen egyet találtam, aminek filesystem=home jogosultsága van, a többi viszont nem tud írni a ~/.config-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPHONE AKKU - KIJELZŐ CSERE GARANCiÁVAL!
- Silverstone SST-TX700-G TFX táp
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest