- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PLC programozás
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
Geri Bátyó #7 üzenetére
Na nem mintha a CPU tuninggal sokra mennénk amúgy is, akkor inkább a GPU +240Mhz azt jónapot mindjárt meg van a 3000Mhz búszt.
Az AMD csodaproci meg csak addig jó amíg játszol, munkára már kifexik.
-
"tehát igazából a DLVR megkerülése nem túl logikus választás a felhasználóknak, hacsak nem tuningolnak."
Tehát, ha jól értem, valójában kirántották a talajt a K procik alól. Normál földi halandónak a feláras tuningos procik mostantól nem tuningolhatóak. -
Robi BALBOA
őstag
Egyre kevesebb dolog szól az Intel mellett, ha még egyáltalán szól mellette érv látva a másik oldal felhozatalát(ami még ráadásul nem is teljes).
Amúgy kíváncsi vagyok, hogy teljes terhelésnél mennyire cseszi el az energiahatékonyságot ez a DLVR, mert van egy olyan érzésem, hogy nem hiába nem volt aktív a megjelenésétől kezdve, gondolom nem akartak ugyan ott tartani fogyasztásban ahol a part szakad(13-14gen), legalább az első tesztekben ne essenek annyira pofára.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Hellwhatever #4 üzenetére
Igen, ezért írtam, hogy eddig.
-
Busterftw
nagyúr
Nem, csak eddig az alaplapgyártók szabadkezet kaptak default olyan profillal szállítani ezeket, amik nagyban eltértek az Intel Default profiltól.
4095W powerlimit ésatöbbi.Ennek most így vége. (persze extrém stb profilok lehetnek, de nem az a default amikor user kiveszi a dobozból)
-
Ez a proci ha jól tudom nem rég jelent meg. Ha már most a feszültség szabályozást piszkálják, akkor lehet itt is van valami probléma amire most jöttek rá? Úgy, mint a 13-14 gen prociknál, hogy degradálódhat, ha túl nagy terhelést kap?
-
JohnyX
tag
Valószínűleg a "kiválasztott alaplap gyártók gyárthatnak", majd Extrém tuning lapokat aranyáron :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-12700K BOX LGA1700, 12/20 mag BONTATLAN, 3ÉV
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Ryzen 7 8700G /// Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest