Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Androidos tablet topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompakt vízhűtés
- Mini PC
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Projektor topic
Aktív témák
-
Vaze
őstag
na es megegyszer ellnezest szeretnek kerni minden kedves PH-s emberketol aki a 2-es hozaszolasom olvasta es magara vette,hirtelen felindulasbol irtam mert mindenki csak bejott a topicba es csak elolvasta utana kiment es nemirt semmit.
Dehat ha az ember nemtudja a valaszt a kerdesre akor nyilvan valo hogy jobb nem beleirni hulyesegeket szal ellnezest kerek. -
atus
senior tag
na figyike ide..
nezdma meg te senior TAG vagy enmeg hehe, szal kicsit probálj meg...
...kultúráltabban viselkedni amíg valaki megoldást nem talál a problémádra, senki nem kíváncsi a fikázásra, ez a fórum nem erről szól. De nem is arról, hogy milyen string van a neved alatt. Ezt felejtsd el, senkit nem érdekel, hogy te senior tag vagy, lehetnek kretén PH addiktok is, meg nagytudású/intelligens újoncok is. Mostantól kezdve próbáljuk meg normális keretek közt tovább bonyolítani ezt a témát, légyszíves.
ON
Nekem van egy HP C500-am, de azt nem lehet webkameraként használni, pedig annak idején $530 volt. Az ár nem jelent semmit itt szerintem, ezt egyszerűen nem erre tervezték. Meg ha jól emlékszem, a webkamerák, és a VGA felbontású ultralow-end digifényképezőgépekben CMOS szenzor van, az új gépekben meg CCD van. (Canon D sorozat CMOS-e más tészta...)
Egy szó mint száz, ha szükséged van webkamerára, vegyél egyet. Ha nincs, akkor inkább a digita desktop rejtelmeiben merülj el, nagyon érdekes! -
Vaze
őstag
ez igy nekem nemjonn be na mind1 ha megakarod nezni ako beirod a google images keresojebe hp photosmart 320
-
Club
őstag
Csak egy kérdés:a nyomtatóhoz való gép egyébként miylen?
Mivel a Photosmart 320 az egy fotónyomtató a Hp-nél:DD -
Club
őstag
Aztgondolom, hogy az hogy tag, vagy fanatikus tag, az egy dolog.
Én nem tépem a számat feleslegesen általában iylenek miatt, csak gondoltam eccer elmondom a véleményem.
De ha ezekutána gépedből sose lesz webkamera, hát ne csodálkozz:DDD -
Vaze
őstag
es koszonom hogy atirtak a Topic cimet...
-
Vaze
őstag
ellnezest a felre vezeto Topic cimert meg a nem szandekos fikazasert...
koszi mindenkinek a helpet.. -
Club
őstag
Csak egy kósza ötlet!
1:Ne fikázd a ph-sokat, mert szerintem kurvára nem szolgált rá SENKI!
2:Ha nemtudunk segíteni, az nem azt jelent hogy nem akarunk
3:ha mi nemvagyunk segítőkészek, akkor minek jöttél ide?
4:Arra nem is gondoltál mielőtt idejöttél, és lehurrogtál minket hogy ''jajj nézd már a csúnya fiúk nemsegítenek''címszóval beírjál ide valamit, hogy a cégnek a Mo-i képviseleténél egy technikust megkérdezz?:((( -
Vaze
őstag
igen adtak de a lemezen csak egy driver es egy pici progi van ami ara szolgal hogy uploadoljam a kepeket+a mozgo kepet amit felveszek vele ennyit tud a program.. meg minden fele nyelven hasznalati utmutato elolvastam a Magyar nyelven keszultet de semmit nem irnak arol hogy lehet e hasznalni webcam kent....
-
Vaze
őstag
megneztem de nemirnak rola semmit hogy lehet e....
ph oldalan szinten nemirnak rola semmit deviszont lattam rola egy irast hogy ha hasznalni akarom web cam kent akor valami IRQ-t kell beloni dehat minden stimel op rendszer erzekeli camom decsak a kepeket tom letolteni a gepre... szal nemtom mivan... -
Vaze
őstag
na figyi pajtas...
eloszoris masis nyitotmar felrevezeto topicot....
masodszor tegnap rakerestem a keresobe hatha van ilyen hasonlo topic hogy nekeljen ujat nyitnom talaltamis egy hasonlot de ott nemez a kerdes volt hanem az hogy megeri e megvenni..na de en beirtam aba a topicba hogy NE KELJEN ujat nyisak egy szamodra jelentektelen dolognak..
szal beirtam a problemam/kerdesem de egyedul egy ph Moderator probalt segiteni de sajna nem mentunk semmire szal eloszor teis megkerdezhetnel ha idegesit hogy miert irsz ilyeneket vagy valami erol ennyi vita closed... -
Vaze
őstag
kilehet eben az illetekes mesterem? :D
-
-
Bagoly
senior tag
Még csodálkozol? Félrevezeted itt a jónépet és még neked áll feljebb? :(((
-
Vaze
őstag
14-bol egysem valaszolt holjarok en nem a PH-n ahol segitokeszek az emberek???? :((
-
Vaze
őstag
Bocsesz fiuk a cimert decsak (remelem) igy tudlak idecsoditeni titeket mert hat a masik topicba senkisem irt persze azt nemen csinaltam.....
szal van egy hp photosmart 320-as Digitalis Cameram az a kerdesem hogy ezt hogyan (persze ha lehet) tudnam webcamerakent hasznalni mert edig sehogysem tudtam megoldani haveral a problemat szal lehet vagy nemlehet hasznalni webcam kent es ha igen akor hogyan?
Aktív témák
- Androidos tablet topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest