Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stevenstyle

    senior tag

    válasz bandi0000 #55445 üzenetére

    Nagyon sok tulajdonosi tapasztalaton nyugvó véleményt nem fogsz kapni, mivel elenyésző az UHD modellel rendelkezők száma itt a fórumon.

    Ezzel nem szokott mindenki egyet érteni, de én nem mondom azt neked élből, hogy nem kell UHD. Azt viszont nem árt pontosítani a vásárlás előtt, hogy mire fogod használni a készüléket?

    Az alapján a kevés infó alapján ami kiderült a kérdésedből így kapásból nem feltétlenül ajánlanám egyik UHD-s készüléket sem, egyrészt a magasabb input lag miatt ami konzolos játéknál érezhetően zavaró lehet, másrészt 42" esetén nem nagyon látom értelmét egy UHD készüléknek. 4K tartalom is még meglehetősen kevés van.

    A 820-as egyébként egy teljesen "alap" NetCast rendszerrel szerelt UHD Tv. Enyi pénzért én inkább néznék egy nagyobb FullHD készüléket, a nagyobb mérettel szerintem többet nyer az ember szemben egy kicsi UHD-val. Másik alternatívaként gyűjtenék még pénzmagot, egy nagyobb 3D-s UHD-ra.

    2014-es modellekből talán ami 4K és 3D is az az UB850V, ami viszont ha jól tévedek 49"-tól elérhető, cserébe érezhetően drágább. Hozzáteszem UHD-ra még a 49"-t is kicsinek tartom, nagyon nagy jó indulattal maximum határesetnek.

    Persze ez saját szubjektív vélemény, a kollégáknak még úgy is lesz ötlete a témához.

Új hozzászólás Aktív témák