Hirdetés
-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
grimm2015 #66725 üzenetére
Mindenekelőtt az jogos, hogy volt egy rossz periódusom a meccsen belül, az a bizonyos majdnem 3 perc, amit a képekkel mutatsz. Viszont már nem tudom pontosan ott mi is történt, miben haltam meg egész pontosan.
Mivel nem tudom így most konkrétat nem is fogok tudni mondani, de kiragadni egy meccsből kontextuson kívül egy kisebb szakaszt nem biztos, hogy sokat mond. Lehet hogy ott épp ganket kaptunk nem tudom már, azért én nem halok könnyen szóval valami nyomós oka lehetett, tuti nem csak szimplán le 1v1-ezett valaki.
Még a sebzésre kitérve: arról nem vagyok teljesen meggyőzve, hogy nekem Jhin adc-ként a legtöbb sebzést kéne végső statisztikailag (tehát overall dmg) hoznom a meccseken. Mindig felhozod ezt a sebzés dolgot, de szerintem az overall dmg totál nem egyenlő azzal, hogy mennyire vagyok carryképes mondjuk a 25. perc után. Főleg Jhinnel, aki azért nem egy Jinx, Tristana vagy Kogmaw, ami mint a gépágyú okádja kifelé a folyamatos sebzés, Jhin nem ez a jellegű hős. Nagyokat sebzek, de időben elosztva keveset ezért nem olyan sok a meccsvégi sebzés. Én nem látom ebben azt, hogy ez bármilyen irányban érv lenne a teljesítményem megítélésekor.
Most csak egy példa, általában a Karthus junglerek ilyen undorító 70-80K overall dmg-et szoktak tolni, de ez csak azért van mert sok az elosztott sebzése, attól még lehet, hogy teljesen useless volt a karakter.
Vagy most jut eszembe ott volt a Malzás meccsem, ahol actually magasan top dmg voltam, mégis vesztettünk. Hiába volt irgalmatlan sebzésem, az dot sebzés volt, tehát időben eloszlott, ezáltal lehet Jhinnel a fele annyi adott esetben többet számít. Ez összetettebb kérdés annál, hogy ránézünk egy számra és azt mondjuk kevés vagy sok.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óvodások homokozója
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One UI zápor esett a hétvégén
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vicces képek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SzinkronSarok - Négy játékon dolgozik a csapat
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Kedvező ár! HP 840 G1 laptop (14FHD/I5-G4/8GB/128SSD/AkkuX)
- ZBook 15 G6 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest