-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Nightman1 #66997 üzenetére
Sajnos sehol nincs ilyen beállítás pedig tényleg mindent megnéztem... Egyedül ha a "fekete szint"-et alacsony alapértelmezettről magasra viszem akkor megszűnik a jelenség, viszont olyan lesz a kép, mintha valami fehér fátyol kerülne elé és kicsit fakóbb lesz minden tőle. "Kábel" bemenetnél automatán van és ott sose tapasztaltam ezt az elsötétedő jelenséget, csak HDMI bemeneteken. De ott nem tudom automatára állítani.
-
törölt tag
válasz
Nightman1 #66972 üzenetére
Ilyen beállítást nem találtam. Pontosan merre lenne? Az lg magyarországnak írt levelemre azt a választ kaptam, hogy az energiatakarékos mód bekapcsolása okozza ezt és annak ellenére, hogy kikapcsoltam, csináljak egy gyári beállítások visszaállítását és ha utána is jelentkezik, szóljak és szerelőt küldenek. Megpróbálom visszaállítani, hátha.
-
törölt tag
válasz
#94529552 #66967 üzenetére
Játékgép módra van állítva a tv. Az lesz, megkérdezem. Vagy egyik ismerősömet, aki lg tv-kel foglalkozik az LG magyarországnál
Hátha :/ Igazából ps3-nál produkálja ezt hdmi csatlakozón. Amiklr kábeltvn van ott nem veszek ilyet észre vagy usb filmezésnél. Kábeltvnél pl ki is van szürkitve ez a fekete erősség mód vagy micsoda.
-
törölt tag
válasz
#94529552 #66959 üzenetére
Köszi a segítséget, mindent kikapcsoltam de nem változott. Olyan menut találtam, hogy fekete szint... Alacsonyon van alapértelmezetten. Ha magasra viszem mintha valami fehér fátyol kerülne a képre de megszűnik az automata elsötétedés. Elvileg szerviz menuben ki lehet kapcsolni ezt az auto dimming funkciot.
-
törölt tag
Sziasztok. Adott egy LG 32LF5610-es készülék. Amikor sötét a háttér a tv el kezd sötétedni, mint amikor a telefon elalszik (auto dimming). Energiatakarékos mód kikapcsolva, ilyen auto dimming modom nincs a menube. Hogyan tudom ezt kikapcsolni? Valamint hogyan tudok a tv szerviz menujébe belépni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest