-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bgabi1
aktív tag
válasz cidalain #52651 üzenetére
Köszi a választ, már működik is.
Az előző hozzászólónak: Igen, a tv-be megy egy internet kábel az STB-n kívül.
Igy a tv bekapcsolt állapotában megy róla az én laptopom és most már a gyerkőc a mobilján is tudja gyakorolni a böngészést. Ez mindenképpen jó dolog szerintem, ugyanis neki dominója van és ott sec perc alatt elfogyasztja a napi limitet. Suliba meg nem viheti még, mert túl fiatal, így itthon korlátlanul nyomergálhatja a böngészőt. -
Ballage83
csendes tag
Sziasztok!
Hogy tudom megoldani a házi 5.1 hangfalszett rákötését az LG 42LB650V-re?
köszi a segítséget
balázs
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Ballage83 #52654 üzenetére
A típusát írd le, vagy a hátuljáról csinálj egy képet (bemenetek), vagy csak írd le milyen bemenet van rajta. Ha HDMI-n viszed, akkor lesz 5.1, ha jack-kel, akkor nem lesz 5.1 csak sztereó illetve viheted még optikán és akkor 5.1 lesz szintén.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
farkas-j
őstag
válasz Watt25 #52642 üzenetére
Érdekes amit írtál, mert lehet, hogy így lenne logikus. Én azonban írtam érdeklődő levelet mindenhova. (kozonsegszolgalat@mtva.hu; mediaklikk@mtva.hu; info@mindigtv.hu) Az MTVA válasza elég meglepő a Te észrevételed és a logika szerint
Válasz az MTVA-tól:
Tegnap:
Közönségszolgálat <kozonsegszolgalat@mtva.hu>
"Tisztelt Uram!
Levelét továbbítottuk a az Új média szerkesztőségére.
Üdvözlettel. KözönségszolgálatMa:
Közönségszolgálat <kozonsegszolgalat@mtva.hu>
"Tisztelt Uram!
Az Új Média tájékoztatása szerint nekünk nincs ilyen szolgáltatásunk.
Üdvözlettel: Közönségszolgálat"És a MindigTV-től is kaptam választ tegnap:
info_mindigtv <info@mindigtv.hu>
"Tisztelt Uram!
A mai napon az Ügyfélszolgálaton letesztelve működött a közszolgálati csatornákon a Médiaklikk szolgáltatás.
Üdvözlettel: MinDig TV Információs Központ"A szolgáltatómtól (TARR) még nem érkezett válasz.
Viszont részben megoldódott a MediaKlikk kérdése. Nálam a TV programok úgy vannak beállítva (már a kezdetek óta), hogy azokat az SD adásokat átugorja, amelyeknek van HD változata is. A közszolgálatiaknak pl. mindnek van HD verziója, így mindig a HD adásokra lép csatornaváltáskor. Most próbaképpen végignéztem őket SD-ben. Láss csodát, a Duna és a Duna World SD adásain működik kifogástalanul a Mediaklikk (hbbTV)! A többin nem. Várom mit válaszol majd a szolgáltatóm.[ Szerkesztve ]
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
Shingen
addikt
válasz cidalain #52660 üzenetére
Állíthatsz be saját jelszót is és akkor nem tudnak csatlakozni, olyanok akik ismerik az LG gyári kódját.
Biztos nem olyan mint egy router de akinek nincs wifis routere ez is megteszi kezdésnek.
Hátrány a Tvnek mennie kell, ha csak netezni akar vki.[ Szerkesztve ]
風林火山
-
-
LiteCross91
aktív tag
Sziasztok! Olvastam a fórumot, de nem találtam választ a kérdésemre. 42LB671V-t néztem ki magamnak, de falra szeretném szerelni. Szeretném a segítségetek kérni. Annyinak utánajártam, hogy 400x400 VESA szabvány. Azt nem találtam, hogy a talpa leszerelhető-e, mert a falon viccesen nézne ki talppal.
Illetve tudnátok megbízható webshopot ajánlani? (220volt szerintetek jó?)
Továbbá fali tartót milyet és hol kéne vegyek? Nem kell, hogy dönthető legyen, mert pont szemben van az ágyam. Lefelé, ha bukik az nem lenne baj. Fixen legyen a falon, amennyire lehet simuljon rá. 5 ezer körül megúszható szerintetek?
Köszi előre is! -
huncutka1029
addikt
válasz farkas-j #52665 üzenetére
Pr telecomnál, nem műxik az SD sem a HD-nál sem.
Monduk eddig is csak az M1 hd alatt ment....Egyedül az M3 nál az info sávban jelenik meg a hbbtv piktogram a felbontás, és txt ikon mellett.
Szolgáltatói szarakodás, ezért is le fognak húzni havidíjjal az tuti!
Meg az is tuti, hogy nem fogok fizetni érte!a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
-
Đusty
addikt
válasz huncutka1029 #52670 üzenetére
köszönöm
Stevenstyle: neked is
-
Puma K
nagyúr
-
cidalain
veterán
válasz LiteCross91 #52668 üzenetére
A labak/talp kulon van a tv-tol, ha konzolra teszed akkor nem teszed fel a labat.
Nyilt egy fali konzol topic, itt olvastam valahol, keress vissza ott lesz a linkje is.Boltokrol nem tudok nyilatkozni. En olyan boltban vasaroltam, ami az lg.hu-n fennt volt mint hivatalos viszontelado. Igaz kicsit dragabb volt a tv, mint az arukereson a legolcsobb. viszont nem is jarok majd ugy mint aki a bemutatoterembol vasarolt, es a garis ugyintese alatt bezarta a boltot a nav adoproblemak miatt, es most se penze se teveje...
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Markyxx
tag
Sziasztok,
Adott egy LG 32LB650 (FW:04.41.32) + UPC Mediacard kábel TV kombó.
Az természetes, hogy akadozik a beállítások betöltése és azon belül a lépkedés?Illetve a Guide –on belül (ha 5-10mp múlva betölti) akkor nem annak a csatornának a hangja szól amin éppen áltál és külön meg kell neki mondani hogy bal felül jelenjen meg a kép is.
Ezeket nem lehet default-ra tenni?
Honor Magic V2
-
cidalain
veterán
válasz Markyxx #52674 üzenetére
A menusebesseget sokan kritizaljak hogy lassu.
Guidnal en is eszrevettem, hogy nem az aktualis csatorna elonezeti kepe megy. Nem jottem meg ra a koncepciora, mindig mas jon nekem ott be. Nalam csak az elso betoltes lassu a guide-nal, a kovetkezo megnyitasok mar gyorsak.
Nyilvan ra kell bokni egy csatornara ha elonezeti kepet akarsz rola, ez szerintem jo igy.
-
Markyxx
tag
válasz cidalain #52675 üzenetére
Nem az a baj, hanem, hogy annak a képe sem jön be alapból aminek legalább a hangja szól.
Arra is kell külön előnézeti képet kérni.Ha megint megnyitod a Guide-ot akkor már gyorsabban betölt, képet is ad bal fentre, de akkor sem azét amelyiken éppen áltál. Hogy sikerült ezt így? Agyrém.
Honor Magic V2
-
cidalain
veterán
válasz Markyxx #52676 üzenetére
Nekem most az rtl klub hd-t teszi elonezetbe ugy hogy eurosport-ot nezek
Az elo betolteskor szerintem ugyanazert nincs kep, mint amiert lassan toltodik be.A guide nekem azert jo, mert gyorsan vegig lehet porgetni hol mi megy. En a cimbol dontok, nem az elonezetbol, igy igazabol nem nagyon zavar hogy a guide bekapcsolasakor melyik lesz a kivalasztott.
Midway: szerintem boven eleg akkora elonezeti kep. Viszont a felirat tenyleg nagy felul.
Ui: Mostnezem hogy az elonezeti kepen azt irja: most jatszott eurosport hd, viszont a kep es a hang az rtl kub
[ Szerkesztve ]
-
gacsoi
senior tag
Nagyon nem értem én az LG frissítési stratégiáját !
Mikor hazahoztam a készüléket, első üzembe helyezéskor lefrissítette magát, most 04.02.26 -os verziót ír.
A hivatalos oldalon viszont a legfrisebb verzió a 04.01.02
KIcsit katyvasz ez az egész dolog!! -
-
zzolee82
újonc
Sziasztok ! Vettem egy LG 42LB650V tvt mekkora külső merevlemezt tudok hozzá venni (esetleg milyen típust ? ) . illetve 3D -s filmet nézve pendrive-ról feliratot nem tudom mellékeli ... + néha az alakok vagy arcok olyan hatást adnak mintha nem lenne rajtam szemüveg , ez miért ? ( Avengers OU-s 18 gb-os verziónál érzékeltem)
-
dReFiX
senior tag
Sziasztok!
Barátnőm a 14 éves tévéje helyett szeretne egy újat, ki néztünk neki egy ilyet:
LG 32LB550B, 69.990ért megy most mindenhol, valakinek esetleg vélemény róla, érdemes be ruházni rá ? Más 32" új! alternatíva 70k-ig esetleg ? Köszi a segítséget ! -
Mentolka
senior tag
Sziasztok,
Most vettem észre, hogy van ilyen topik is.
A tapasztaltabbaktól kérdezném: lehet az, hogy az új LG lapostévékre nem raknak AUDIO OUT csatlakozót???
Már 2 készüléken láttam, hogy nincs rajta csak egy kicseszett optikai audio kimenet (meg egy fejhallgató kimenet).
Konkrétan a sztereo RCA csatlakozót hiányolom. -
Mentolka
senior tag
válasz DJ. Ru$y #52686 üzenetére
Nade, a fejhallgató kimenet (gondolom, nálad ez a jack), az előerősített, nem?
Azt én értem, de nekem tökéletesen megfelel a sztereó hangrendszerem, és mivel azon nincs digi bemenet (se koax, se üveg), ezért szó nélkül bújjak vissza a barlangomba, és rakjam vissza a polcra a CRT TVmet? Gondolom, ezzel nem vagyok egyedül.
-
direwolf
őstag
NEm tudom ki szerkeszti az első hsz-t, de átírhatná azt a hülyeséget, hogy LB670-től felfelé 200Hz-es a panel. LB630-tól felfelé mindegyik 100/120Hz-es natívan, a 4k panelek is.
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
Mentolka
senior tag
válasz DJ. Ru$y #52689 üzenetére
Bocs, nem ellened irányult!
Ez számomra nem elfogadható. Nagyszülők vettek egy ilyen szart, de mivel kissé nagyothallók, azért nem elég mindig a TV saját hangja.
Amúgy, ez a trend a drágább modellek esetén? Vagy tényleg az a feltételezés gyártók részéről, hogy mindenkinek sok.1 csatornás full digitális az otthoni Szokol rádióerősítője? Most ha nekem csak egy szebb képű (mondjuk ez is kérdéses) kijelző kell, akkor a faxért ruházzak be még egyszer annyi lóvét egy hangrendszerre is?
-
dReFiX
senior tag
válasz DJ. Ru$y #52684 üzenetére
Teljesen megfelel, egy belépő szintű tv kell csupán egy régi katód tv helyett, lenyzónak lesz szóval inkább az ár/érték fontos. Szóval nyugodt szívvel ajánlhatom ? Köszi !
-
Morris
veterán
válasz direwolf #52690 üzenetére
Én írtam, de nem is értek hozzá komolyabban, így azok az infók kerültek bele, amiket itt páran összedobtak!
Egy szavadba kerül, és átírom.Amúgy meg, nem látom sehol hogy bele lenne írva a frissítés. Max egy táblázat, de azt meg a netről találta valaki!
forrás: házi-mozi.hu[ Szerkesztve ]
-
Stevenstyle
senior tag
válasz Mentolka #52691 üzenetére
Értelemszerűen a gyártók elképzelései és érdekei nem feltétlenül kell, hogy egyezzenek. Az is érthető szerintem, hogy a gyártók az újabb csatlakozófelületeket preferálják a régiekkel szemben (azt azért ne rójjuk már fel a gyártóknak, h inkább több digitális kimenetet tesznek az új modelljeikre 2014-ben mint analógon). Mindemellett a te igényed illetőleg megjegyzésed is érthető Részben.
Rákényszerítve viszont nem vagy semmire, sem a Tv vásárlásra, sem a sem hangcuccod leváltására. Léteznek egész jó átalakítók (digital-analóg), akár Hdmi-ről Hdmi ARC esetén, akár optikairól. 10-15 körül egész jókat lehet találni. Mégis csak nagyságrendekkel olcsóbb, mint az egész cucc cseréje.
[ Szerkesztve ]
-
Reális
újonc
Sajnos erre még semmi reakció nem érkezett.
Én tök süket vagyok a műszaki dolgokhoz , ezért jó lenne ha valami hozzáértő írna .Az is lehet , hogy teljes hülyeséget várok ettől a készüléktől.
Akkor ismét beteszem:
LG671.
A böngészővel szerettem volna YouTube filmet nézni.Így a listázás, a film leírása stb egyszerűbb , jobban áttekinthetőbb mint a kiemelt alkalmazásból. A filmeket szépen elindítja , majd 1,5-2 perc elteltével kiírja hogy a memória megtelt és leállítja az alkalmazást.Néhány másodperc múlva újra indul, és a folyamat megismétlődik, le áll újra indul stb. Van egy 250-es vinyó ráakasztva ,ez működik is , mert a műsorfelvétel megy. Bár itt is van egy kis hiányérzetem , mert a HD adásoknál csak 17-18 percet lehet visszatekerni .Ráadásul , ha felvette a jelzett időtartalmat visszaugrik 0-ra , és újra kezdi a felvételt , így nem mindig lehet visszanézni.Miért vannak ezek?"
Még valami .Vagy 3 napja jóval lassabb a csatornaváltás közötti idő szerintem , mint addig volt .Nem frissített , nem állítottam semmit. Mi okozhatja .Digi cam.os. -
Mentolka
senior tag
válasz Stevenstyle #52694 üzenetére
Sajnos, nem kérték a véleményem vásárlás előtt. Én biztos, hogy inkább vettem volna egy-két évvel korábbi modellt (pl.Pana plazmát, és akkor tényleg jó képet néznének), minthogy most még egy nem tervezett költséggel kelljen szembenézniük...
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Mentolka #52696 üzenetére
SCART -> RCA átalakító, out-ra állítod és már van is hangod. ~200 forintos tétel.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Dave567
addikt
válasz szaszalino #52539 üzenetére
Nyugodtan add ki magadból, ez nem tiltott, csak kultúráltabban kicsit, és nem kell mással törődni.
De amúgy igazat is adok a többieknek, nem próbáltad ki vásárlás elött, nagy hiba, tanácsot tudnak adni a többiek, de jobbá és gyorsabbá nem fogják tudni tenni, sajnos együtt kell vele élned.De adok egy jobb tanácsot, Szabadúlj meg tőle...
-
Sutee89
aktív tag
Sziasztok!
Az létezik, hogy 47-LB5800-as készüléken nem tudom kikapcsolni a váltakozó háttérfényt? Legfrissebb firmwaret letöltöttem, dinamikus kontraszt és minden képjavító funkció ki van kapcsolva, és kipróbáltam már az összes képmódot. Engem nagyon zavar, hogy világos és sötét jelenetek váltakozásakor "villog".
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest