Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
grunge
addikt
Haliho! van nekem egy arctic square hütöm. tetszik, jol hüt meg minden, de a felfogato kerettel van pici problémám, mégpedig az hogy a rögzitö csavarok tulnyulnak az alaplap hátán levö kereten és igy elérik az alaplap tálcáját a vicc az hogy a házon vannak erre lyukak kialakiva de kb 1-2mm-el lejjebb helyezkednek el...gondoltam arra h be lehetne löni talán ugy a keretet h 3-4 menetet visszacsavarok és a távtartokkal kiegyenlitem a hézegot, de ebben az esetben érintkezne-e a hütö rendesen a procival? vagy ez direkt ug van kilaakitva hogy ütközésig le kell csavarozni a távtartokra?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Autószerelők, autószerelés
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
- Motoros topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Nintendo Switch 2
- Energiaital topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Seasonic Focus GX 850 Gold tápegység (garis 2033-ig)
- ID-Cooling FX360 INF WHITE univerzális CPU vízhűtés fehér garanciával
- Noctua NF-F12 PWM venti
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- 20.000 ft tól elvihető ELITRO részletfizetés. Lenovo Legion 5 Gaming kompromisszumok nélkül!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest