Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUN_Sector
őstag
Tegnap dobtam ki kettő darab, kb másfél éve vett fehér kart. Dobozban elrakva álltak a torzóval kézfej nélkül. Végigrepedtek.
A mindenki szuper készletben most cserélem másodjára a teljes fehér figurát (torzó, karok, lábak) Ez a nappaliban sll, közvetlen nap nem éri
Gyerek fél éves készletekből a világosszürke dobozkonténer tüskéi mind letörtek, holott vigyáz rá.A lego értékálló, de nem időtálló.
-
sb
veterán
Nem tudom mivel hirdetik de minden kopik.
Nemrég levettem a routerem a szekrény tetejéről. Megfogtam az egyik antennát és el akartam fordítani, ugye forgatható. A kezemben maradt, érintésre azonnal tört a műanyag keret. Aztán a második antennával ugyanez. Négy van rajta, a többit nem mertem megfogni.@RangerFox
EUR árat szoktam nézni és azt kb. lehet tudni milyen árfolyamon váltják. Eddig amit néztem 420 körüli volt az idei szetteknél, tavaly év közepén/végén lementek 405 körülre pedig magasabban kezdték.Viszont úgy rémlett az EUR és USD ár nem mindig egyezik... de lehet, hogy félrenéztem.
(Az ÁFA tartalom különbséggel tisztában vagyok, de más miatt is árazhatnak máshogy, nem kötelező azonosan. Viszont nem figyeltem konkrétan, úgy rémlett szokott lenni eltérés, de lehet, hogy csak az AUD/GBP eltérések maradtak meg bennem.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest