- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Beárazásban kérem a segítségeteket
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
válasz
galóca18 #6678 üzenetére
Ha kiválasztottad melyik hűtőt szeretnéd azért érdemes megnézni a méreteit mielött beruházol rá mert ezek elég nagyok és elképzelhető ha olyan a lapod vagy házad kialakítása akkor nem fér el,de ez ritka.Ezek nagyon jó hűtők,nem hallottam róla,hogy lenne tipikus hibája valamelyiknek.Bár azt említették,hogy a xigmatek-nek nem a leghalkabb a hűtője,a ninja-nak a felfogatása olyan mint a gyári intel(bepattintós) és azt mondják,ha valaki szokszor szereli fel-le akkor egy idő után kikophat a pöcke.De ehhez is lehet kapni kit-et amiben csavaros rögzítést adnak.Ezt a tápos dolgot nem teljesen értem,a cpu hűtőnek semmiféle átlagon felüli tápigénye nincs.A ventijét lapra dugod és max.12v-ot vesz fel,ennyi.
Amúgy nekem corsair tápom van és nagyon elégedett vagyok vele,az eddigi legjobb.Lehet egy rosszat fogtál ki belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Energiaital topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged