Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Tigerclaw #80741 üzenetére

Sejteni lehet. Természetesen a 2017-es tévékkel lesz kompatibilis-sztem-, és úgy tudom, hogy csak 1x volt Budán kutyavásár :R , vagyis csak a legelső webos1-re volt egy 1.5-ös, vagy light-os 2-es verzió csinálva, de ez az őskor volt webosban. Már a 2-est se frissítik 3-asra semmilyen szinten, pedig én is erre vártam. Milyen jó dolog lesz a 3.5-ben? Ezeknél több formátumot és feliratot kezelő tv-ről nem tudok, de olyan márka van, ahol a 2016-os tévéi nem viszik pl. a DTS-t, és jóval kevesebb formátumot esznek meg. Erre az okosok azt mondják a panaszkodónak, hogy vegyen külső médialejátszót, ha már drága tévére tellett. Bele lehet tekerni a filmbe USB-n, igaz korlátozott sebesség és nem sokat ér. MR-el tetszőleges időre ugorhatsz, vagy egy usb-egérrel is, de melyik tévén lehet légegér, MR-szerű okos táv vagy egyéb eszköz nélkül időpontra ugrani?
    Wifin, ha félbehagyok egy filmet(dlna) megkérdezi köv alkalommal, hogy folytassa ahonnan abbahagytam, vagy az elejéről kezdje. De amúgy leginkább HDMI-vel a gépről filmezek. Ennyit tudtam segíteni. :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák