Hirdetés
-
PROHARDVER!
Lenovo IdeaTab A7-40 A3500-FL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thusor
őstag
-
Thusor
őstag
Én is feltettem de ugyanezen problémával nem találkoztam. Ma reggelig töltőn volt 6 óráig. Majd beraktam a táskába, majd mikor haza jöttem olyan este 6kor 94%-ig merült készenlétben az aksija. Tehát nálam nem merül vészesen, akárhogy is számolom 6 % kb 12 óra alatt. Nem lehet hogy valamilyen progit tettél fel ami a háttérben működik és dolgoztatja a tabletet?
-
Thusor
őstag
-
Thusor
őstag
Sziasztok!
Én is most vettem egy ilyen tabletet. Csináltam rajta egy factory resetet, újraindult a készülék, törölt minden adatot és a beállításokat, majd megint újra indult, de azóta a Lenovo képernyő után egy karika forog körbe körbe, látszólag dolgozik a tablet de már több mint 20 perce nem ment ezen tovább. Kifagyhatott vagy ennyire sokat kell dolgoznia a factory reset után?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest