- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
válasz
Apamedve #299 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe akkor:
https://logout.hu/bejegyzes/creation/lenovo_a7-30_a3300-h_mini_teszt.html
Ezen haladj végig és életre fog kelni.
Amikor betöltöd az új ROM-ot lesz egy pont amikor semmit sem csinál a progi, akkor ne ijedj meg, csak húzd le és dugd vissza az adatkábelt.
-
Apamedve
újonc
válasz
creation #298 üzenetére
1. Kingroot felpakolása, mókolás.
2. Flashfy telepítés, indítás, root jogok.
3. Recovery (a leírásban szereplő valami.img "visszatöltése" hogy legyen TWRP recovery)
4. Reboot
5. Automatikusan a TWRP indult el.
6. Factory reset (kb 30 percig tartott. )
7. Install-ra klikk majd kiválasztottam a ROM zip file-ját.
8. Install-ra klikk majd a gapps minimal telepítése.
8. Faxán fel is kúszott.
9. Reboot
10. Lollipop kezdeti beállítások. (Nyelv, wifi, stb) a google fiókot nem lehetett beállítani. Hiába írtam be a megfelelő ellenőrző kódot. 3-4 próba után SKIP.
11. VOILA megy.
12. Vigyor a fejem.
13. Na akkor google beállítás. Minden alkalommal a "Play szolgáltatás leállt" üzenettel találtam szembe magam.
14. Már nincs vigyor a fejemen. Mert tök jó a cucc csak éppen nem lehet telepíteni re semmit a play-ről.
15. Telefonomon (Galaxy A5) Play szolgáltatás apk lementése sd kártyára. (Gondoltam frissítem direktből hátha elindul. Régen ez a módszer bevállt a tableten.)
16. Tab-on a tárhelynél (és ezen azért csodálkoztam) nem volt SD-kártya leválsztása lehetőség. (Mivel ki akartam venni belőle a sajátját, hogy a telefonét berakjam)
17. No para gondoltam. Kikapcs. SD ki, SD be. Bekapcs.
18. Ismét a TWRP jött be. Na itt azért elgondolkodtam, hogy biztos, hogy minden okés? System restart.
19. Rendszer elindul. Próbáltam telepíteni SD-ről a lementett APK-t, de hibaüzenettel visszadobta.
20. Na akkor aludjunk, gondoltam, de a kártyákat visszacserélem. Tab kikapcs. SD ki, SD be.
21. Tab bekapcs. Villanás. Sötét képernyő. Hmmm. Akkor hard reset. (Én naiv). Jó akkor töltés. (Jah persze mert az biztos megoldja.)
22. Gyakorlatilag semmilyen gombra nem reagál a vas. Viszont látok némi csillogást nagyon messze, mert ma reggel rádugtam a PC-re aki bőszen drivert kezdett vadászni. Persze sikertelenül. Nekem se ment pedig már jópár helyről töltöttem le minden féle Lenovo usb drivert és társait. Most az eszközkezelőben van egy
MTP USB-eszkőz felkiáltó jellel. -
creation
senior tag
válasz
Apamedve #297 üzenetére
Szervusz köreinkben
Ne csüggedj, azért nem olyan könnyű téglát varázsolni ebből a gépből.
Javítható az még. Nekem is volt hogy becsúszott ez a malőr, amikor nem notebookal végeztem a cserét és elment az áram.
Kezdd az egészet az elejétől.Ha nem megy, írj részletes naplót arról mit csináltál és mi nem megy, mi mit ír ki.
-
Apamedve
újonc
Sziasztok!
Na én felvarázsoltam ezt az orosz csodát A3300H-ra. (5.1.1 xda fórum)
Sikerült egy szuper vékony levélnehezéket gyártanom.
1. Telepítésnél a Play-t esélytelen volt beállítani mert leállt. Sebaj gondoltam skip, azt majd később bejelentkezem. (Tévedtem)
2. Play szolgáltatás minden alkalommal leállt.
3. Második kikapcsolás után már csak felvillant a Lenovo logo, majd csendes sötétség borult a kijelzőre és mély letargiába esett. Semmire se reagál. -
ferka87
csendes tag
Helló!
Olyan problémám van, hogy nem kapcsol be! Ki lett kapcsolva újra indítás gyanánt, de nem kapcsolt vissza. Ha töltőre dugom, nem tölt, de ha a számítógépre dugom érzékeli hogy rá raktam, a gép látja, de nem tudok a háttértárban böngészni.
Tudtok megoldást? Köszi
-
Mityenka1
csendes tag
Szia!
Köszi a választ hát csak egy szerviz van A TMX Budaörsön aki foglalkozik ezzel a tablettel. -
Mityenka1
csendes tag
Sziasztok
Lenovo IdeaTab A7-30 (A3300-H -hoz kellene nekem egy Hátlap v. Akkufedél leejtettem és elrepedt. Hol lehetne hozzá jutni beszerezni?
Segítségeteket előre is köszönöm. -
BloodMax
csendes tag
-
Sicér
tag
Sziasztok
Van egy Lenovo A5500 tabletem, és törött az érintője.
Meg tudná valaki mondani, hogy cserélhető e külön ez, vagy csak egyben a kijelzővel?Köszönöm!
-
BloodMax
csendes tag
Hali!
Van egy Lenovo A3300-H típusú tabletem amelyet szeretnék használni Xbox360 kontrollerrel (rendes gyári, nem kínai utángyártott). Viszont eddig ezt sehogy sem sikerült megoldanom. OTG-vel próbálkoztam de a tablet nem reagál semmit, villogtatja a ledeket az irányítón de semmilyen parancs nem megy át róla, és nem is "látja" egy játék sem az irányítót. Az irányító hibátlanul működik más eszközökkel pl: sony xperia sp Cyanogen 11-el, de ha jól emlékszem még a gyári rommal is kezelte régen, de ezt nem merem 100% ig állítani. A tablet otg vel kezeli a kártyaolvasót, pendrivét stb. Van ötletetek, hogyan tudnám meggyőzni őket arról, hogy dolgozzanak össze?
Előre is köszönöm a gyors segítségeteket.
Üdv
-
creation
senior tag
Naaa, varom...
Dzsingölbellsz
-
creation
senior tag
Az a gond, szusszanasnyi idom sincs manapsag tesztelgetni. Cegnel kaptam egy uj poziciot, nem ritka, hogy reggel nyolctol este nyolcig bent vagyok. Hetvegen meg elmegy az ido. Most vendegeim vannak es kozben nyilaszaro cserek is folynak a hazamon. Szoval na... Nincs igy se kedv se ido.
-
Csáky7
tag
válasz
creation #268 üzenetére
Hali őőő éppen tegnap a lenovo forumán egy nagyon okos ötletet vetett fel valaki,mégpedig azt hogy mi lenne ha a tab 2 lollipop cuccát átvariálná valaki a mi drivereinkel hogy a miénken is fusson hiszen alapjában a két vas szinte ugyan az némi dolgot kivéve de szerintem az meg csak driver kérdése. vélemény ?
-
dhrbikes
csendes tag
Sziasztok!
Lesz rá 6-os android? -
GT86
újonc
Próbáltam a bekapcsoló gombot is de az sem hozott eredményt.
Én találtam alaplapot hozzá 14000 ft-ért az ebay-on.
Eddig nem volt vele probléma, tette a dolgát. A lányom nyúzta elég rendesen. (Itt az eredménye.)
Annyit még kipróbálok, hogy szétszedem és lehúzom róla az akksit majd pihentetem egy kicsit. -
Csáky7
tag
Ebay-en is körül néztem panel ügyében de ott sem jártam sikerrel.Én elgondolkodnék egy másik márka beszerzésén. Még ha használtan is de akkor minimum még garis legyen és mindenképpen rom legyen hozzá fent neten... Sajna a Lenovoban ilyen támogatási szinten én is csalódtam nem tagadom. Viszont ami a tudását illeti engem pont kielégit. Persze csak ezzel a custom rommal. a gyárival ez is egy hulladék lenne és akkor még finoman felyeztem ki magam. Szóval én elkezdenék nézelődni egy másik márka irányába hacsak nem találsz egy ugyan ilyet valahol eladóként.
A bekapcsoló gombot nem próbáltad meg ? mert azzal is lehet resetelni a tabokat.
-
Csáky7
tag
No,én utánna jártam keltem a neten eme készülékeddel kapcsolatban és sajna úgy tünik hogy rengetegen igy megszívták.Rom hiányában kérvényezték a levonotól hogy a bootloadert nyissák ki,a lenovo meg eléggé beintett a tulajoknak pedig peticiót is próbáltak beadni legalábbis a lenovo forumát olvasva.A lenovo is csak annyit tett hogy jelezte a mérnökség felé legalábbis ezt irták. Az a gond hogy rom egyáltalán nincs hozzá,én legalábbis nem nagyon akadtam rá egyenlőre sehol sem. Egy helyen irják a bekapcsológomb folyamatos nyomva tartsát . ez mondjuk a mi tabunkon müködik is..
-
creation
senior tag
Itt első körben az lesz a jó, hogy ez egy thinkpad
Első körben ez leszűkíti azok körét akik ezt megveszik. S ezzel a support is leszűkül, mert a modderek / programozók nem igazán foglalkoznak vele...
Ezt találtam neked: [link]
Ha nem leszek beteg, akkor keresek még infót... Ha megbocsátasz én mára ennyi voltam...
-
Csáky7
tag
Próbáltad a factory resetet... ?
-
GT86
újonc
Sziasztok!
Tudom, hogy ez a fórum nem pont ezzel a típussal foglalkozik, de hátha tud nekem valaki segíteni.
Adott egy Lenovo 1838 10,1" tablet.
Sajnos indításkor lefagy. (Logo freeze) Azt mondják, hogy van benne egy chip ami írásvédett ezért csak alaplap cserével gyógyítható.
Valakinek tapasztalat ezzel kapcsolatban? -
Csáky7
tag
Hát szívtam vele az biztos,de jelenleg tökéletes. Valószínűleg amit beépítettek nem magyarországi régióra volt állítva,ugyan még mindig nem tudom ennek mi köze van az indító animációhoz de most jó. :-)
-
Csáky7
tag
Egy kis segítség azoknak akiknek esetleg az általam feltett rom nem ugy viselkedne ahogy azt elvárnánk,teszem azt a mobil hálózatot nem biztos hogy normálisan kezeli,na én is igy jártam az uj alaplapjával,állandóan eldobta a netet ( 3g- cseszett megtalálni) és a majmos boot animációt se töltötte be csak a mezei android feliratot mint ahogy az jol ismert az android oprendszerbe. Na a megoldás a következő,amint az oprendszert amit találtam feltesszük,menjünk be a telefontárcsázóba és ezt irjuk be ####6020# ezután feljön egy lista és keressük meg " hungary (HU) " utánna ujraindul törölget valamit és voálá már jó is !!!!!! 4x tettem fel mire ezt kipróbáltam és elsőre jó minden.....
-
Csáky7
tag
Üdv,a Tab megérkezett, kissé félve vártam vissza bevallom mert amikor leadtam még nem tudtam hogy milyen sokat szídott szervízről van szó.Na de a lényeg hogy komplett panelt cseréltek benne,igy most más az imei számom amiről persze igazolást sőt új matricát is kapott a hátuljára.Persze azt sajnálom hogy ilyen sokáig tartott ez nekik,de jelenleg működik,hibát vagy karcolást nem találtam rajta sehol sem.Lekopogom hogy jó munkát végeztek.Legalábbis jelenleg úgy tűnik.Csatlakozók működnek és szerelési hibát sem találtam.
-
Csáky7
tag
Na akkor ott a gond,beállitások, telefonról( vagy táblagépről) a lényeg hogy a legalsó menüre keresel és azon belül a kernel számára vagy a build számra kell sürün böknöd,akkor elkezd vissza számolni és ki fogja irni hogy most már fejlesztő vagy,akkor kilépsz vissza a menübe és ott lesz alulról a 2 helyen egy uj menü ami eddig rejtve volt azon belül megkeresed az usb hibakeresést és bekapcsolod
-
SzalaiG
addikt
Kérem aki tud segíteni írjon privátban telószámot és felhívom!
-
SzalaiG
addikt
Lehúztam és visszadugtam, mert nálam is csak akkor indul el, de akkor egy pillanat alatt piros lesz a csík.
Megcsináltam kétszer is, de semmi. Piros csík 100%, de zöld kör sehol csak a hibaablak....Mi lehet a gond?
-
Csáky7
tag
Ha jól emlékszem akkor mikor rá nyomsz hogy töltse rá a vasra a cuccost akkor kiirja hogy searching,és ilyenkor van az hogy nem csinál semmit,na akkor lehuzod az usb-ről a vasat majd vissza dugod és akkor rögtön el kezdi felmásolni rá az op rendszert. Nálam is csak igy ment fel rá.
-
Csáky7
tag
válasz
creation #227 üzenetére
Kérlek szépen,a gariztatással az van hogy konkrétan még mindig kuss van róla, tegnap ahol leadtam ott megpróbálták felhívni de sexuáltak felvenni a telót,erre gondoltam én hogy majd akkor nekem biztosan,hát ez sem jött be.Ugyhogy majd irok emailt mert az is egy lehetőség, mert kicsit furcsa hogy még csak meg se kerestek se telon se levélbe.Mert lassan már bent lesz vagy 3 hete de sehol semmi.Ha nem tudják megcsinálni akkor csere papír azt jó lesz nekem az is.De majd holnap mindenképpen irok nekik emailt.
-
SzalaiG
addikt
Eljutottam odáig, h az usb átváltott scherchingra, de utána nem lett zöld kör, hanem hibaüzenet:
SP FLASH TOOL ERROR: (8038)
Mi lehet ez?
-
SzalaiG
addikt
Megvan.
Benne van a kicsomagolt mappában...A Loading Download gomb az csak a sima Download gomb?
-
SzalaiG
addikt
No a kérdéseim:
Letöltöttem két filét a linkekről: A3300HV_A442_by_daktyl_1_0_finaly.rar és kingroot.zip
Rádugom a tabletet és eszközkezelőbe meg kell jelenjen, de oda honnan mesze ma drivereket?Megnéztem a videót többször ami nagyon jó csak picit rövid, lepauzézgatom, de nem értem, mert laikus vagyok.
-
creation
senior tag
~ vagyok én is
-
SzalaiG
addikt
Hali!
Végigolvastam a topikot.
Köszi a linkeket megvan két fájl a rom és a kingroot.
Megnéztem-kikockáztam a videót, de kéne egy kis help!
Van itt valaki így vasárnap reggel? -
Csáky7
tag
válasz
creation #222 üzenetére
Hát még az a jó hogy a H-s szoftot vissza tudtam tenni azzal is ugyan ugy müködik mint ahogy annó vettem,tehát azért ez az egy nyugtatott hogy ezzel jól mükszik,illetve a mobil net kivételével,bár szerintem mást is tönkre tehetett benne mert root-olás után se minden mappát engedett megnyitni amivel elötte sosem volt baj.Na mindegy most reggel adtam le aztán majd kiderül hogy mi lesz,javítják vagy cserélik.Sajna laptopom nincs csak asztali erőművem de hát igy még én sem jártam sosem pedig azért pár készülék már járt a kezemben és az áramszünet is ritkán jön össze igy nappa,többnyire inkább este vagy éjjel vagy ha vihar volt esetleg.Na mindegy majd jelzek hogy mi lett az eredmény.
-
creation
senior tag
Ennek egyik szemmel örülünk, másikkal meg sírunk.
Az az áramszünet az biztosan nem kellett neki. Eddig 3 táblagép járt nálam ebből a típusból amiknél "telefonosítani" kellett. Mindegyiket notebookról csináltam, mert ha el is megy az áram, akkor az akku még viszi majd 2 órát. De már gondolkodok, hogy veszek az asztali géphez is egy szünetmentest... Féltem kicsit a benne levő hardware-eket...
-
Csáky7
tag
Nahh holnap viszem szervízbe a kicsikét,sajna nincs végleges megoldás rá,és hogy mitől szállhatott el azt se értem,bár frissités közbe egyszer volt egy áramszünet
utána ismételt ujra rakásnál jött ez a a hiba,de azért van jó hírem is,amit találtam H-s szoftvert na az az eredeti való rá
tehát elvileg javítaniuk kellene már ha ezt sikerül megcsinálniuk.
-
Csáky7
tag
Ismét üdv.
Sajna van egy kis gondom,valahogy az imei szám eltünt a tabomról újra pakolás közben ,kiderült hogy a data/nvram mappa nem tökéletes valamiértha valaki megtenné hogy feltenné valahova nekem azt megköszönném.
-
creation
senior tag
válasz
villamos #215 üzenetére
Meglepő ez a jelenség nálad, mert gyakorlatban kevés nyomkodással 3 napot is elfut ez a tablet (esti youtube, némi böngészés és társai).
Ha haza érek (elméletben vasárnap), akkor én is utána nézek neked a dolgoknak, de nyaralok, így most a "sz@r0ml3" mód aktív
Illetve asszony már most is vonszol el a gép elől.
-
Csáky7
tag
válasz
villamos #215 üzenetére
Szia
üdv a fedélzeten.szerintem nem azzal lesz ott probléma mivel az enyémen az jelenleg 4%on áll,egyébként külföldi fórumokon volt erről szó ami elvbe egy elinduló majd háttérben stagnáló program akar lenni.Se kommunikációt se semmilyen tevélkenységet nem tesz,és nem is kém program! Szerintem nézd meg még mi futhat a vason. És mióta van hogy gyorsabban merül?
-
villamos
őstag
Sziasztok!
Nekem is van egy ilyen táblagépem, és feltűnt hogy valamiért hamar merül. Megnéztem és úgy tűnik hogy egy háttérben futó alkalmazás eszi az energiát. Az alkalmazás neve BladeModeDetectService. Mi lehet ez a cucc? Le lehet valahogy szedni?
Szerk: amíg ezt a hozzászólást írtam, levett majdnem 10% - ot. -
buca84
őstag
válasz
AngeloDivina #212 üzenetére
Köszi szépen az infót!
-
creation
senior tag
válasz
AngeloDivina #212 üzenetére
Ez a fórum is mint a többi az információk megosztásán alapul.
Csáky nélkül nem biztos hogy lett volna Magyar ROM
-
kalauzka
újonc
-
Csáky7
tag
válasz
kalauzka #207 üzenetére
Ezzel csak azt engedélyezed hogy írjon az sd kártyára, amit te keresel vagyis ez a lehetőség a 4.0.4. ig volt az androidba sőt ugy tudom a lollipopba is ujra engedélyezik ezt a lehetőséget,mondjuk én ezt nem hiányolom.de ennek utána kell nézni hogy ezt kitkat-en hogy lehet rá varázsolni bár én ugy emlékszem csak a komplett aplikációkat lehet lementeni egy az egybe
-
Csáky7
tag
Az előzőleg megadott linket elolvasod figyelmesen megkeresed ott az utvonalat ahol ez a fájl fent van és az általam megosztottal felülirod
-
-
creation
senior tag
válasz
kalauzka #200 üzenetére
Szervusz.
Az SD kártya sajnos 4.4.2 alatt tabu. De van megoldás
Előbb a kingroot nevezetű félig kínai programmal rootolod a droidot, majd az NextApp SDFix (ezt megtalálod playstore-ban) programmal írhatóvá teszed az SD-t.
Ha nem menne valami, akkor keress bátran.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged