-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszalino
csendes tag
Üdv mindenkinek,
A Hongkongi angol nyelvű oldalról letölthető az LB650-es szériától az LB8700-as szériát egybeölelő frissítés.
Szoftververzió: 04.62.43 - nem a mi régiónk, de - kettő napja tesztelem, tökéletesen működik, érezhetően gyorsabb.[ Szerkesztve ]
-
amtibacsi
aktív tag
válasz szaszalino #52052 üzenetére
Pont ezt akartam kérdezni Frissítettem tegnap, de azóta a telefonról nem megy át a kép. Tabletről igen, irányítani mindkettőről tudom. Régebbi szoftvereket lehet találni valahol ?
-
szaszalino
csendes tag
Melyik verziód van fent?
[ Szerkesztve ]
-
amtibacsi
aktív tag
válasz szaszalino #52054 üzenetére
Most nem tudom megnézni, majd holnap. Ezen a linken nem látok letöltést, bár tabról vagyok a netet. De azt hiszem a legújabb, amit a TV ajánlott. Bajom nem volt vele, de gondoltam ez gyorsabb lesz. Nem lett
-
szaszalino
csendes tag
válasz amtibacsi #52055 üzenetére
A [04.62.43] verzió tuti nem lehet fent neked, ez a frissítés talán el sem jut Európába, szép hazánkba meg végképp nem
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz szaszalino #52056 üzenetére
Elkezdtem szedni.... magyar nyelv van benne?
-
embe
nagyúr
válasz szaszalino #52052 üzenetére
Felment. De nekem nem tűnik gyorsabbnak mint a 04.62.40; volt.
-
Shingen
addikt
-
lenko
aktív tag
válasz stancy #52030 üzenetére
LG 39LB650V: матрица AMVA (Acer Unipac Optronics)
T390HVJ01.2 FHD 39INCH 1920X1080 300CD COLOR 72% 16/9 3000:1 120Hz Inverter N LED 3D(FPR) W/T-Con, 37.32W/32.4W/4.92W, 8bit, 10000K, 178/178, 5.5ms(GTG)LVDS(4ch) AU OPTRONICS CORP.Tehát nem MVA, hanem AMVA panel van benne!
[ Szerkesztve ]
Az embereknek fáj az igazság!
-
Reális
újonc
válasz Reális #52005 üzenetére
Erre valami ötlet:
"LG671.
A böngészővel szerettem volna YouTube filmet nézni.Így a listázás, a film leírása stb egyszerűbb , jobban áttekinthetőbb mint a kiemelt alkalmazásból. A filmeket szépen elindítja , majd 1,5-2 perc elteltével kiírja hogy a memória megtelt és leállítja az alkalmazást.Néhány másodperc múlva újra indul, és a folyamat megismétlődik, le áll újra indul stb. Van egy 250-es vinyó ráakasztva ,ez működik is , mert a műsorfelvétel megy. Bár itt is van egy kis hiányérzetem , mert a HD adásoknál csak 17-18 percet lehet visszatekerni .Ráadásul , ha felvette a jelzett időtartalmat visszaugrik 0-ra , és újra kezdi a felvételt , így nem mindig lehet visszanézni.Miért vannak ezek?"
Még valami .Vagy 3 napja jóval lassabb a csatornaváltás közötti idő szerintem , mint addig volt .Nem frissített , nem állítottam semmit. Mi okozhatja .Digi cam.os. -
lenko
aktív tag
Még annyi, hogy nagyon picit alul marad az IPS-el szemben
-betekintési szög
-válaszidőViszont van egy előnye is.
-jobb a feketéje ( amit én is megerősíthetek a fekete az tényleg fekete, még csak kicsit sem szürke, és nincs bevilágítás.
[ Szerkesztve ]
-
Nunder
őstag
Tegnap elég érdekes dologra lettem figyelmes 42LB650V-vel kapcsolatban. A gépemmel HDMI kábellel van összekötve, és működik is flottul.
Azonban FullHD-re állítva a felbontást, észrevettem, hogy az Asztal képe "kilóg" a panel keretein túlra. NVIDIA vezérlőből elkezdtem állítani a méretezést, és a tökéletes kihasználtsághoz a felbontást csökkenteni kellett 1842x1040 környékére. Így viszont széltől-szélig belefért a kép. Futtattam pár tesztet (pl. szter. 3D tesztet) és jól is nézett ki, viszont ez a felbontás eléggé macerás.
Miután visszaállítottam a monitorok kiterjesztését, visszarakta a felbontást FHD-re (a fő monitor egy Dell 1920x1200-as felbontással) és ekkor nem lógott ki a kép a panelen túlra, és mégis FHD-t írt a vezérlő.
Belefutott már más hasonlóba? Ezzel az eredménnyel még nem volt módom tesztelni, hogy fut-e normálisan játék vagy film, de korábban pl. a Shadow of Mordornál vettem észre, hogy hiányoznak bizonyos tartalmak.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
GumpNews
csendes tag
-
Nunder
őstag
válasz Watt25 #52068 üzenetére
Többi bemenetnél, adásnál nem vettem még észre, de ha jól tudom, lehet külön állítani minden bemenetre, hogy milyen legyen a képarány. Akkor a HDMI-re kipróbálom a "Levágás nélkül" opciót, ha még mindig fennáll a kilógás. Jelenleg minden "Eredetin" van, hátha akkor ez megoldja. Köszönöm a tippeket.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Nunder
őstag
Kilógtam a szerkesztési időből...
Bagóért lehet venni a Logitech TK820-at amazonon. Próbálta esetleg valaki webOS TV-vel? Nem tudom, hogy szuperálna, de nagyon csábító.
-
Shingen
addikt
válasz Nunder #52070 üzenetére
Igen az eredeti árához képest ami 100$ volt most meg 40$, tényleg jó ár.
De ha azt nézem, hogy $(275Ff), akkor a 40$ is 11000 Ft.
Nem mindenki áldozna ennyit rá, főleg hogy egy 5000 Ft vez nélk. egér+bill megteszi.Persze ha vki ilyet szeretne és tetszik neki ez a tipus és van is rá kerete, ennyiért tényleg jó.
風林火山
-
Fang
aktív tag
Sziasztok!
55LB5610 típussal milyen tapasztalataitok vannak? Akár más méretben is érdekelnek az információk. Jelenleg egy 47LM660 típus van otthon, ha ehhez képest nincs visszalépés a képminőségben az nekem már elég
Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség, gyakorlatilag viszont van!
-
lenko
aktív tag
A tényszerű adatok pedig 39lb650v és 50 esetében.
39LB650V:
T390HVJ01.2 FHD 39INCH 1920X1080 300CD COLOR 72% 16/9 3000:1 120Hz Inverter N LED 3D(FPR) W/T-Con, 37.32W/32.4W/4.92W, 8bit, 10000K, 178/178, 5.5ms(GTG)LVDS(4ch) AU OPTRONICS CORP50LB650V:
-FGP1 FHD 50INCH 1920X1080 300CD COLOR 68% 16/9 1600:1 120Hz Inverter N LED 3D(FPR) W.O/T-con 55.4W 8Bit 10000k 178/178 6ms(GTG)_nOTS LG Display Co., Ltdtehát a 39 kontrasztban, és válaszidőben is veri az IPS panelt papíron..
[ Szerkesztve ]
-
picstike
tag
Atomtévénél érdemes vásárolni LG tv-t? Garancia amit adnak hozzá gyári,v.bolti? Meg vagytok elégedve atomtv-vel?
-
törölt tag
válasz Nunder #52070 üzenetére
Az itthoni 30k-hoz képest igen, de a Logitech K400 ugyanott 25$-ért még jobb lenne, de szerintem onnan csak USA-ban elérhető, ráadásul nem is magyar kiosztású.
Fang Jó kis belépőmodell az 5610, a kisebb méretekben sokan viszik, de 55-ösben én is inkább a 6-os szériás LG-ket nézegetném. -
picstike
tag
válasz huncutka1029 #52076 üzenetére
köszi
-
picstike
tag
Felvettem a kapcsolatot az atomtv-vel. Nagyon segítőkészek voltak és törekvőek. Nem beszéltek félre,nem vezettek meg semmibe. Kértem ajándék HDMI kábelt 2m és azt is megadják grátiszban. Vihetek tesztanyagot,kipróbálhatjuk és választhatok megfelelően.
Ez mind írásban,de gondolom, vásárláskor is ezt várhatom! -
olasz69
senior tag
válasz jézusom #52059 üzenetére
Az 500Hz-et nem láttam de ,
LG
Motion Clarity Index alatt sőt a "táblázatod-ban" szerepel a 800 és 1000 MCI-s lg mellett a 700hz-es/200Hz valósként/ ami az én "táblázatom szerint 100Hz-es! pl:LB671v!! De a samunál van 7-800 és 1000 hz-es CMR-ben 200Hz alatt! Érdekes?Pumma Szia Uram! Milyen érdekes,én 2008 óta vagyok itt,és mégcsak qvázi-tag vagyok
[ Szerkesztve ]
A bank egy olyan hely, ahol pénzt adnak neked kölcsön, amennyiben bebizonyítod, hogy nincs rá szükséged.
-
tkonya
aktív tag
Viszont a fórumhoz kapcsolódóan. Nézegetem egy jó ideje a 42lb650v-t.
Nekem sajna nincs optikai bemenetes "hifim", telekom beltérit rca-val rákötöttem erősítőre, hát az valami gatya rossz volt. Ezen a tévén a fejhallgató kimenetet használhaton erre a célra, vagy ez felejtős???Motorola Edge 30 Fusion
-
törölt tag
válasz olasz69 #52081 üzenetére
Nekem nem számít a rang. Még mindig a Hz-ek bűvöletében vagy? Miért foglalkoztat ennyire, már kitárgyaltuk ezt is. Szerencsére LG-nél jól működik a mozgásmegjelenítés, LB671V-nél tökéletesen, a tiéd az LB730V meg még jobb, és szebb is , de itt még az 50Hz-es LB5610-es tulajoktól sem láttam panaszt rá. A samunál és sonynál is többen panaszkodtak ennek a hibás működésére az olcsóbb modellek esetén.
-
luckyman
aktív tag
Leragadtam a BT fejhallgató témánál. Valaki nem próbált ilyet vagy hasonlót? Sokat késik vajon, vagy korrigálható, netán észrevehetetlen?
-
darál0w
Jómunkásember
kérdés...
magic remote, vagy vezeték nélküli bill és egér kombo lenne a jobb megoldás, ha netezni, illetve filmezni akar az ember a TV-n?
filmezésnél beletekerni lehet egérrel?
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
cidalain
veterán
válasz Shingen #52091 üzenetére
Nekem csak eger van, de onmagaban ugy vettem eszre semmit nem er.
Kell a normal tav, meg az eger egyszerre. Es ez mar 2 dolog. Nem tetszik, mar rendeltem is MR-t. Bill nem hianyzik, online tartalmat atnyomom Dlna-n, vagy miracaston. Indexet meg prohardvert nem fogok teven nezni ugyse. Pontaz a lenyeg hogy tabozol, kozben a tvben megy a hatter.Jofogason lattam MR-t 6500-ert. elvileg MR500-as, de csak azt irja LB tevekhez, kep sincs. Garirol nincs info. Csak tolem messze van. Aki arerzekeny annak ez jo vetel lehet. Itt is van [link]
Hogy a pekbe lehet elohozni pl a Smart menut csak egerrel?
Nekem ehhez kell a normal tav is. Aztan ha mar elo van akkor mar elvagyok egerrel is[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Nunder
őstag
válasz Shingen #52071 üzenetére
Teljesen jogos, hogy egy kombó jobb vétel. De ha én a kanapéról akarok böngészni, akkor nem fogom az egeret a szöveten csiszatolni, hanem akkor már célszerűbb a tapipad. És az ott is van kéznél a billentyűzet mellett.
-
huncutka1029
addikt
válasz tkonya #52085 üzenetére
használható a füles kimenet, Jack RCA kábellel
Bár többen jelezték, hogy ebben az esetben a tv-n nem lehet hangerőt álítani, csak az erősítőn.
Régebbi tipusoknál nem így volt, ott lehet a tv-n játszani a hangerővel. Én is így használok 2 tv-t
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
tkonya
aktív tag
-
huncutka1029
addikt
válasz Nunder #52094 üzenetére
és majd mérgelődsz, hogy nem minden bönésző oldalon, és alkalmazásban működik a billenytűzet, és nem lesz magyar a kiosztás, nem azt írja amit leütsz, és elő kell venned az egeret, vagy a magicet....
De te tudod, ha nem fog hiányozni a pénz a családi kasszából, akkor jó a tapipados billentyűzet is.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Diamond500
senior tag
Nekem 32-es 650-es van, akkor ebben nem IPS panel van? (most olvasom 1hsz-ben)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája