Hirdetés
- Ezúttal versenyeztette a cégeket a következő PlayStation kapcsán a Sony
- CUDIMM DDR5 memória a 10 GHz-es határ közelében, ezúttal az Asgard keze nyomán
- Egészen impozáns vezeték nélküli billentyűzetet dobott piacra a Razer
- Egyre több piacra eljut az eredetileg korlátozott Ryzen 5 7600X3D
- Hibátlan Raptor Lake CPU-kat is cserél az Intel
Hirdetés
-
Ezúttal versenyeztette a cégeket a következő PlayStation kapcsán a Sony
ph A Reuters szerint az Intel versenyben is volt, de végül elbuktak az AMD-vel szemben.
-
Ma megérkeznek az alternatív alkalmazásboltok az iPadekre is
ma Szeptember 16-tól az iPadOS 18-at futtató Apple táblagépekre is telepíthető külső alkalmazásbolt, illetve alternatív böngésző is.
-
Gátoljuk meg játékaink halálát!
lo A cél az, hogy a kiadók és az értékesítők a videójátékokat működőképes (játszható) állapotban hagyják.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richoo44
aktív tag
Hát, mikor megvettem az X3-at akkor jelent meg az teló.Hat örülök hogy akkor megvettem,azt hittem kamerában nagyobbat guríta 10 pro, így nyugodtság van.A teszt remek,köszönjük!.Túl nagy volt az elvárás a 108 Mptől.
Richo[ Szerkesztve ]
-
jUUh
addikt
Kíváncsi leszek az F3 tesztre.
Különösen ajánlott?MIndenesetre Note 10 Pro-t is elfogadnám, főleg, hogy már most van rá TWRP, AOSP romok.Samsung Galaxy S23+
-
pusszycat
nagyúr
Nekem a Mi 11 Lite tetszik, olyan kis vékonyka. És csak 159 gramm a Mi 10T amit vettem meg 230 Most tudnám értékelni a 159 grammot.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
novinyul
veterán
válasz Zsoleszhun #4 üzenetére
Ma megyek érte de ott a kamera lett vissza fogva. Viszont ha az A3 szintjét hozza(Gcam) akkor egy rohadt jó ajánlat a Xiaomi részéről.
Xiaomi 13T - Retro telefonok
-
jUUh
addikt
válasz Zsoleszhun #4 üzenetére
Én is azt jósolom.
ON: Szürke tartalomnál (pl.: Chrome lapok közötti váltásnál) 0-10% közötti fényerőnél látható ún. green tint, tehát zöldes elszíneződés? F3 és RN10Pro-s csoportokba nagyon sokan jelzik, főleg F3-nál.
Samsung Galaxy S23+
-
WhiteWalker
nagyúr
"WiFi modem (802.11a/b/g/n/ac, Direct, HotSpot): több routerre kapcsolódva is a szokásos letöltési sebesség felét kaptam, feltöltésnél pedig annál is kevesebbet"
Ezzel most akkor mi van? Szoftveres gond, ha igen akkor javitják , ha nem akkor így marad mig elhalálozik a készülék??Xiaomi , menj haza , részeg vagy...
-
SkiDev
senior tag
Kicsit én is többet vártam a kameráktól, mióta megjelent azóta vártam a tesztet, de most kicsit meginogtam, hogy le akarom-e cserélni a Realme-met... Pedig azért sok mindenben előrelépés lenne.
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256
-
Doki42
őstag
Nekem tetszik, bár f3 jobban
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
UdiAti
csendes tag
Nagyon tetszetős készülék, jópofa ez a fan festival kiadás is. Tényleg megérdemelte a plecsnit. Viszont csak a kerete műanyag; a hátlapja ugyanúgy üveg, nem? ("A műanyag ház mondjuk kifejezetten csúszós lett, úgyhogy érdemes a mellékelt tokot ráöltöztetni, amitől persze a 164 x 76,5 x 8,1 milliméteres és 193 grammos, amúgy is kétkezes jószág még terebélyesebb lesz, a fogás viszont stabilabb. Az összeszerelés makulátlan, a megjelenítőt Gorilla Glass 5 üveglap védi")
-
UdiAti
csendes tag
Ez az elszíneződés viszont nem túl jó hír. Nekem volt tőlük (többek között) Note 8T-m - hát nem voltam felhőtlenül megelégedve a kijelzővel, időnként eléggé "szellemképes" volt (világos tartalmaknál lehetett látni még jó darabig az előző képernyő tartalmát; leginkább a főképernyő ikonjai köszöntek vissza) vagy mi fene. Note 5-nél szintúgy belefutottam ilyenbe (bár az csak rövid ideig volt meg). Úgy tűnik a kijelzőiknél rendszeresen vannak problémák...
[ Szerkesztve ]
-
jUUh
addikt
Amennyire én tudom, a technológia ilyen. A 120hz + AMOLED paneleknek ez a karakterisztikája. Állítólag Pixel-eknél, S20,21-nél, OnePlus-on, még iPhone-on is van. Más kérdés a gyakoriság előfordulása, nameg, hogy mennyire javítják szoftveresen, ugyanis bizonyos szintig lehet.
Samsung Galaxy S23+
-
haypro
senior tag
A kamera (ebben a tesztben) egyértelműen csalódás. Érdekes, sehol máshol nem mondták, hogy az X3 jobb képeket lőne a főkamerával, sőt.
,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
veterán
No, megvárom még a Poco F3-at, meg a Samsung A72 5G-t, aztán eldöntöm, hogy milyen telefont vegyek.
Eredetileg Mi 11-et akartam, de annyira rosszakat írnak az üzemidejéről, hogy lemondtam róla
Maradt versenyben a Redmi Note 10Pro, a Poco F3 és a Samsung A72 5G.
Igazából egyik sem tökéletes, mindegyiknek van előnye és hátránya, szóval lehet, hogy esztétikai alapon fogok dönteni (de akkor ugye visszajön a versenybe a Mi 11, mert vitathatatlanul az a legszebb közülük )
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Bagoly01
senior tag
válasz Donki Hóte #17 üzenetére
Mi 11-et választanám.
-
Lomha 8V
addikt
Hát nem tudom, furcsa nekem, hogy ez ajánlott lett. Elég sok a "de".
-
őstag
Nagyon jól áll neki ez a szín, a Xiaomi mostanában eltalálja a dizájnt.
-
coyotex
tag
Hogy lehet beállítani hogy az Always on Display mindíg látható legyen?
[ Szerkesztve ]
-
Arween
senior tag
-
batai15
félisten
Mondanám hogy Best Buy ,csak házon belül sok a konkurencia, szoftveres támogatás oldalról meg nulla szinte a gyártó már .
Kissé unalmas már maga a gyártó is ezek miatt . -
nagyúr
Szuper lett , komoly lépés ez a note szériára nézve . Ellenben nem értem ha már Pro akkor miért nem sikerült egy 5G-t is hozzá társítani mert ebbe illene igazán . Ha 5G-s szeretnék ebből a szerbiából akkor egy különálló más specifikációval megáldott példány lesz az ember előtt , ez olyan nyehhh...
Tesztben nem láttam , de nagyon szereti a Xiaomi a fényérzékelőt nem jól beállítani , vajon itt is tetten érhető ?
Gyenge WiFi modemért nagy kár , egy okostelefonnak az egyik nagy lelke . Bár kárpótolhat a szép szine míg megtalálja a hálózatot .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
SkiDev
senior tag
Realme X2 Pro Nem lenne akkora gond az IPS sem 80-ért abszolút jó vétel, viszont ugyanilyen a főszenzorom, és hát kivilágításkor szerettem volna hosszú záridővel jó kis fotókat lőni, de mosott, bemozdult képek voltak állvánnyal... Bíztam benne, hogy egy nagyobb kamera (nem csak mpx-ben) jobb lesz, de nem győzött meg. Írták sokan az F3-at, bejövős készülék, de a jack és a szenzor miatt kiesik. Kicsit keveslem adatok alapján azt az 1/2'' -os méretet.
novinyul: Kerestem fototrenden keresőben, de nem találom.
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256
-
exedoc
senior tag
Két hete használjuk már sszonykával együtt. Szépen egybevan minden, picit tényleg lehetne jobb a kamera, és az értesítési led is hiányzik, ezen kívül pöpec. Úgy gondolom 120 ezer pénzért bőven jó.
-
Nyiaz
aktív tag
1,5 hete használom, se wifi, se kijelző problémát nem vettem észre.
Ja, és mást se... -
tonyrulez
őstag
Üdvözlendő a GCam a tesztben, mert azzal mindig jobb fotókat lehetett lőni mint gyári szoftverrel (legalábbis Note3 és Note5-ön így volt). A GCam tudja használni az összes szenzort? Mert korábbi Note szériákon csak a főkamerát értem el vele - bár lehet ez csak az adott gcam port hiányossága volt.
AOSP ROM-al bizony jó kis telefon lenne. De azért a 2/3-ába kerülő Poco X3 NFC, ami ezek szerint jobb képeket lő, kicsit bezavar a képbe. Lényegében ugyanaz a 2 telefon, egyedül az IPS és a hibrid SIM tálca az eltérés a Note-hoz képest, és mégiscsak 40ezerrel olcsóbb...
4 8 15 16 23 42
-
Golyo69
senior tag
válasz Luck Dragon #42 üzenetére
Otthon elsőre 300/300-at mertem wifin. Nem is próbáltam többet..majd mérek még
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + DELL S3422DWG
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen