- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- 3D nyomtatás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
gyorsan, röviden: hétvégéig össze kellene dobnom egy konfigot anyámnak, jobbára netezésre és az általam digizett családi videócskák (unokában való gyönyörködés rulez)nézegetésére használná, szóval nem kell erőmű
esetleg olykor, ha hazamegyek, talán kedvem lenne egy-két nosztalgia-gémet nyomogatnihalflife, quake, stb szóval kb egy ilyesmi konfig kellene, ami elboldogul még egy pár éves kihívásokkal (én anno még a mohaat/rtcw-t is 1200as thunderbird/gf2 kombóval játszottam
)
elképzeléseim amd platformok irányába vinnének (de mivel nem én fogom használni, az intel is szóba jöhet): vmi nforce2 lapocska, athlon (vagy athlon xp), 512 ddr, dvd olvasó, egy gf fx/ati 9xxx alsókategóriás vga, ház/táp, ilyenek - ez a maximum, ennél felsőbb kategóriás konfig nem kell, nincs rá szükség, ennél csak gyengébb jöhet szóba
a tuning egyáltalán nem fontos, az állapot/funkcionalitás a fontos
jöhetnek az ajánlatok
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- Filmvilág
- nVidia tulajok OFF topikja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest