Új hozzászólás Aktív témák
-
htmtimcsi
tag
válasz
spyduck #3464 üzenetére
"tetszett, mert szép" látszat olykor megtévsztő.
"Úr isten gyerekek, ez a Vista egy borzalom. " erre nekem 2hét se kellet,sajnos. de gratulálok a kitartásodhoz hogy ilyen "sokág" bírtad vele.
"Minden megkérdez" ezt ki lehet kapcsolni.
a sok ramot eszik meg a superfetch miatt van> ki lehet kapcsolni. csak akkor ha mindent visszaállítasz akkor ott leszel mintha xp-t raknál fel.a vista click-click+user barát. tehát mindent tiltunk amí a rendszert kicsit is módosítja, de nehogy gépelni kelljen 1 sort is, és nehogy megkeljen tanulni a rendszer müködéstét, inkább maradjon tudatlan a user. következménye: a user 10év alatt megtanul clickelni, mint az állat, nem olvassa el hogy mit ír ki, mert a "rossz" clicket a rendszer lefagyás/rendszerösszeomlás után "megjavítja",visszatölti az eredetit.
szóval a windows butít is. engem mint sokan másokat idegessé tesz. már el is képzeltem hogy szívrohamot kaptam és a kórházban fekve csak annyit fogok kérdezni a dokitól: "túl fogom élni a windows támadást?"
Új hozzászólás Aktív témák
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest