- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én nem tudom mit számol egy kalkulátor, azt is elhiszem hogy igaz. De az biztos hogy egy full hd monitornál sokkal szebb a képe, lehet vak vagyok vagy öreg de 4k monitor után is alig látok eltérést pixel terén. Azzal semmi gondom nem is lenne , pedig féltem tőle. Inkább az a baj hogy ps5 nem támogatja a 21:9 Nem mondom azt hogy munkára gyártott monitor, mert ugye játékra van. De azért egy 19” fhd monitorhoz se raknám messze messze sokkal jobb. És simán használható pc vel is. Olvasni netezni stb.
-
-
Én egy Samsung g7 4k monitorról váltottam, és nem tűnik a felbontás rosszabbnak.Pedig ugye rosszabb, még se veszem észre. Viszont annyival lehet benéztem a dolgot.hogy piszok nagy. Játszottam egy fél órát, és megfájdult a fejem. Túl közel lehetek hozzá szerintem, de sajna távolabb meg nem tudok lenni. Nekem ez az egy bajom vele, nem használtam még oled monitort, nekem nagyon tetszik a képe,de szerintem 34” lenne nekem az ideális méret, lehet ezzel így bajban leszek.
-
Nekem ma jött meg, és szerintem baromi jó
nincs semmi pixel pc-én is szerintem teljesen jól használható Játékkal még csak ps5 el próbáltam ,de szerintem nagyon rendben van
Nem tudom előtte milyen monitorod volt, vagy miért volt neked annyira rossz. De én nagyon meg vagyok elsőre elégedve. Pedig féltem pc-én milyen lesz, az ív az nekem megszokott rég az van, hozzá teszem semmit se állítottam rajta még úgy van ahogy bekapcsoltam., Azzal szenvedek hogy férjek el
piszok nagy. Nem bántam meg egy kicsit sem eddig.
-
GAbre
veterán
Nah akkor lehet a tiéd van felbontottan kicsit olcsóbban emag-on
Én Alienware AW3423DW-on gondolkoztam.
De akkor már talán lehetne tv-t is venni.
De sajnos,lehet zavarna tükröződés.+ méretben nem drágábbak sokkal a nagyobbak.
De a ppi is akkor növekszik.+ túl nagy is tud lenni :S
144hz van,szóval a 120at még kibírnám,de nem tudom mennyire zavarna,hogy nem ívelt.
De nem álmodozok,még ha csorog a nyálam,hogy oled milyen szép lenne.
De rossz tapasztalat ellenére.
Sztem szép az a 240hz-es érték,annak aki játszik,és a ppi nem túl zavaró,szebb színek és jobb méret kell.
De mondjuk árban lehetne olcsóbb,főleg,hogy vannak hiányosságai.
De akkor is a 240hz kiemelkedő,talán az 1etlen pozitívuma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk az LG óriási képátlójú, 240 Hz-es, játékra tervezett WQHD OLED monitorát
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync
- ASUS VZ27EHF-W 27coll full hd 100hz monitor 1ms
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- SAMSUNG( LS32A600NWUXEN) 32" QUAD HD GAMER MONITOR ! AKCIÓ%
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest