- OLED monitor topik
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanczi01
tag
Szerintetek reális lehet egy Xiaomi purifier pronál,az hogy mindig 1-2-3at mutat autómatán,egy 300e fős város mellett? Ha kinyitom az ablakokat,akkor felmászik 20ra is.
Meglepődtem. Eléggé sok por van a levegőben,azaz 2 nap és poros minden.
Ez az első nap tapasztalata volt. -
BurgBurg
tag
Ez vmi brutál mennyiség. Ez hogy jön össze?
Nálam kb. 4-5 nap alatt lehet látni port a polcokon.
De már ez is idegesit.
Azt tudod ugye, hogy porszívózáskor ami leült por annak nagy része a levegőbe kerül. Próbáld ki, hogy ne porszivozol minden nap és akkor milyen lesz a szűrőbetéted külseje. -
JamesHun
addikt
Sziasztok
Erről mi a véleményetek?
70-et megér, vagy van jobb ennyiért most? -
parfish
tag
sikerült,köszönöm szépen a segitséget!
-
parfish
tag
Ezeket irja ki,mar most engedelyeztem tarhelyet fotot ,mindent.De nem latja.
-
ribarszki
őstag
-
parfish
tag
Letoltottem a magyar appot ,de azzal se talalja sajnos
nem tudom mit lehetne még.Atallitom kinaira magyarra egyikkel se működik.
-
parfish
tag
Igen mi home app ,probaltam kinaira is ,de azzal se mukodott sajnos 🤨egy iphone keszulekrol ami nem az enyem rendesen ment!
-
parfish
tag
Helo ,megrendeltem a 2s t es a huawei p10 em sehogy nem akarja felismerni,valakinek valami ötlet?Atallitottam mar a regiokat is de ugyse ismeri fel!
-
havri1
félisten
válasz
stickermajom #980 üzenetére
Szinte mindenhol. Argepbe írd be. Pl alzán is annyi.
-
stickermajom
addikt
válasz
Speeedfire #974 üzenetére
Hol 45 a 2S?
-
ribarszki
őstag
válasz
concret_hp #975 üzenetére
59k, elnéztem. 53-ra emlékeztem, hogy annyi volt ráírva a boltban. Persze lehet valamikor annyi volt..
-
havri1
félisten
válasz
Speeedfire #974 üzenetére
2S-ről itt jött pár panasz, akit sima 2-esen én nem tapasztaltam. (0 közeli értéken áll a mérő, ami szvsz kizárt).
Nálam 10 alá nagyon ritkán megy, inkább 20-30. Azt jobban elhiszem. Éjjel megy 10 alá, amikor 0 mozgás van a lakásban. -
havri1
félisten
válasz
concret_hp #975 üzenetére
xiaomi.hu
Működik már a webshop is.
-
havri1
félisten
válasz
Speeedfire #972 üzenetére
80-90 krül megy kint, szvsz nem lesz ez már jelentősen olcsóbb.
Pro nekem sok lenne, sima 2-es is hangos ha arról van szó. Pro az nagyon nagy.. -
ribarszki
őstag
válasz
Speeedfire #969 üzenetére
Xiaomi PRO a Lurdy Xiaomi Store-ból. 50k körül. Az nagyon jó ár!
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
ez az MI Purifier2 mennyire jó a maga 40e körüli árával? Vagy milyen más alternatíva van? -
havri1
félisten
válasz
concret_hp #966 üzenetére
Rontani nem ront, csak jobban szétküldi a port a levegőben. Illetve ha nagyon sok a por, úgy jársz mint én. Valamelyik hozzászólásban linkeltem képeket, kb 2 hetes szűrőtisztítás utáni állapotról.
-
ribarszki
őstag
válasz
concret_hp #966 üzenetére
Fektetve nem jó, mert 4oldalt szív levegőt. Sajnos a szekrény tetején sincs túl jó helyen.
-
ribarszki
őstag
válasz
concret_hp #963 üzenetére
Szia! A légtisztító nem jó házipor ellen. Egy múltkori hozzászólásomban ezt írtam erről a félreértésről.
-
havri1
félisten
válasz
concret_hp #963 üzenetére
Por ellen ez nem jó.
-
concret_hp
addikt
sziasztok, ide lettem irányítva a háztartási gépek topicból
szóval elsősorban a sok por ellen kéne valami, nem baj ha a dolog olcsón fenntartható, van jelentős különbség a különböző gyártmányok közt?
ill. számít ezeknek hogy milyen pozícióban vannak? szóval mondjuk felrakhatom szekrény tetejére fektetve v ágy alá v mittom'?
nincs olyan nagyon sok hely
-
RBJ
addikt
HHa jól tudom másnak is hangosabb lett a gép egy idő után. Erre valami megoldás?
-
parfish
tag
Helo!Az lenne a kérdésem ,hogy szeretnék venni légtisztitot,mivel nagyon allergias vagyok a porra és a poratkàra,olyan 60 ezer forintig milyen légtisztitot ajánlottok?Olvastam hogy a légtisztitó hatasàra csökkennek a tünetek.(köhögés) Segitségeteket előre is köszönöm!!
-
updog
őstag
Ja látom, elvileg Authorized reseller - jelentsen akármit
Na de akkor is az lenne a érdekük, hogy ugyan tudjanak már eladni valamit, ahhoz meg kellene hogy legyen az eladás tárgyából nekik raktáron, nem?
A xiaomishoppal is az volt a legnagyobb bajom, hogy az "5-8 nap" beszerzés az (feltételezem hogy) pont abból állt, hogy megrendelték Kínából, aztán mikor már három hét után naponta pingettem őket, kicsit ideges voltam mert valószínűleg hamarabb megjön ha én megrendelem...
-
updog
őstag
Nem is értem bakker, tetszőleges EU raktárban van X ezer darab minden Xiaomi termékből, de akár a Xiaomi támogatásával kb. két hét alatt egy konténerszállítónyi cuccot tudnának behozni, és mégis, mint hivatalos boltban kb. semmi nincs se online se offline... pedig nyilvánvaló igény
vanlenne a cuccaikra.(#953) SirRasor "Még mindig nem mutattatok egy normális tanulmányt, ami ezt alátámasztaná." De, kapásból azzal indult a dolog, csak arra meg azt mondtad, hogy marketing, úgyhogy annak nem hiszel...
Így elég nehéz
-
havri1
félisten
Xiaomi Mi Air Purifier Filter (Anti-Formaldehid) légtisztító szűrő
Ugyan most nincs készleten, de lesz hamarosan remélem.
-
Dare2Live
félisten
washable = mosható.
not washable = nem mosható.A moshatók hátárnya, hogy csak Es van (E10...), csak a nem moshatókból van Hs (pl H13...)
Sztem egy príma megoldás lenne a mosható + nem mosható kombó csak hát akkor töredék annyi filtert tudnának eladni...
-
SirRasor
addikt
Még mindig nem mutattatok egy normális tanulmányt, ami ezt alátámasztaná.
Amúgy nem nagy kaland: szerintem egy ilyennel is le lehetne mérni. Nem dobunk össze egyre?
-
updog
őstag
válasz
SirRasor #951 üzenetére
Ugyanezt írják ("this can definitely damage the mesh of fibers that allows the filter to remove particles from the air").
Washing a HEPA filter will destroy it in most cases
"Csak a saját szubjektív érzetemre tudok hagyatkozni" vs. " ne terjeszd a bullshitet"
-
SirRasor
addikt
válasz
ribarszki #948 üzenetére
Mutass már nekem tényeket, mert eddig még nem találtam normálisat az interneten.
Amit belinkeltél, az egy olyan holnap, ami árul hepa szűrőket. A saját tesztjük alapján se porszívózni, se mosni nem lehet! Vegyél újat de azonnal! Tudod mi az a marketing?Olyan szép táblázatokat én is tudok bármikor csinálni...
Csak a saját szubjektív érzetemre tudok hagyatkozni: ugyanolyannak ÉRZEM. Mérőműszerem nincs.
Szóval te ne terjeszd a bullshitet, hogy nem lehet mosni. Majd ha csinálsz egy saját műszeres mérést, akkor jöhetsz a szakmaisággal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- OLED monitor topik
- Apple MacBook
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Motoros topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest