- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeckardCain
senior tag
Nem a táp felőli oldalra tettem a Dvd írót, így oda könnyen be lehetett gyömöszölni elég sok mindent. Előbb utóbb lesz moduláris táp is.
Képeket majd csinálok, csak egy normális fényképező gép kell
Egyéb: hogy tudom kivenni az ODD és HDD rekeszt úgy, hogy vissza is tudjam tenni majd egy festés után?
-
Tim82
félisten
Ha tudnád, mennyit szenvedett az imageshack így is... azért kicsinyítettem le, úgy volt hajlandó feltölteni, az eredeti méretű képekkel egyszerűen nem boldogult valamiért.
Na igen, de az oldallapon van az ODD + kártyaolvasó (azon egy USB-port pendrive-nak), jó, ha felém van. És így is csak kicsit kell oldalra nyúlnom a bekapcsológombhoz. Egyébként nem ez a végleges elrendezés - zajik az összeköltözés a barátnőmmel, ott máshogy lesz, itt ideiglenesen így a praktikus.
A Sapphire HD3650-em éppen hogy belefér (utánaolvasgattam vétel előtt és féltem, hogy nem fog, de pont jó - az előző tulaj azt mondta, hogy 7900GT is belefért nála)... Nagyon-nagyon szűkösen, a teteje már súrolja a házbelsőt, de mivel nincsen szükségem nagyobb tudású VGA-ra, így is elégedett vagyok. A két 8 centis venti közül csak az egyik van bekötve, így is van egy alapzaja sajnos. A másik oldallapon van egyébként hely 12 centis ventilátornak, csak éppen nincsen elég hosszú csavarom, amivel odarögzíthetnék egyet (ott egy rostély-szerű fedőlap van, és nagyon rövid csavarok tartják). Pedig van egy Ys-Tech-em hozzá. Egyébként a házikó meglepően könnyen szerelhető.
Melegedés: az ITE Smart Guardian szerint a processzor (s939 X2 3800+) hőmérséklete olyan 45-49 fok között van (efölé nem is megy), a chipset 45 fok körül. Szerintem teljesen elfogadható.
Az utóbbi hetekben kicseréltem az ODD-t, a kissé zajos LG helyett egy csendesebb Pio 111D került bele, egy Point of View kártyaolvasó, most már két vinyó van bent + egy Hauppauge tv-tuner. Még valamilyen kijelzős-távirányítós cucc
(Imon Vfd, Thermaltake Media Lab vagy Antec Veris) kellene a fennmaradó 5.25" helyre, egy PCI-E-s hangkártya meg egy PCI-s wlan. Aztán ez a gép olyan lesz, amilyennek szántam, egyszerre lát el media center- és játékgép-jellegű funkciókat (izé, a Mass Effect-nél nincsen újabb játékom).
A ház szerintem gyönyörű, szeretem ezt a puritán, egyszerű és mégis elegáns fekete kockát. Alapvetően az ilyen forma jön be nekem, ha építek még gépet, hasonló házba szeretném majd megoldani.
G@ß!: este rakok fel fotókat a belsőről + a korábbiakat is újra felrakom valahova eredeti méretben. Ma kivételesen szabad és nyugis napom van.
-
engusz
veterán
Sok F1-es ment át a kezeim között, több házba szerelve. Azok búgnak. A kuckóknak, tápoknak semmi bajuk. Először azt gondoltam, hogy csak a 320-asoknál van gond (az egyetlány tényér miatt), de ugyanúgy rezonál a 750-es is. Több helyen Sharkoon Vibe Fixer III kellett, hogy kioltsa ezt a hatást. Máshol zajszigetelés, szivacsozás, ahogy pl. nálam is. (Erről már korábban írtam: jobb lett a helyzet, de a mély búgás még így is hallható egy kicsit.)
-
engusz
veterán
Nálam is zajonganak az F1-ek. Rezonálósabbak, mint a társaik. Silverstone Sugo-ban nem lehetett megmaradni mellette, rezgéscsillapítani kellett, mert különben a bútorral együtt koncerteztek. Korábban a Cooler Master 690-ben is búgatták az előlapot, most pedig a PC-A10-et kellett zajszigetelnem, hogy végre (valamennyire) csendben legyenek. De így sem vagyok elégedett a hatással. Idővel lecserélem őket, mondjuk akkor, amikor eljönnek az egy tányéros, 500 Gb-os lemezek. És akkor valószínűleg WD-t fogok választani.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Jaja, mondjuk nekem kőkeményen munkaeszköz is a gép, és emiatt sem engedhetem meg magamnak, hogy túrkáljak benne egyfeszt
Volt idő, mikor én is szerettem ezzel tölteni az időmet, de nekem valahogy elveszett a varázsa, meg ez a "sose lesz vége" dolog engem egy idő után már idegesitettSzivesebben töltöm most az időmet azzal, hogy inkább "szoftveresen barkácsolok" a gépen
-
-
engusz
veterán
Nálam sajnos pont ezek a lemezek (RAID Stripe módban) úgy rezgeti az A10 oldallapjait, hogy a búgástól már égnek áll a hajam. Kipróbáltam a lemezeket állítva is, a másik dobozkában, de sajnos nem jártam sikerrel. Ugyanúgy, vagy talán még jobban rezonálnak. Rezgéselnyelő gyűrűk ide vagy oda.
De elszánt és kitartó vagyok. Rendeltem a házhoz zajszigetelő anyagot, Silentmaxx-ot, amit fel lehet ragasztani több rétegben is. Remélem, ez majd megoldja a problémát. Ha esetleg nem, akkor dühbe jövök.
-
Ijk
nagyúr
Így már értem, nem láttam, hogy szívón van a venti.
Ugyan már, drágán vennél passzív tápot? Egy flexel átigazítod a tápon a lyukat, hogy pont befelé fújjon a proci ventije és kész.
Vga ügyben nem lesz egyszerű dolgod. Az lenne a legjobb ha valakivel tervrajz alapján lehetne itthon készíttetni hőcsöves hűtőket emberi áron. -
Ijk
nagyúr
Jól néz ki ez a kis kocka. Egyébként az elülső ventik, honnan szippantják a levegőt? Illetve nem gáz, hogy fél centire egymástól a táp ventije és a proci ventije pont egymás ellen dolgoznak?
Azért le a kalappal, hogy így cipőskanállal be tudtad gyömöszölni azokat a cuccokat. Grat a házhoz. -
Fel
addikt
Szép kis házikó! Nem gondoltam, hogy befér majd az SI128 és, hogy a vga hűtő is bemegy a vinyókeret alá. Már lehet bánom, hogy annó nem vártam mikor kerül forgalomba...
(Habár egy vízzel hűtött rendszert már biztosan nehéz lenne belegyömöszölni...)
(Ha esetleg érdekel, van egy fölös HR-03 hűtőm)
-
Speed®
titán
Úhh, most értem haza..elhúzódott egy gépkipofozás. Ez még nem is lenne baj, de korán kezdek melóval, utána meg vasárnapig "vidékre" megyek. Szóval vasárnap délután-este lesz a masinából valami. Igazából ez a 2 nap már nem oszt nem szoroz nekem ennyi várakozás után, csak gondoltam lenyugtatok mindenkit, aki azt hiszi, hogy a Lian Livel kapcsolatban bármi is gyors
Ja, és tádádádáá, Lian Li tulaj lettem
A csúszás miatt jobban is örülök neki xD
Köszi engusz, csak így tovább a boltot ;pTermészetesen méregetek neked ha kell zed, nem tart semeddig..de valszeg igaza lesz engusznak, belelóg a keretbe. De biztos 8600GTt akarsz? Nem jobb a 3850esre egy S1et pakolni, esetleg egy elad-4670 vesz trükköt megjátszani? A lapod jóféle, olyat akartam eredetileg vagy P5E-VM HDMIt, de egyik sem volt értelmes áron sajna mikor kerestem..
-
törölt tag
Én is szerencsés vagyok ebből a szempontból. Még mikor kedvezőek voltak az árfolyamok, Németországból hozattam be a PC-A71B-t. Emlékeim szerint 55K-ban volt, a kerekekkel együtt.
Most mindez 70K-nál kezdődne, s akkor a Magyarországon nem kapható görgőkre még nem számoltam szállítást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Xbox Series X|S
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest