Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenovo
tag
''Igen. Sajna, az ujjnyom-olvasó a SATA-vezérlőn van, s kell neki legalább egy partíció. Abban a pillanatban, ahogy megvltoztatod, az ujjolvasód elpárolog a gépből. Nem garanciális probléma, a Lenovo-szervízben már ismerik a jelenséget, rengeteg ifjú titánt röhögtek emiatt körbe.''
Kolléga úr, tartózkodjon, az ilyen humoros dolgoktól, mert sajnos sokan vannak, akik ezt készpénznek veszi.Annál is inkább, mert Ön eddig rendkívűl járatos ember benyomását keltette, tehát az Ön szava minden körülmények között hiteles!
-
DoubleD
aktív tag
Még egy dolog, Sipi: ha - teszem azt - mégis mángorlok (fölmegy a kampuszos pro), de mentettem, visszahozható a rejtett partíciós állapot?
Sőt: további ötlet: egyelőre még nem értek hozzá (majd miután meglesz a gép, és elrontottam), de pl. szét tudom darabolni pl. partition magic-kel a Lenovo által nekem szánt ~70gigát?
Túl kényelmes ez a gombnyomásra-visszaáll-minden téma ahhoz, hogy csak úgy letöröljem, viszont ha van köztes megoldás, az csak jó.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Yettel topik
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest