Hirdetés
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gee-Bee
tag
Mi a gép típusa?
Ui az ilyen megosztókkal iszonyatosakat lehet szívni és pont akkor amikor a gépről a PC(k) felé menne vissza az adat. Ha mindkettő megkapja, az a baj, ha csak az egyik (vagy a másik) akkor meg az.
Azért kérdeztem a típust, mert több szkenner/nyomtató multifunkciós használható hálózati szkennerként, ha aláraksz egy nyomtatószervert... -
iwu
addikt
nos ez scanner, fax, és nyomtató...ezért nem az igazi a printszerver vagy a megosztás.
faxra még lenne szoftver, de ezek szkennelni is akarnak
ui.: ja és a legkisebb kényszer elve alapján szeretném megoldani... -
Flashy
veterán
az a legjobb hogy már ennyien belepofáztunk, de igazából konkrétan a feltett kérdésre még senki nem tudott választ

-
corm
senior tag
Vegyél routert, olyant amiben van usb-s printszerver. Általában azért még mindig az lpt az elterjedtebb, de lehet találni usb-set is azért. Én most vettem egy edimaxot, és tök jül megy
-
iwu
addikt
Hali!
régen volt cucc hardveres nyomtatómegosztásra, printerswitch...
Van ilyen usbsbe?
több gépről 1 eszközre szeretnénk tolni (officejet all in one)
ÜdW!
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, garanciával, Asus ADOL Book 14UA Ryzen 9-8945H/32GB RAM/1TBSSD/OLED 2880 x1800 kijelző
- Xbox Series S 512 GB
- Xiaomi Redmi Note 15 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra 2 E-Sim/GPS 64gb
- Üzletből, garanciával, HP ZBook Studio 15 G8 i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/RTX A2000/FULL HD IPS
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett + Playseat 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.