Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Pont egy hónapja írtam az előző hozzászólást....
Azóta sok minden változott... Az árak leestek, és ebből a pénzből már sokkal de sokkal jobb gépet is lehet venni...
Érdemes megnézni a márkásabb típusok választékát. Sajnos az LG még mindig elég gyenge ''''ház''''-ba építi a gépeit... puha műanyag, nyekereg, hajlik ...
Egy masszívabb ház sokkal jobb lenne, az egésznek más feelinget adna ....
Szerintem ...
-
marsu
veterán
Hello Mindenkinek!
Tavaly novemberben vettünk 2 db LG GS50 laptopot. Először csak egyet, aztán egy hónap múlva én is lecseréltem az asztali gépemet.
Az ára 172.990.- Ft volt, full legálisan, Saturnban. OpRendszer csak egy FreeDOS ... Drivereket az LG honlapjáról kellett letölteni.
A konfig: Celeron M 1.4, 41GB HDD, 256DDR, Dual DVD RW, Intel Extreme VGA... stb. teljesen korrekt darab, minden egyben benne, bár az infra nem, de USB-s infra megoldotta a hiányosságot. 2 év garival adták. A memóriát később 256-tal 512-re bővítettem, a DVD írás miatt. akksi 3-3,5 órát simán bír.Inkább irodai célokra készült, de 3D-s játékok is gond nélkül futnak rajta.
Ami nem tetszett, hogy az ezüst szin könnyen sérül, karcolódik, a műanyag ház a gépelés közben a kéz súlya alatt is hajlik, ropog, nyikorog ...
Most már egyik sincs meg, úgy alakult, hogy visszatértünk az asztali gépek előnyeihez.
De bátran merem ajánlani az LG tipust mindenkinek. Mi akkor a kapható leg alapabb, leg egyszerűbb konfigot vettük, de a most kapható LG-k már nagyobb vinyóval, több memóriával és jobb VGA-val kerültek forgalomba.
Árban még mindig versenyképes. Célszerű megnézni a választékot vásárlás előtt!
marsu
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest