- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
segxpir
csendes tag
Sziasztok!
Mostanság egyes műsorokat audio narrációval sugároznak. Gondoltam meghallgatom, hogy milyen is ez. 43un74003lb-n csak két hangsávot jelez. (hun, eng) Valamit külön be kellene állítani hozzá, hogy lássa a harmadik (nar) sávot is? Ugyanitt egy Alma set-top boxon megvan mind a három.
Köszi. -
TeeJay
félisten
válasz -Rolika- #101701 üzenetére
Van 82" belőle
82UN8500 csak az ára elég fájdalmas de biztos brutál lehet
prociban meg vezérlésben is jobb mint a 8000-es széria meg ugye 120Hz VA panel70UN-ből van árukeresőn 2TV is 7400-as az egyik az nem elég jó neked?
Oké 60Hz panel de elég az teljesenMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
-Rolika-
senior tag
-
-
Rasnac
aktív tag
-
-
TeeJay
félisten
UN7300/7400 tulajok még mindig kíváncsi vagyok hogy RGBW vagy RGB panelt kapott-e (IPS-nél) Kinek van ilyen TV?
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
jonyibandi
csendes tag
Sziasztok!
Korábban írtam egy a "milyen tv-t vegyek?" fórumon, https://prohardver.hu/tema/milyen_tv-t_vegyek_2/hsz_47363-47363.html
Szeretnénk egy új tv-t, annyi a frissítés a korábbi poszthoz képest, hogy 50"-os tv is elférne. Ez azért fontos, mert ahogy láttam az lg 43-ban ips, 50-ben va.
Vajon az 50UN74003LB jó választás lenne?
Először is tetszik , illetve úgy érzem nekünk a va lenne a befutó a feketéje, kontrasztja miatt. Egy-két helyen olvastam, hogy a fényerőre panaszkodnak va esetén. Tényleg lehet probléma a gyenge fényerővel?Köszi a választ!
4ndris -
-
junior19
senior tag
válasz jonyibandi #101724 üzenetére
Hali!
Ezt igazán soha nem értettem, s már ezt is többször olvastam, hogy a va paneles fényereje kevesebb, mint az ips panelessé.
Korában linkeltek itt két tesztet, az egyik va paneles, a másik ips paneles tévé. A va 252 nits, az ips paneles 260nits. Ez szerintem nem jelentős különbség.
A másik, hogyha valaki va panelest választ, akkor az feltételezhető, hogy szemből nézi, s aránylag sötétben. Ilyen körülmények között 100-130 nits bőven elegendő, tehát a 250 is még nagyon sok.
Ipst azért szokták ajánlani világosabb környezetbe, mert a nem túl jó fekete szintjére jótékony hatással van a környezeti fény, becsapja a szemünket. Ilyenkor persze magasabb csúcsfényerő is kell, de a különbség a két tesztben lévő panel között elenyésző. Ha nem elég a va paneles fényereje, akkor az ips-sé sem lesz igazából.codec project
-
senior tag
Sziasztok!
LG 65NANO793NE -ről van valakinek tapasztalata, árkategóriájában jó vételnek számít?EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
TeeJay
félisten
válasz Bobby G. #101732 üzenetére
Ettől azért közelebbi kép kell hogy a subpixelek látszódjanak és lehetőleg olyan részről ahol halványítva van szóval ilyen világos és sötét tartalom határát fotózd így mint az enyémen
ezt 48MP módban csináltam telefonnalMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Irwine_
csendes tag
Sziasztok,
Több helyen írják, hogy az apple TV app már elérhető a 2018-as LG modelleken is. Nekem UK6950-em van a legújabb szoftverrel, de nyomát se látom. Van erről esetleg valamilyen infótok?
Köszönöm!
-
Joci??
senior tag
Sziasztok! Kerhetek egy kis segitseget? Letoltottem a tv-re az Hbo go alkalmazast, megrendeltem a szolgaltatomtol, megis ha el akarok inditani egy filmet akkor csak sotet kepnfogad, nem csinal semmit, vissza, vissza tudok lepni. Kaptam aktivacios kodot de azt nem talalom hova kellene beutni.
"Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés."
-
cellpeti
nagyúr
Szia!
Javítok! Csak LG fülest lát a TV?
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Rocsesz79
tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni.
Édesapám most szerzett be egy LG50UM7600PLB tv-t.
Viszont nekem nem tetszik a képe.
Nagyon nem. ( nekem nagyon fakók a színei)
Valaki tudna valami jó kép beállítást ajánlani hozzá,mert én már vagy 3 órája állítgatom de nem sok sikerrel.Előre is köszönöm!
Üdv.
-
cellpeti
nagyúr
LG Sound Sync(vezeték nélküli), de gondolom ez nem a BT
LG 42LF652V Smart TV-m van, és szeretném hozzá a BT fülest társítani. Van rá mód?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Joci??
senior tag
válasz TeeJay #101466 üzenetére
Most takaritottam meg a kijelzojet a gyerek tevejenek, es akkor lattam hogy feketedik kopogtatasra, tehat akkor az valoszinu VA paneles? Egyebkent elesebb es talan szebb kepet is ad mint a nappaliban levo ujjabb tevenk, de en betudtam annak hogy kissebb a kijelzoje a gyerek szobaban levo Lg tevenek.
"Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest