Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
KIA Ceed
tag
Ez még sima korrekció nem vérengzés, megnézve az indexet tech terén ez még az emelkedő trend. Ha ez megindul lefelé, ott lesz ám érdekesség. AMD terén azt hittem pár hete, hogy esett eleget vételi ajánlás volt bőven, erre tessék. Nvidia terén mondom 114 dodón jól elkaptam, szépen vissza is fordult felfelé, aztán megint beesett, de ha a Tech tényleg beesik az még innen -20-30% is lehet, ezt ki kell tudni ülni....
-
KIA Ceed
tag
Üdv! Ma a VWCE alja 135,95EUR volt. Hogy tudott teljesülni a hétvégén 133,6-ra leadott megbízás ma 13.10-kor? Nem gond, csak érdekelne...Thx!
-
KIA Ceed
tag
Ez nincs korlátozva, be is váltottam. Alapvetően volt egy olyan kommunikáció FB- csopikban, hogy nem lehet két nagyobb promót beválltani. Na most nekem januárban is és most is sikerült egyet-egyet, szóval ez nem csak azoknak szól, akik még nem váltottak be, sőt nem is kell hogy most nyiss TBSZ 2025-öt, meglévőre is jó...
Itt az utolsó mondat is a levélből: "Ezt a promóciót az első 5000 jogosult felhasználó tudja kihasználni, akik 2025. február 20-ától kezdve legkésőbb március 20-áig beváltják a kódot."
-
KIA Ceed
tag
"Valószínűleg már értesültél róla, hogy nemrég partneri együttműködésre léptünk Balogh Petyával, hogy még jobban növeljük a pénzügyi tudatosságot, és ahol csak tudjuk, terjesszük a befektetéssel kapcsolatos tudást! Petya első lépésben nyitott is egy TBSZ-t a Lightyearnél, hogy a befektetései jó helyen legyenek, és adóhatékonyan dolgozzanak neki.
Ennek a nagyszerű együttműködésnek a jegyében mától különleges promóciós kódot vezetünk be: íme a TBSZ2025! Használd ezt a kódot a meglévő TBSZ 2025 számládon, hogy kihasználhasd az akár 2 millió HUF értékű ingyenes devizaváltást!"
Eddig azt hittem, ha már beváltottam egy kódot, mégegyet nem enged. Az első 1 M Ft volt főszámlán januárban, most pedig ezt a 2M Ft-ost is elfogadta TBSZ-re.
Egy dolgot nem értek:
Prómócióknál látom: Beváltva 22 március 2025. Ezt hogy érti, ha ma váltottam be és 60 napig felhasználható? -
KIA Ceed
tag
-
KIA Ceed
tag
Igen a Revo már rosszabbul vált mint LY. A promó kódok pedig 1M Ft-nál 3.5-7e Ft-ot jelentenek.Gyakorlatilag 1,5-2 Ft HUF erősödésnél váltani EUR-t, már ott is vagy/többet is jelent mint amit így a kód miatt "elvesztettél".
@Mindenki: Én azt kérdezném, ha tudtok segíteni, hogy a TBSZ-re vett Amerikai osztalékfizető részvényeknél, a kettős adóztatásos story miatt levonják majd az Amcsi osztalék oda járó adóját, tehát azt már meg sem kapom. De emiatt kell az éves adóbevallásban majd emiatt szerepeltetni? (TBSZ-en lévő Magyar osztalék miatt nem töltünk adóbevallást)
-
KIA Ceed
tag
-
KIA Ceed
tag
Én megnyitottam az alapszámlát, feltöltöttem rá 200e Ft-ot bankártyával (ez a díjmentes kártyával tölthető határ) és január első napjaiban nyitom a TBSZ2025-öt, amire nekem is 150-200K/hó megy havonta majd Ft-ban, ott váltok majd egyelőre úgy néz ki 1M Ft-os kupon lesz csak, ami most is él, és átmegy 2025-re is. Tesztként beutaltam még 50e Ft-ot, hogy lássam tényleg díjmentes e a bankomtól. (Hazai utalásnak számít és illetékmentes) Amire kiváncsi leszek, hogy a devizaváltási illetékkel mit kezd a LY, amit kormányunk bevezet/bevezetett...(Ja és főszámlán levettem a kamatfizetést, hogy ne kelljen adóbevallásban semmit majd bevallani, ha úgyis csak a TBSZ-re veszek, széfezek majd)
-
KIA Ceed
tag
Az a 20K EUR biztosítás nem a pénzben lévő devizára vonatkozik? Ha már értékpapírban van, az nem másként kezelt?
Más: K&H-nál van TBSZ2022, és most nyitva pénzzel feltöltve a 2024 is. A 2025. évit viszont már LY-en tervezem. Van bármi előny, vagy hátrány a 2024.-2025 éveket nézve, ha most regisztrálok 2024. évben az alap megnyitásra és majd csak 2025.01.01-én indítom a TBSZ-t, vagy jobb lehet mindkettő egyszerre januárban? (Havi 250k lenne befektetve max 3-4 féle ETF-be)
Az e-papír bejelentést, csak a TBSZ-re kell, vagy már az alapszámla megnyitásra is, ha nem egyben nyitom őket januárban....Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Asztalos klub
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 455 G5 - AMD A10 I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook X360 830 G7 - i5-G10 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest