- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen házat vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diamond500
senior tag
Nekem is pozitív tapasztalatom van velük is meg a szervizzel is (eddig).. Nekem a telefonom szervizelték 1,5 nap alatt, kukacoskodás egyéb buktatók nélkül..
[ Szerkesztve ]
-
Sicilian
addikt
válasz Shingen #50604 üzenetére
Wifi-t nem tudtam lekapcsolni, hogy nem legyen mindig a neten a Tv.
Azonnal mondta a menüt lépésről-lépésre, hogy hova menjek.
Ott nem találtunk 1 'mégse' kapcsolót.
Erre elment, megnézte a menüt nekem egy demó Tv-n
és ajánlotta, hogy frissítsem a szoftvert és úgy már működött a dolog.Minden profi és segítőkész volt a hozzáállástól kezdve minden. Így kéne mindennek működni !
nothing is true everything is permitted..
-
embe
nagyúr
Ha már frissítés, akkor ezt is nézzétek meg! Nekem az LB650-re ment fel.
[link] -
The.Bali
aktív tag
válasz Diamond500 #50603 üzenetére
Ez akkor megnyugtató
Nincs valami changelog árról mik az újdonságok? -
tompyka
csendes tag
Sziasztok
Van egy 42 LB 731 tv-m ami bekapcs után csak a WebOS logót jeleníti meg semmire nem reagál.
Ötlet?
Köszi -
embe
nagyúr
válasz josi9682 #50610 üzenetére
Valszeg placebo. De mintha gyorsabb lenne.
Egyébként ma vettem észre, hogy a kábelen DTV műsor is jön.
Eddig analóg 45 csatorna jött. Ma véletlenül vettem észre, hogy a fenti csatorna mellett jön 52 DTV csatorna, + 4 rádió.
A feleségem mondta, hogy a hálószobában állítsam már be a csatornákat. Én meg a dtv - t kezdtem véletlenül pásztázni. -
A-l-i-e-N
aktív tag
Sajnálattal olvasom, hogy nem lesz elérhető a 2.0 verzió..... DE miért nem? :/
A gyorsítás jó lenne, de elvagyok.. -
josi9682
csendes tag
válasz Diamond500 #50612 üzenetére
A linkelt honlap szerint a 04.62.40. tényleg béta verzió,de pld. bétaként tüntetik fel a 04.41.32.-t is,ami már a magyar LG honlapon is fennt van,tehát nem hiszem hogy béta.
Itt egyébként az van,hogy ezt az ausztrál régióra adták ki. De ilyen volt a 04.35.30. is,amit meg Tajwanra adtak ki,mégis működött nálunk is....
http://webos-forums.ru/topic3130.html
-
-
törölt tag
válasz tompyka #50611 üzenetére
Minden csatlakozást húzzál ki belőle, és áramtalanítsd legalább 10 percre, majd kapcsold be a csatlakozók nélkül, hátha... Ha semmi, akkor hívd az LG szervizt. Próbáltad frissíteni?
*H* LG 42LM620-as topicban pont a hangsávváltás miatt reklamálnak az LG-nél, hogy tegyék vissza a szoftverbe, meglátjuk hogy sikerül-e nekik, és ....[link],[ Szerkesztve ]
-
*H*
aktív tag
válasz josi9682 #50620 üzenetére
Ott mindegyiket bétának írják. Amikor elérhető még nem publikusan akkor az, de nem írják mellé, ha már végleges lesz. Illetve, ha megjelenik egy új verzió akkor azt is feltüntetik, de lehet az már végleges.
Egyébként az NSU és a weblapról letölthető frissítések elérhetősége sincs mindig szinkronban.
A régiók sem csak kizárólag egy országot jelentenek. Nekem magyar beállítások mellett frissített engineer módban 04.41.32-re, amikor még nem volt publikus. Az említett oldalra is felkerült pár nap múlva és ott azt írták német verzió, pedig nem kell országot váltani a frissítéshez. Mondjuk a német és magyar egy régió (32.arches).Minden ember jó valamire, ha másra nem hát elrettentő példának. :)
-
TRob1
veterán
Nálatok pl. Youtube-nál lehet a Magic-kel nyomni az előre/hátra ikonokra vagy a "Home"ra, vagy a hirdetés átugrására? Mert nálam nem. Miért lehet ez? A Pause is csak úgy hogy az ikon alá nyomok. (LB650V)
¤ R'n'R ¤
-
szaszalino
csendes tag
Én is feltoltam az általad linkelt frissítést a 47LB731-re. Lehetséges az, hogy szoftveresen javítottak a DIREKT LED vezérlésen???
Sokkal jobb lett a helyzet frissítés után foltosodás terén, csupán csak ki és bekapcsoltam a TV-t, a volt beállításokhoz sem nyúltam, nem állíttattam vissza alapra sem. Szóval, a kis ferdeszeműek kaphattak néhány visszajelzést, mert számomra látványos a javulás... -
krisztianm
csendes tag
válasz Shingen #50597 üzenetére
Ezt Én sem értettem pedig két hosszabbítót is kipróbáltam meg is ijedtem hogy rossz a tv újkorában de mikor a HDD gyári rövid kábellel üzemeltettem jó volt visszavittem a boltba a kábeleket, mikor megkérdezte az eladó, hogy a HDD nem usb3 mert akkor olyan hosszabbítóval próbáljam ki elhoztam és simán ment vele aztán másnap mentem fizetni igaz nem volt olcsó de így most jó és működik.
-
embe
nagyúr
válasz szaszalino #50629 üzenetére
Passz. Én nem vettem észre semmit. Lehet placebo.
-
aProPeti87
aktív tag
válasz tonnni1 #49150 üzenetére
Sziasztok a telecom -tól szeretnék venni valami frankó tvt de nem vagyok otthon a témában , a kérdés az lenne ,hogy az oldalról melyik tv érdemes venni ami jó ? A lényeg elég közelről nézném PC- vel lenne összekötve film+játék kombóra , tehát lényeg hogy ne laggoljon ha lehet 3D-s jó lenne mert még sosem volt ilyen tvm és jó lenne kipróbálni
Isten lustának teremtett, én pedig nem akarom romba dönteni a terveit...
-
sapics
csendes tag
Frissítettem az LB TV-met az új letölthető verzióra.
A frissítés után az idő +1 órával megugrott (autó frissítésen állt). Az idő beállítás menüben áttetem kézi beállításra, akkor beállt normálisra. Majd megint autóra ugrott +1-t. Ekkor átállítottam az időzónát Budapestről egyedire, majd az időeltolást felpörgettem 2-re, 3-ra majd vissza visszatettem GMT+1-re, kis gondolkodás után a TV-n helyreállt az idő és a műsorújság is jó lett.[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
Egy kis friss hír az LG től: CES 2015: Oled forradalom
11 modellből áll a teljes kínálat.
Az LG továbbra is óriási energiákat mozgat meg annak érdekében, hogy az OLED tévék még szélesebb körben elterjedjenek. A 2015-ös kínálat ennek megfelelően minden korábbinál nagyobb, összesen 11 tagból áll, de nem lenne meglepő, ha az év második felében újabb termékekkel tovább bővülne
Egyelőre még jó pár technikai specifikációnak híján vagyunk. Azt azért lehet tudni, hogy 55, 65, illetve 77 hüvelykes képátlóval bíró tévék közül lehet választani, amelyek között akadnak majd hagyományos egyenes, hajlított és hajlítható darabok is. A felbontás minden esetben Ultra High Definition, azaz 3840x2160 képpont, és minden egyes készülékbe a vállalat megújított webOS 2.0 okostévé rendszere kerül. Remélhetőleg hamarosan az árakról is kiderülnek a konkrét információk.
Egy másik nyilatkozat szerint, az idén 7 típussal jönnek Európába, és az USA-ba, és több mint 6 millió USD bevételt terveznek csak az OLED tévékkel.
Úgy számolnak, hogy 2016 második felére több mint EGYMILLIÓ darab oled tv-t fognak értékesíteni, ezek szerint mégis csak drasztikus áresés lesz!Főleg, hogy a SONY kijött a quantum ledes 4K Androidos okos tévéivel, amiből 48" a legkisebb, és 4,9mm a panel mélysége. Előzetes infók alapján a legkisebb sony ára 1100 dollár körül indul majd.
Lehet, hogy az év végén mégis csak nyugdíjba vonulhat az LW5590-esem?a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Robertó79
tag
A házimozim jack rca kábellel van összekötve a tv-vel (így két távirányító van)
Szerintetek Scart -hdmi átalakítóval (lejátszóba) kötöm össze akkor elég egy kábel?Valaki tudna adni egy jó beállítást megcsináltam a lengyel video alapján de nekem nem tetszik. Sokat állítgattam de nem találom az igazit.
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
kelepce
tag
Nem vigasztalás képpen:
Szoftver frissítés után (a tv automatikusan frissítette magát a 04.40.34 verzióról a 04.51.44 verzióra) pár fordítási elmaradást kijavítottak ugyan, de azért még maradt bőven, a Youtube vezérlése nálam sem működik MR-vel. Pedig a korábbi verziónál még jó volt biztosan, mert használtam. Azért haladunk, kérdés: előre vagy hátra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.