-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huncutka1029
addikt
válasz szaszalino #52845 üzenetére
alapjában nem azzal van bajunk, hogy nem tetszik a tv, és ezt kifejted, hanem a trágár hangvételeddel,
Ez egy kulturált fórum, nem szokás káromkodni.
Neked viszont jóformán egy olyan HSZ-ed sincs, amiben ne káromkodnál.
erről szokjál már le.
Ha jól tudom már moderáltak is érte! Tanulj belőle, vagy nyiss egy szidjunk mindenkit topicot.Egyébként a direct led szerintem is elhibázott technika, de nem csak az LG használja, hanem a többi gyártó is, és láttam már sokkal rosszabb képminőségű tipust is.
Én ezért várom az oledet, addig maradok az edge ledes tv-m mellett.
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Gork
tag
válasz huncutka1029 #52850 üzenetére
És tényleg! Azért ezt az átlagosnál sokkal jobban kellett nyomni, de sikerült! Uraim, örök hála!
-
Harkovz
aktív tag
válasz szaszalino #52845 üzenetére
És melyik a jó akkor?Én nézegettem a többi típus fórumait,mindnél írnak hibákat,a lassúságot stb.Én még Sonyt vagy Panasonicot vagy Samsungot akartam venni.De a WebOs meg a Magic remote miatt lett LG meg elég megbízhatónak tartom jó szervízhálózattal,garanciával.Szerintem ár-érték arányban a legjobbak között van a 671V.Persze vannak hibái de elviselhető.Mondjuk én nem vagyok egy power-user felét se használom még ki a tudásának,első saját tv-m.Azért olvasgatom a fórumot,hogy tanuljam a trükköket,de leginkább a rinyálást kell olvasni,hogy nem tudja mit vett!
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Szeretnek segitseget kerni
2014-es LB 67X szériat sokan dicserik itt a forumon is, ezert olyat kerestem viszont nem talalok..
Innen melyik az ami nagyon hasonlo hozza? Csak innen fogok rendelni, igy muszaj vagyok mast keresni. -
huncutka1029
addikt
válasz noorbertt #52854 üzenetére
Szia,
700 730 731, nagyon jó, és az áruk sem rossz.csak design különbség van közötük
Az UB sorozat itthon nem pálya, mert nincs elég UHD tartalom, de ha Angliában akarod használni, ott már nyilván több forrás van, ott jó lehetAz Lb 580,650 "belépő szint" a magasabb számozás mind tudja azt amit a 67xx sorozat.
-
bprubin
tag
Van arról táblázat, hogy ülésmagasság, nézési távolság viszonylatában milyen magasra kell rögzíteni a tv-t a falon, annak érdekében, hogy a 3d is élvezhető legyen?
[ Szerkesztve ]
-
bprubin
tag
válasz huncutka1029 #52857 üzenetére
Köszönöm az info-t.
Viszont azt olvastam, hogy 3d-nél a FHD-távolság kétszerese kell, ez akkor nem igaz? -
noorbertt
őstag
válasz huncutka1029 #52855 üzenetére
Koszonom, sokat segitettel
Meg annyi, hogy film nezesre (nem TV) melyik a jobb?
LG 40UB800V Smart 4k Ultra HD 40" LED TV vagy a LG 42LB700V Smart 3D 42" LED TV 50font a kulonbseg..
En csak azt latom , hogy 3d vs 4k. Melyiket erdemes valasztani filmekhez merten?[ Szerkesztve ]
-
net91
senior tag
Ha valaki LG 40UB800V UHD Smart Led TV vásárlásán gondolkozik, akkor most akcióban 150 ezer forintért meg tudja venni a madaras boltban.
Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
huncutka1029
addikt
válasz noorbertt #52859 üzenetére
ez megint attól függ, hogy milyen tartalmat néznél.
DVD minőséghez nem szükséges UHD, bár ezekben is van felskálázás, ami egy HD/FHD anyagot közel 4K-ra "feljavít" Blueraynál már el lehet gondolkozni.
Azért nézz meg egy üzletben működő 4K tv-t, vigyél pendriveon egy sd és egy HD videót, és nézd meg milyen a kép azzal
Én láttam így egyet, és elég kiábrándító volt kb. mintha super Mariot néznél nintendón.
Én nem erőlködnék még az UHD-val, még egy jó 4K-s videókártyát is igen nehéz beszerezni, nemhogy medialejátszót...És ott a méret kérdés. 2" különbsg a FHD javára.
-
-
noorbertt
őstag
válasz huncutka1029 #52862 üzenetére
Tegyuk fel ha nekem van 4k-s filmem egy kulso vinyon, akkor azt nem eleg csak usb-vel rakotni a tvre es ugy nezni?
Letoltott tartalmat neznenk rajta. (Megvasarolt. De ez lenyegtelen.)
Most kicsit elbizonytalanodtam hogy mi kell nekem Se 4k videot, sem pedig 3dt nem netem idaig. -
amtibacsi
aktív tag
Ezzel én is így jártam, de a rendőrmódszer bejött Ami nem megy, erőltesd. Vagy eltörik vagy jó lesz Nálam jó lett
Kipróbáltam a képméretet 14:9-re állítani. Most minden adón egyforma a kép és baromi jó lett a 3d hatás. (analóg UPC kábeltv). Érdekes, de a kép minősége is mintha javult volna. Persze most minden adónál kétoldalt van egy-egy 5 cm-es sötét sáv.[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
válasz noorbertt #52865 üzenetére
akkor egyértelműen a 4K-t vedd.
De ha picit hozzáteszel, keresd meg azUB870V-tipust.
4K 3D beépített 8 mp skype kamera, és talpba integrált soundbar 2x15W +2x 10w sub.És Edge ledes ami azt jelenti hogy a megvilágító diódák körben a tv keretben vannak,(ettől lehet rossz beállításnál a bevilágítás)
ellentétben a direkt leddél, ahol a panel mögött blokkokban (ettől foltos, mert azokon a helyeken ahol nincs blokk, sötétebb a kép)a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
direwolf
őstag
Mégis mi az ami miatt ki kellett törölni a #52868 hszemet??? Azért álljon már meg a menet, semmi olyasmit nem írtam ami szabályzatba ütközik!!!
[ Szerkesztve ]
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
MODERÁTOR
Mindenki higgadjon le egy kicsit, igyatok egy sört nézzetek egy filmet, de ezt most fejezzétek be. Ne kelljen már warnokat/banokat osztogatni mert nem bírtok magatokkal!
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
HofiZoli
senior tag
válasz direwolf #52878 üzenetére
Valószínű törölték azt a hozzászólást amire válaszoltál. Abban az esetben a reakciók is kuka.
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
jézusom
addikt
Legyen egy kis ON...
LG LB650 tévén van éjszakai beállítás a hangra, vagy dinamika csökkentés? Muterom panaszkodik, hogy nem hallja a halk beszédet, a zene meg kurva hangos...
-
jézusom
addikt
válasz #94529552 #52888 üzenetére
Köszi ez a clear voiceot próbálgattam, de nem vettem észre semmit. Inkább alapra tettem.
Akkor olyat kérdeznék, hogy a vezeték nélküli fejhallgató megoldás létezik olyan, hogy közben megy a TV hangszórója rendesen is? Tehát szóljon rendesen, de közben legyen wireless füles is!
-
huncutka1029
addikt
válasz jézusom #52889 üzenetére
szia, kettő együtt nem megy.
Vagy füles, vagy hangszóró.
a clear voice pont a beszdhangot emelné ki, illetve kiegyenlítené az effekt /beszéd közti különbséget.
inkább a hang módok között válogass.
asszem beszéd, hírek zene, mozi ilyesmik vannak.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
sz.z.csicsi
tag
válasz huncutka1029 #52863 üzenetére
Próbáltam betartani vagy kipróbálni ezeket a javasolt nézési távolságokat de pl.55"-nál 3D-nél még a 3 m is túl közel van a passziv 3 D miatti "csíkos "kép.Inkább távolabbról kellene nézni de így is kisebb a hatása .Ehhez már 80" kellene
-
törölt tag
Sziasztok! Sony KDL42W705 vagy LG42LB650? Az LG TV 3D-s lenne és a képfrissítése 500Hz míg a Sonynak 200Hz nem tudom ez mennyit számít , hallottam azt is hogy ezeknek a Sony-knak brutális képük van. Tudnátok nekem érveket felhozni a két TV ellen/mellett? Köszi előre is!
-
cidalain
veterán
válasz #37188608 #52894 üzenetére
az LG topicba max az LG-ről tudnak majd véleményt mondani; leginkább LG tv tulajok vannak itt.
van egy általános topik, ahol a szakértők több típussal is tisztában vannakde az általános vélemény az szokott lenni hogy ne az "azt hallottam brutális képe van" szövegek alapján dönts, mert aki mondta lehet hogy annak mást jelent (brutálisan jó, vagy brutálisan szar...).
próbáld élőben megnézni mindakettőt.
a képfrissítés számok közötti különbség az pont olyan hogy nem nagyon fogod szemmel látni. vélhetően az egyik cég ezt méri a másik amazt érti rajta.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
jézusom
addikt
Ez a roki segély beállítás mit jelent? Nem vettem észre, hogy feliratozna önállóan bármit is
-
Farkas82
tag
Sziasztok!
Kollégám-szomszédom vett egy új Lg TV-t Magyarországon. (pontos típusszámot sajnos elfelejtettem, 40 col körüli, smart meg 4K, de gondolom a menü alapvetően hasonló mindegyikben) Az a problémája, hogy a TV a kábelről nem hangolja be a digitális csatornákat, csak az analogat (legalábbis a csatornalistában csak az analógokat láttuk) Ausztriában egy kis helyi szolgáltatónál vagyunk, a kábelen jönnek az analóg, és digitális csatornák is kódolatlanul, nekem a 4 éves pana plazmámon minden további nélkül bejönnek, minden kártya meg set-top box nélkül. A menüben a DTV pontra kattintva felajálnja hogy válasszak szolgáltatót, a választék UPC meg egyébb. Egyébbre kattintva azonban nem megy tovább. Nem igazán értem, hogyan tovább, a Panán a behangolásnál be kellett pipálni a DVB-C-t, aztán kész, utánna a távirányítón egyszerüen a TV gomb megnyomásával lehet váltani az analóg és digitális csatornák között. Az LG-n nincs valami hasonló? Vagy lehet valahol resetelni a TV-ét és az országnak Ausztriát kellene beállítani , lehet a kolléga magyarországra tette/hagyta és ezért nem megy tovább?
-
LiteCross91
aktív tag
válasz huncutka1029 #52835 üzenetére
Megvettem a kábelt. Nem sikerült beállítani. Pedig kéne bemenetének lenni, de semmi. Vki tud leírást, hogy kéne működnie?
-
Suso27
újonc
Sziasztok a kerdesem a következö lenne :
lg 47lb670v tamogatja az NTFS filerendszert , ha jol olvastam es tamogatja , hd filmeket tudok jatszani nagyobb pendrive-rol ? Vilagositson fel valaki ha tevedek ! Kesöbb tervben van egy külsö vinyo vetele is , csak nem akarok feleslegesen probalkozni . Konkretan nem talaltam meg sehol h tamogatja-e . Valaszokat elöre is köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája