Új hozzászólás Aktív témák
-
AW3423DWF tulajként mondom, hogy nincs zavaró tükröződés. Olyan fényereje van, hogy leesik a fejed.
Én nappal munkára is használom, és így 3 hét után azt kell mondjam, hogy arra is tökéletes. A fehér szín nappal nem az a megszokott hideg fehér, de nekem szerencsére ez nem is fontos (tipik tervező munkára, azaz CAD, e-mail, prezik, dokumentációk, stb).
A WOLED-dől nem tudok nyilatkozni, de QD-OLED esetén ez a túlfújt szöveg elmosódás (piros és zöld szélek) hiszti teljesen elbukott nálam, mert csak nagyítóval látja az ember.
Amúgy sokáig azt hittem, hogy a 4 óránkénti pixel refresh bosszantani fog, de nagyjából beleillik a napomba: 8-12 meló majd refresh, 13-17 meló majd refresh, és este ha épp úgy jön ki, akkor 2 óra játék után tolok lefekvés előtt egyet, vagy másnap reggel a kávé mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kipróbáltuk az LG óriási képátlójú, 240 Hz-es, játékra tervezett WQHD OLED monitorát
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Sweet.tv - internetes TV
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest