Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
-
PROHARDVER!
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djnyakesz
aktív tag
Köszi, szerintem is királyság. A bögre is :D Fel akarom használni a maradék 3 métert is, ha már ennyire belejöttem

Amúgy látom a neten van egy csomó olyan ledszalag ami több színváltozatot is tud, és távirányítóval kapható. Na az lenne a befutó a kéjlakomba, csak nem tudom hogy az miben más? Másképp kell felszerelni, vagy mi a különbség?
Új hozzászólás Aktív témák
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
- Robotporszívók
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- Autós topik
- PR-Telecom
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- További aktív témák...
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest