- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Dedikált GPU-s rendelésnek számolja az AMD a Ryzen AI Max sorozatot
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- A CES-en érkezik a Strix Point nyúzott verziója
- Gamepad
Új hozzászólás Aktív témák
-
plukacs7
aktív tag
Ja...Megy ott a hirig rendesen driver ügyben, mindenféle furaságok történnek az új eresztéssel is (313) amire esküdtek hoghy nadeezasztán, atomstabil lesz és csutkára húzva megy majd a Crysis 3 majd egy GTX610-en
Egyébként kitapasztaltam - cold bootnál biztos hogy felismeri, rebootnál biztos nem. Standby és hibernálás után is biztosan megy, tehát csak a reboot nem megy neki vmiért. Együtt lehetne élni vele, de egy 300k-s gépnél ez is érdekes. A touchpadem OK, bár amúgy nem egy túl jól sikerült darab. A billentyűzet egyszer bebolondult. Azóta OK. Szerintem én állítottam el valamit.
Lehet akkor megpróbálok egy win8-at én is, úgyis régóta akartam early adopterré válni
''Legközelebb hozok puskát'', gondolta Stirlitz. ''Legközelebb???'', gondolta a medve.
-
plukacs7
aktív tag
Erről amúgy azóta sem találtam megoldási javaslatot sem, én Win7-tel használom és a restart eltünteti a második kártyát. Nem annyira zavaró hogy most nekiessek a W8-nak de középtávon tervezem.
Hibernate, kikapcs bekapcs, Sleep -- ezekkel nincs gond, csak a restarttal.
''Legközelebb hozok puskát'', gondolta Stirlitz. ''Legközelebb???'', gondolta a medve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Dedikált GPU-s rendelésnek számolja az AMD a Ryzen AI Max sorozatot
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- CSAK KIBONTOTT! Apple MacBook Air 15" M3 2024 8GB RAM 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Acer Nitro AN17-41-R8PP GAMER notebook - R7 7735HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4050 6GB W11
- Beszámítás! Dell Latitude 5520 FHD notebook - i7 1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest