- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csáky7
tag
Nem,így lett fóliázott dobozból kicsomagolva,de végül is mindegy a dolog mert ha lenne hozzá JB rom akkor ugy is kipróbálnám azzal is bár szerintem ennél is örök érvényű az hogy az új oprendszerrel többet lehet kihozni belőle,legalábbis általában.Amugy pár napja kellett rajta csinálnom egy resetet tehát a factoryba lett törölve a cache meg a vipe cuccos, ujra inditás és csak úgy mellesleg megsúgom hogy kb 1 órán keresztűl semmije akadással nem találkoztam,frankón meg is voltam lepődve,persze utána ismét jött a 2,5 mp-es akadás illetve kihagyás,de a leges leg érdekesebb az hogy fele annyiszor jön elő mint reset elött.Pedig nyúztam rendesen. Na mindegy is, a lényeg hogy mindenképpen kell egy javítás hozzá az biztos ! Remélem sikerrel jársz és mondanak valami értelmeset is,jó lenne tudni hogy 4.4.4.-et vagy 5.0 kap e vajon? mondjuk 18 hónapig illene támogatniuk,csak nem tudom hogy ez a készülék pontosan mikor is jelent meg !
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged