Új hozzászólás Aktív témák
-
fogkefe21
csendes tag
válasz
sajtos365 #1059 üzenetére
Keveset tudunk róla, de valahol el kell kezdeni. Más dolog, hogy direkt átverésnek indul-e és akkor egyszercsak heló szia. Reméljük nem így van. 24-es TBSZ-t ott kötöttem gyorsaság miatt szochó baromsag miatt, bár egyelőre nem vásároltam, mert meglepődve tapasztaltam, hogy gyenge nagyon az ETF kínálat. Max kiveszem a pénzt és akkor 25-ös TBSZ máshol lesz.
-
Krethx
aktív tag
válasz
sajtos365 #102 üzenetére
Nekem nagyon bejött. Jobban mint a Trading 212. Tetszik az is hogy ha eladod a részvényt akkor ugyan abban a pénznemben kapom meg. Aztán majd én átváltom (Amikor jobb az árfolyam.) vagy kiutalom. Majd megírom hogy az osztalékot időben ki fizetik e. Amit írtam konkurenst ott volt hogy két hétet csúsztak. De ez csak egyszer fordult elő. Amúgy másik brókertől is át lehet hozni a részvényeket. Ezt ugyan még nem próbáltam. Trading-en két részvényem van de az ott is marad. Itt meg elkezdek egy portfóliót felépíteni ami osztalékot fizet. (hosszútávon)
Amúgy érdemes ezt az oldalt is használni:
Seeking Alpha | Stock Market Analysis & Tools for Investors
Itt csak beregisztrálunk és felvisszük a részvényeinket. Aztán E-mail-ben kapjuk az infókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 11
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos fejegységek
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- 2db Intel D3-S4610 1.92TB 2.5" szerver SSD (4 órát ment)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest