- Analóg fényképezés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED monitor topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tidus
addikt
válasz
TazLeacher #499 üzenetére
Köszi láttam, olvastam, de a konkrét megoldás nem derült ki!
-
TazLeacher
nagyúr
-
Tidus
addikt
Sziasztok, segítségre lenne szükségem!
Van egy háromsávos Lian Li venti szabályzóm, ami 3 ventit tud szabályozni és 3 hőmérsékletet mér!
A kérdésem a következő, a hőmérséklet érzékelőket hol helyezzem el, pl, CPU-nál, v. VGA-nal, hogy a legpontosabb értékeket kapjam, kapja a szabályzó!? A hűtőre, a maghoz közel, a proci oldalára?? -
-
RexpecT
addikt
válasz
TazLeacher #474 üzenetére
Voltam ma bent villamossági szaküzletben 20 Ft/DB.Egész szépen meg lehet vele csinálni
.
-
zed1983
őstag
válasz
TazLeacher #483 üzenetére
Full aluminum bezel and chassis
Na ez azért durva, főleg ha feleannyiért adják, mint a Lian li -
G@ß!
őstag
válasz
TazLeacher #479 üzenetére
Ez full alu!
De nem arra mondom, hanem hogy teljesen ugyanaz belsőleg, mint a pc-a07.
-
Ijk
nagyúr
Jesszus, ha meglátnám, hogy valaki dekopírral esik neki a gyönyörű, szűz lianli oldallapra ablakot vágni, annak letörném a kezét. Ráadásul az oldalon lévő videóban egy körülgumizós ikarus ablakot készítettek. Ízlések és pofonok, én ezt az ablakot + színes kacatokat 16 éves koromban kinőttem.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
TazLeacher #468 üzenetére
Nekem pl. elfért. valahogy igy...
-
G@ß!
őstag
Milyen ismerős ez !
-
zed1983
őstag
válasz
TazLeacher #472 üzenetére
Nincs mit!
az oldallap úgy is eltakarja a kábeleket, aztán azt nem lehet látni
Van egy oldal : [link] itt esetleg még láthatsz hasonló megoldásokat!
Ja és ők szinte csak Lian Li-vel dolgoznak -
olbeteam
tag
3nt kolléga, hogy szolgál a házikója?
-
TazLeacher
nagyúr
Köszi az 5letet, maximáslis tisztelet a segítségeért, de így egymás között, ez jó béna lett... egyrészről ahogy "hátraviszi" a kábeleket, az nagyon proli...a jobb felső sarokban ott egy halom kupac kábel. Az alaplapi 4 pines is elég gyengére siekredett, a ház aljában lévő dzsungelről nem is beszélve. Ennél egy csipetnyit komolybbak a szándékaim...
-
zed1983
őstag
válasz
Ezt ajánlom figyelmedbe : [Cable Management]
-
engusz
veterán
válasz
Ennél szerintem a 24 tűs tápkábel már nem férne el. De sok modell van aminél meg simán. Változó és kiszámíthatatlan. Bújrni kell a fórumokat és a képeket. Asszem a Hardocp-n van is egy jobb Lian Li galéria.
-
TazLeacher
nagyúr
Legjobb tudomásom szerint elég sok LL háznak hasonló az elrendezése:
Az lenne a kérdésem (azokhoz leginkább, akik már találkoztak ilyen elrendezésű házzal), hogy megoldható-e, hogy a kábelek az alaplaptálca és az oldallap között menjenek. Vagyis elférek-e a kábelek?
Valahogy így gondoltam: (nem egy PS bajnok, nem röhögni)
-
engusz
veterán
Csak a dobozával. Közelről még nem volt dolgom vele. Nincs agyonlyuggatva, mint a mai "trendi" házak. A belseje szerecsére újabb darab, ezt a HDD rögzítő dobozka jelzi. Az újabbakon már oda lehet csavarozni a lemezeket, a középső lyuk segítségével. És az ára sem elszállós.
-
zed1983
őstag
Szia!
még meg sem köszöntem a v350-etKöszönöm, remek darab!
ja és még azt hittem nem fogok a közeljövőben lapot találni bele, de tegnap egy nagyon hírt olvastam! [X58 chipsetes microATX alaplapot készít az Asus is] -
engusz
veterán
Először itt kérdezem meg, mielőtt apróhírdetést kreálnék belőle. Érdekel közületek valakit egy AD-02 120mm-es légterelő? Kicsivel több minden jár hozzá, mint amit elősre gondol az ember, erről beszéljen néhány összegyűjtött kép. Kibontott, de nem használt készlet. Az ára 3500 pénz lenne. Sajnos hozzá nem fér be, túl nagy a Xigmatek Achilles.
-
Speed®
titán
Megvan a Zen400. Az előttem galád módon direktmarketingelő eladótól
Vasárnap teszt -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
gordon_ram #450 üzenetére
engusz-t keresd. (Előtted lévő hozzászólás gaz elkövetője ő
) Vagy ha szeretnél nagyon baráti áron egy fullosan készre szerelt, festett darabot, akkor irj nekem egy privátot, mert az én ex-házam éppen eladó. Link az aláirásomban, nézd meg a képeket, ha érdekel
-
gordon_ram
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy hol lehet ilyet vásárolni,mert az egyik barátomnak van egy ilyen és nagyon tetszik!
-
engusz
veterán
Beszereltem az S-Flex-eket, összesen hármat. Egyet a ház tetejébe, egyet a hátuljába, illetve az utolsót a BS-03 dobozkába. A fenti eddig kiszivó volt, azt most megfordítottam. A hátsó maradt szívó, illetve a videokártya oldalában lévő is. A procin 90 fokkal elforgattam a hűtőt. Eddig lentről szívott, felfelé fújta a levegőt, majd a ház tetjében lévő kiszívta. Most a memóriák felől szív, amit a hátsó ventilátor visz ki a házból. Mint ahogy írtam is, a felső beszívó lett, így csökkent néhány fokkal a CPU hőmérséklet, illetve az alaplap is kellemesebben érzi magát. Egyetlen hátránya lett az egésznek, az pedig a hang. A befelés fújástól (gondolom azért, mert közel a CPU hűtő), érdekes széljazra lettem figyelmes. A megoldás a ventilátor 800-ról 5-600 RPM-re való leszabájzása volt.
A kártyaolvasó szépen a helyére ment, örülök, hogy már nem a csúnyácska floppy-meghajtó takarólemeze látszik. Még szerencse, hogy ajtós a ház, mert iszonyatos fénye van a meghajtónak. Hogyishíjják... online fény. Tudatja veled, hogy áram alatt van. Amúgy piszok gyors (MicroSD-vel próbáltam) és teljesen letisztult a Scythe olvasója. Csak ajánlani tudom.
A Silentmaxx zajszigetelőt is felszereltem, igaz csak az oldallapokra. Felraktam egy vékony réteget, ami sajnos nem teljesen fedi le őket, de kölcsönöz egy plusz merevséget. (Magasabb, de keskenyebb házakhoz lett tervezve. A PC-A10 pedig szélesebb, ill. mélyebb típus.) A HDD és PSU részhez fel akartam ragasztani egy vastagabb szivacsot, de inkább úgy döntöttem, hogy egyelőre csak odateszem, majd rácsukom az oldallapot. A várt hatás nem maradt el. Gyakorlatilag teljesen megszűntek a lemezek működéséből adódó hangok, illetve a rezonancia 90%-a is. A maradék 10% sajnos megmaradt, de azt abból a magasságból, ahonnan rátekintek a gépvasra, már nem hallható.
Összességében nagyon elégdett vagyok a tegnap esti szereléssel. Nagyjából mindent sikerült úgy megvalósítanom, ahogy előzetesen elképzeltem. Egyetlen dolog maradt el, az pedig a fotózás. Ennek két egyszerű oka volt. Az egyik, hogy újra lebetegedtem, ezért, mire beesteledik, nem minden feladatra jut már energiám. A másik pedig az idő, amiből a héten elég kevés volt. (Jelzi az is, hogy már a hét elején szerettem volna szerelni.) Azt már csak halkan jegyzem meg, legyen ez a nulladik pont
, hogy rendkívül sok ujjlenyomat keletkezett a házon. Valamivel meg kell majd tisztítsam, ha szép képeket szeretnék készíteni. És hogy mikor lesz ez? Szerintem a hétvége folyamán. Igyekszem.
-
engusz
veterán
válasz
#72042496 #445 üzenetére
Felszereltem a görgőket! (Utólag is köszönöm az egészet!) Nagyon jó lett! Bár, a csavarokat nem lehetett használni, azokat sem, amik a gyári talpakat rögzítették. Szerencsére vagy egy kis (varázs)ládikám, amiben találtam 8 db olyat, amivel sikeres lett a szerelés.
Szerintem olyan szerda magasságában érkezik meg mindenféle kellék a házhoz. Új ventilátorok, kártyaolvasó, zajszigetelő szivacs, etc... Akkor fogok majd fotózni. Úgy tervezem.
Szerk.: majd elfelejtettem. Kevésbé rezonál a ház. Sokat használt neki, hogy nem a gyári talpakon áll. Igaz, felraktam a gumit is mindegyikre, hiszen laminált padlón áll a gép.
-
Ste
addikt
nah lőttem pár képet (elnézést a rossz minőségért, telefonnal készültek)
A berakott Cd tok szimbolizálja a hőcsövek síkját - ameddig kilógnak. Valóüszínű pont beleérne a Bs-be, mert hátul a rácsos részig ér. Érdekes módon a ház oldalától mérve, azonban megvan a 4-4.5cm vastag helye a hőcsövekig, tehát lehet, hogy neccesen is, de beférne.
[link] [link] [link] [link] [link] [link]
valakiét el lehet egy tesztre kérni?Gondolom az accelerós passzív hűtéses kártyák mellé esélytelen berakni a Bs-t
Ez pedig a házi zajszigetelésem. Elég duci, hogy elnyomja az oldallapot, továbbá zajt is csillapít. Hozzáteszem hogy a teli oldallap - még ha nagyon vékony aluból készült is mint a K7 oldallapja - nagyon jó zajfogó.
Gondolkodom, hogy a hátsó ventirács kivágása vajon csökkentheti e az ottani szélzajt.
A gyári ventik maradnak, mert a vezérlő panel szépen teszi a dolgát. -
engusz
veterán
160 hosszú, 130 magas és 40 mm vastag a BS-03.
Közben HDD halkítás ügyben nagyot léptem előre. Két dolgot eszközöltem. Nem csavartam be teljesen a csavarokat, így egy pici játékuk van a gumigyűrűknek. Az oldallapokat pedig úgy csavaroztam fel, hogy közben nyomtam őket a ház irányába. Így azok, a korábbiakkal ellentétben, feszesek lettek. Gyakorlatilag nincs lehetőségük rezonálni, búgni.
-
Ste
addikt
köszönöm
este lövök képet a belsejéről, hogy mivel lehet bajom
Katt - innen van jelenleg a passzív a gépben és lehet marad is. Viszont ugye túllógnak a hőcsövek, ami lehet beleütközik a venti tartókábaMásik bagatell kérdés: 3 pines venti hosszabbító kábelt is tudsz esetleg? Amit boltot eddig találtam, az nekem nagyon kiesik a pesti mászkálásaim útvonalából
-
szacsee
nagyúr
A helyedben valami barkács módszerrel ventihez adott gumicsavarral is próbálkoznék.
Kis kreativitással meg lehet oldani biztosan, hogy azzal fogasd fel, de lehet tévedek.
Azért gondoltam erre, mivel az egész gumiból van. Jó minőségű nem szakadhat el, viszont mivel csak az egyik oldaláról lehet a hdd-be bekókányoli, így kell hozzá fantázia...előfordulhat, hogy meg sem lehet oldani.
Postásgumi viszont a barátod. -
Ste
addikt
Bs-03 vagy Bs-06
A Bs-03-ról furcas infók vannak a lian li oldalon. Feature oldalon 1500rpm +/- 10%, kezdő oldalon pedig 1000rpm van feltüntentve.Még az érdekelne, hogy milyen vastag, illetve hány mm távolság van a Pci-os kártyarögzítő sínek felett (a jelenlegi passzív vga hőcsövei pár mm-et túlnyúlnak a kártya nyákján)
köszönöm
-
Ste
addikt
bár nem pont ideillő:
akinek van feles eladó slot-in-fan-je, az keressen meg pls privibenköszönöm
-
törölt tag
válasz
#31757056 #427 üzenetére
A Scythe gyárt direkt ilyet, 1000 forint körüli áron lehet beszerezni. Nálam ezzel van befogatva egy 640 GB-os Samsung F1, s bevált.
Egy időben mondjuk kegyetlenül rezonált, de azért, mert valahogyan kilazultak a csavarok. Érdekes, mert se előtte, se utána nem történt ilyen. -
Speed®
titán
válasz
#31757056 #427 üzenetére
Nem mindeki dolgozik ám az Obi barkácsosztályán
Postásgumi is perfekt ;p
engusz
Ne legyen igazan, de szerintem csak a tónus változik majd, a rezgés megmarad.
Igazából egy komolyabban merevített oldallap segítene..csak hát nem mindenki áll neki L-profilt szabni a Lian Li kecója belső oldalára ;) -
Speed®
titán
Hát, sajnos a vinyókon múlik és nem a házon. A 640esekben 2-2 tányér pörög, ezek már tudnak úgy interferálni, hogy ilyen szívás legyen..egy különböző típusú vinyót mellérakva valszeg nem tapasztalnál ilyesmit.
Próbáltad már 5.25"os helyre belógatni őket? Szerintem az megoldás lenne
Zajszigetelő anyagtól ilyesmit szerintem nem lehet elvárni, nem rezgéselnyelő.. -
engusz
veterán
Nálam sajnos pont ezek a lemezek (RAID Stripe módban) úgy rezgeti az A10 oldallapjait, hogy a búgástól már égnek áll a hajam. Kipróbáltam a lemezeket állítva is, a másik dobozkában, de sajnos nem jártam sikerrel. Ugyanúgy, vagy talán még jobban rezonálnak. Rezgéselnyelő gyűrűk ide vagy oda.
De elszánt és kitartó vagyok. Rendeltem a házhoz zajszigetelő anyagot, Silentmaxx-ot, amit fel lehet ragasztani több rétegben is. Remélem, ez majd megoldja a problémát. Ha esetleg nem, akkor dühbe jövök.
-
Speed®
titán
Nem olyan egyszerű a táp behűtése egy ~1cmre lévő ~500rpmes ventivel..
Még ha terhelt állapotban fel is ugrik 1000rpm körülre, akkoris kevés lenne a huzat egy átlag táphoz. Azért kell a Zen, mert bőven elvan minimális légmozgás mellett is. Meg persze azért is, hogy majd elmondhassam, moduláris Zenem vanVidkariban van rengeteg, amivel nincs gond, de szerettem volna egy kis extravaganciát, egy XFX 4830 jól mutatott volna egy HR03Aval megfejelve. Végülis be tudnám tenni, csak akkor buknám az alsó vinyóhelyemet. Még agyalok rajta, meg kell nézzem, hogy elfér-e egy 5.25"os beépítőkerettel szerelt vinyó az egyik ODD mögötti helyen..bár akkor még mindig nyílt kérdés lesz, hogy hová tegyem a mobilrákot..merthogy sűrűn akad menteni való és nem fogom szétszedegetni a kecót..ejh, nehéz az élet Liliputban
-
Ijk
nagyúr
Így már értem, nem láttam, hogy szívón van a venti.
Ugyan már, drágán vennél passzív tápot? Egy flexel átigazítod a tápon a lyukat, hogy pont befelé fújjon a proci ventije és kész.
Vga ügyben nem lesz egyszerű dolgod. Az lenne a legjobb ha valakivel tervrajz alapján lehetne itthon készíttetni hőcsöves hűtőket emberi áron. -
Speed®
titán
Köszi! Természetesen jár hozzá, másképpen nem lehetne rögzíteni a vinyókat.
Írjál meg egyet, mert nem nekem sikerült írnod ;pFel
Köszi, én sem gondoltam volnaTényleg piszok szűk a hely..igazából utánanézve a HR-03 nem fér be, még vágással is ciki lenne. Most már csak azt lenne jó tudni, hogy az XFX 4830nak milyen hangos a hűtése..ha gázos, akkor IceQ4 4850 HISéktől..de az meg nem embernek való áron van
Vízzel nem egy ember próbálkozott már, talán ez a leggusztább megoldás.
Ja, hogy mennyire volt szűkös a hely..ez a kép mutatja. A SI128 ventijét megkarcolta a táp alatti merevítő..szóval még fél mm és nem fér beSte
Ahogy írták, a /kf(kepfeltoltes)re kattogtassatok, az eredeti linkek meghóttak
Amúgy ha nem leszek lusta, kipróbálom a Ninja Minivel is majd, hogy mit bír
Ez a megoldás passzív táppal nyerő igazán, amire törekszem is mint írtam már.Ijk
Az első ventik előtt van ~3cm hely és alul rácsozott a kecó, onnan jön a friss ájer.
A prociventi szívó állásban van, ahogy Fel is írja, ezáltal nem egymás ellen fújnak.
Viszont így is lefojtja a tápventit a prociventi hallhatóan, nem szerencsés helyzet..
Ha minden jól megy, 1 héten belül egy 400as Zent fog szellőztetni a prociventi így.
Nem volt ám olyan tragikus az összepakolás, csak a kábelezés macerás utólag ;pengusz
Ennyi várakozás után más nem is lehetViszont az MFC1+al nem tudom mit kezdjek..macerás a rögzítése, nem is mutat jól a keresztbecsiszolt előlap és igazából nincs is szükség rá 3db AF12025PWM mellett..a vinyóventit egy 5Vra kötött 92es Nexus váltja. Állt ~1/2 évet a polcon, most eladjam?
Felmérés: kellene itt valakinek egy 0kmes MFC1+? Szálcsiszolt Al
-
Fel
addikt
Magasságban még oké, hogy elfér, de széltében is terebélyes jószág ám (mivel ugye 12cm-es venti megy rá). Mondjuk ez az alaplap elrendezését is dícséri, vannak olyan lapok melyekről könnyedén lelóghat egy ilyen hűtő és akkor már be se férne a házba.
A 404 hiba elkerülése végett a "kf" linkekre kattints.
Ijk: Ha megnézed, akkor láthatod, hogy a cpu hűtő ventije szívó módon van felrakva, tehát a táp felé fújja a levegőt.
-
Ijk
nagyúr
Jól néz ki ez a kis kocka. Egyébként az elülső ventik, honnan szippantják a levegőt? Illetve nem gáz, hogy fél centire egymástól a táp ventije és a proci ventije pont egymás ellen dolgoznak?
Azért le a kalappal, hogy így cipőskanállal be tudtad gyömöszölni azokat a cuccokat. Grat a házhoz. -
Fel
addikt
Szép kis házikó! Nem gondoltam, hogy befér majd az SI128 és, hogy a vga hűtő is bemegy a vinyókeret alá. Már lehet bánom, hogy annó nem vártam mikor kerül forgalomba...
(Habár egy vízzel hűtött rendszert már biztosan nehéz lenne belegyömöszölni...)
(Ha esetleg érdekel, van egy fölös HR-03 hűtőm)
-
Speed®
titán
'hoy!
Pár ígért kép:
Kicsomagolás után /kf
Ójee, kivehető tálca /kf
Minden a helyén van /kf
Itt kicsit leizzadtam /kf
Lehetne magasabb.. /kf
3 tűs PS 2es helyre? /kf
Mekkmester A->B ;) /kf A->B
Ez rezgéscsillapítás /kf
így nem fért be a venti /kf
Így már be..anyáját x) /kf
SATA is lehet kusza /kf
Rengeteg fölös csati /kf
Egyelőre gyári a szín /kf
Under construction ;) /kf
Ideiglenes optikák.. /kf
Azért jól másolnak ;) /kf- táp (Zen 400..) alakulóban, hamarosan csere. Már vannak tervek a modulárissá varázsolásra, nem akarok feles kábeleket..nomeg tucattápot ;p
- IDE kábel azért van bekötve, mert hamarosan bekerül egy mobilrák is még..
- a hátsó 8as venti kirobban, megy a helyére egy 92mmes, kis rácsmod után.
- az elsők le lesznek cserélve AF12025PWMre. Hogy minek az MFC1+..?Összességében nagyon elégedett vagyok a kecóval, piszok halk már most is (5Von a hátsó és az első ventik) és nem főnek meg a cuccok, a vidkari pl. fánk alatt <75°C, tuningolva..proci is vígan elvan <60°Con terhelve.
Szerintem nem lesz gondom a 4830+HR03 duóval (erre pályázok) sem, majd kiderül. Ha megszaladok és lesz lé, beugrik egy Q9300 is, kíváncsi leszek bírja-e majd a kis S2L a 400as FSBt..ha nem, csere P5E-VM HDMI és FSB500Megfelelő vasakat összeválogatva könnyen behűthető, okosan van megépítve. A merevlemezrészleg kicsit hülyén van kialakítva és néha az ember nagyon tud hiányolni 1-1cm helyet, de ennyi erővel lehetett volna fullATX is ;)
Akinek tetszik, ne habozzon beszerezni most, mert aztán várhat hónapokig ;p
V350, I like it[ Módosította: Racecam ]
-
engusz
veterán
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Speed®
titán
Éjóéjóéjóóó
Kész van, összeszereltem, itt duruzsol mellettem. Meine keine V350
Nem végleges a dolog, de többre nem volt most idő, majd köv. hétvégén.Akadt pár probléma, de minden orvosolható volt, kivéve egyet, az MFC1+ panel rögzítése még hátravan. Nomeg a végleges táp beszerzése..
Úgy döntöttem veszek egy Zen 400at, kerül amibe kerül..aztán idővel ha nagyon sok felesleges zsém lesz, lecserélem egy Phantom 500ra. Meg a lapot P5E-VM HDMIre, procit Q9550s-re, vidkarit XFX 4850re. Könnyű elmesélni 100+kt..Képekkel tűzdelt leírást nekiállok megcsinálni, de lehet nem végzek ma már vele.
zed1983
Rossz hírem van (mindkettőnk számára), a GFXChilla is túl magas, nem fért be
Szóval S1\S2 kilőve, Chilla kilőve, VNF100 3850re valszeg gyenge..tán V-Power..
Van Thermaltake DuOrb, VF900, ilyesmik. Csak ezek foglalják a PCIokat sajna
Mindent összegezve, javaslom gondolkodj el a vidkaricserén, ha V350et tervezel.. -
Speed®
titán
Jájjj..fáj szívem itthagyni a kicsikét érintetlenül, csak kibontottam egy picit
BecééépViccen kívül, ez életérzés. Nagyon bejön a visszafogottsága.
Szétcsavarozgatni már nincs időm, majd vasárnap. Jövök majd a képekkelKellemes 7végét minden Lian Li tulajnak
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Speed®
titán
Úhh, most értem haza..elhúzódott egy gépkipofozás. Ez még nem is lenne baj, de korán kezdek melóval, utána meg vasárnapig "vidékre" megyek. Szóval vasárnap délután-este lesz a masinából valami. Igazából ez a 2 nap már nem oszt nem szoroz nekem ennyi várakozás után, csak gondoltam lenyugtatok mindenkit, aki azt hiszi, hogy a Lian Livel kapcsolatban bármi is gyors
Ja, és tádádádáá, Lian Li tulaj lettem
A csúszás miatt jobban is örülök neki xD
Köszi engusz, csak így tovább a boltot ;pTermészetesen méregetek neked ha kell zed, nem tart semeddig..de valszeg igaza lesz engusznak, belelóg a keretbe. De biztos 8600GTt akarsz? Nem jobb a 3850esre egy S1et pakolni, esetleg egy elad-4670 vesz trükköt megjátszani? A lapod jóféle, olyat akartam eredetileg vagy P5E-VM HDMIt, de egyik sem volt értelmes áron sajna mikor kerestem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Analóg fényképezés
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AM 5 lapok
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest