Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
ŐŐŐŐ, oké, én vagyok retardált vagy tényleg nem értek semmit se?

-
kexksz
addikt
Egész jól adja LeBlanc.

[link]Egy halál van a végén mert megöld Nexus turret.

-
waassy
tag
Nekem nagyon bejön a Dominion. Pörgős a játék, a normál game sokszor 50 perc is lehet ez meg sokszor csak 15-20 perc. Mivel az időm nem olyan sok ez a nekem való. Általában Leonával tankolok. Jó sok cc
Távolra ható stunjával a menekülőket jól el lehet kapni. Elején gyenge de a végén brutál rezisztekkel nehéz kiirtani. Többször is volt olyan, hogy míg engem vagy 3-an próbáltak leirtani jó 30 mp-ig miközben én menekültem a többiek elfoglaltak három tornyot és megfordult a játék állása.Utolsó meccsen a csapatunk összeállítása Dominionon : Leona, Amumu, Heimer, Talon, Veigar.
Az ellenfélé 4 carry + 1 Ashe. Biztos voltam benne hogy veszítünk mert igazán nagy sebzést nem ad le a csapatunk a két tank miatt, gondoltam az ellenfél ledarál minket. De nem így történt. Agyon stunoltuk az ellenfelet és Talonnak meg Heimernek kb 20-20 killje lett a végén. Szóval viszonlag simán nyertünk.Summener spellnek az egyik a Revivet rakom be mindig, eléggé meglepődnek ha leirtásom után a teamfightnak még vége sincs de már vissza is érek stunnolni.

-
GabN73
addikt
Tegnap újra jól sorsolt a gép...
Nálunk volt 2 db 30as, abból is én voltam a legtöbb wines (201), erre mit ad isten, milyen ellent kapunk? 300+ mind1ik... 
-
kexksz
addikt
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Kösz, holnap meglesem.

-
Iron Funeral
őstag
http://www.own3d.tv/videos/?search=theoddone NA szerver legjobb junglere, van néhány videója amit érdekesnek találhatsz.
-
-
kexksz
addikt
Semmi, csak hszt gyűjtöget.
-
sasa311
veterán
Ezzel nincs meg lvl 6, csak 5.
Dzsungelesként a feladataid:
- Pucold ki a neutral creepeket
- gankelj laneket amennyit csak tudsz
- ha valahol ne adj isten meghal egy csapattársad akkor tartsd a lane-t, hogy ne vesszen kárba se xp se gold
- ledobsz 1-2 wardot
- Természetesen nem kell az erdőbe ragadni, teamfightokra - genkelésre - lanetartásra amíg a csapattárs halott vagy vásárol kijössz.Lategame pedig már nincs jelentősége.
-
Honzi
senior tag
válasz
soldierboy
üzenetére
Mi van vele?

-
soldierboy
tag
Heroes of Newerth!

-
sasa311
veterán
válasz
Kornel213
üzenetére
Az AD carryk azért jobban dominiumban, mert non-stop az akció, nagyon pörgős. Egy AD carry meg autoattackal non-stop tud darálni.
Egy annie vagy egy veigar meg arról szól, hogy bezúzza a kombóját a teamfightban aztán pihi. Csakhogy itt nincs pihi.
A kassa tipikusan az, akinek nagyon rövid CDi vannak. Akali is ilyen.
A mégnagyobb baj (nem is értem miért van így), hogy gyk. dől a gold. a gp5 itemek teljesen felejtősek, creepelni gyk. egyáltalán nem kell, a killekért is nagyon kevés gold jár. Elveszti a játék a lényegét.
-
kexksz
addikt
Valaki szokott innen jungleözni? Milyen sorrendben szoktatok menni? Meg ha megvan lv 6 akkor onnantól mi van?

-
Kornel213
tag
válasz
sasa311
üzenetére
Jaja, bár azért egy Kassadin elég durva... az ultijával, meg egy carry se ér sokat... bár múltkor ashe-nak vettem warmogot, infinitit, meg végére akartam atmát, csak megnyertük, első lettem
kennen is jó benne, múltkor láttam egy nocturnet- meg egy fiddle-t együtt dupla fear, elég kemény volt meg is nyerték -
Kornel213
tag
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Dede
Rammus benne nagyon durva... rivájval (nem tudom hogy kell írni) közbe bepörögsz elnyomod a ghostot és belemész egy speed buff-ba 1000 fölötti movement speeded lesz iszonyat gyors 
Meg általában elég sok AD-s ellenfél van mindig veszek thormailt, sunfire-t,warmogot, meg egy kis AP-t is és kb mindenkit meglehet ölni vele -
Iron Funeral
őstag
Na miért van itt ilyen csönd, senki sem dominózik, QQ sincs, hova tovább?

-
haromegesz14
senior tag
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Elég sűrűn látok heimert, szinte az alsó "pont" bevédésén kívül semmi mást nem csinál, azt viszont 2 bátortalan ellenség ellen is tökéletesen teszi. Normal modba szerintem azzal a 2 toronnyal is még elég jól játszható, nem hogy ha még visszakapná a nerfelt 3. tornyát

-
sasa311
veterán
válasz
haromegesz14
üzenetére
Dominium szerintem ott van elb@szva, hogy AP karaktereknek ellehtetleníteni.
Mivel non-stop az akció a CD alapú hősök lényegesen gyengébbek, mint a folyamatosan darálni tudó AD carry-k. Mert a sima játékban 2 teamfight között lejárnak a CD-k, itt meg nem...
-
haromegesz14
senior tag
Ahhoz képest, hogy mennyire vártam már hogy lehessen Dominózni, szinte 1 nap alatt meg is untam, hiába pörgős a játékmenet.
-
Vanir
veterán
válasz
haromegesz14
üzenetére
Egyetértek, randommal mindig vesztettem, csapattal viszont eléggé szétcsaptuk őket. (450-0).
-
haromegesz14
senior tag
Kb. 10 lejátszott meccs után ( nem egy nagy minta
) kialakult bennem, hogy Dominiont leginkább úgy lehet élvezni, ha megvan az 5 fős teamünk. Ilyen solo playerekkel szerintem csak kínlódás játszani, van aki még azt se tudja mi a lényege, mit kéne benne csinálni, csak rohangál össze vissza a mappon, majd 20 perc elteltével csodálkozik, hogy miért van csak 150 score-ja. Persze ez idővel majd biztos változik. Teljes csapattal viszont akár 200 pont hátrányból is nyerni tudtunk. 
-
citkar
addikt
válasz
haromegesz14
üzenetére
úgy tűnik mától igen
-
Honzi
senior tag
SkinAkinek kell Alistar +1 skin hozzá az katt a linkre kövese az utasításokat és már is megkapta az ingyen tehént vagy ha megvan a champ csak a skint.

-
Honzi
senior tag
Mivel tegnap elérhető volt a dominion játszottam párat.[link]
Nekem tetszik. Jax meg marha durva itt. -
GabN73
addikt
Szeretek magyarok ellen játszani...

Ma 5-4 meccsünk magyarok ellen volt. Abból talán 1 csapat nem kezdett el k.any*zni
Szégyen... 
-
Vanir
veterán
Szeretem a szerdai 31 perces várólistákat.

-
waassy
tag
Ha van valakinek tapasztalata Garennel, írja le hogy milyen cuccokkal érdemes játszani.
Tank és Carry build is érdekel.Viszont kipróbáltam egy critical hit-es buildet, de nem nagyon vettem észre hogy a Judgement-nél ütné a criticalokat, de lehet hogy csak nagyon elnéztem a dolgot...
-
kexksz
addikt
Letoltunk haverommal most egy meccset. Vége volt, skippeltük a Stat mutatós cuccot. Aztán kiléptünk LoLból. Mikor lépnénk vissza, akkor azt írja, hogy egy játék már megy, és reconnectelhetek (miközben nem léptünk be semmi játékba) de ha rámegyek a reconnectre, akkor kiírja hogy nem tud csatlakozni a szerverhez és befagy. Mi a franc van?

-
citkar
addikt
üdv
játszogatok én is a LoL-lal
láttam valami Dominion féle játékot, ír erről arról, de nem értem egészen mit is akar, vki tud erről többet? -
DrGonzo22
őstag
Bronz/ezüst/arany nameplate-eket mikor kapjuk meg? Nekem elvileg ezüst járt volna, de nem látom sehol.
-
sasa311
veterán
O'rly? Meg is nézem kaptam-e!
-
kexksz
addikt
Kaptam ingyen egy Kayle-t meg egy skint rá. Ti is kaptatok valamit?
-
GabN73
addikt
Singednek valami normális build? Van vagy 3 féle, de valahogy nem jött be egyik se. Enemytől is függ, de szinte csak late gameban tudok érvényesülni vele. Kicsit megkéne dobni az earlyt is, úgy hogy tank lesz belőle lateban.

-
Szelep
senior tag
46 másodperces sorban állás Westen. Remélhetőleg ebből nem lesz rendszer.

-
Vanir
veterán
Játszottam egyet botok ellen.

Azért a sok halál, mert a végén már csak a pentára pályáztam. -
kexksz
addikt
-
kexksz
addikt
Nem tudom, hogy volt-e már.

[link] -
kexksz
addikt
Tegnap gondoltam tolok egy gyors botmeccset amíg nem jönnek többiek. Na persze. Olyan enyhénszólva életképtelen emberekkel dobott össze, hogy mielőtt a minionok bespawnoltak volna már 2en halottak voltak a csapatból... Miután fél óra múlva 10-25 volt az állás a botok javára (azt a 10et is én öltem egyedül) és nem akarták feladni a 20. surrender vote után sem nyomtam egy ragequitot.

-
malwy
senior tag
Sziasztok!
Eddig bejövős Miss Fortune, meg Fiddlestick a champik közül. Van esetleg valami ajánlott, amit megvegyek, vagy gyűjtsek ezekre? Főleg forti borsos.
Rangedeket csipázom inkább egyébként. -
GabN73
addikt
Én Siont vettem meg ma, már 1 órája tart a meccs...

-
kexksz
addikt
Én is elég fos meccseket toltam ma, szerencsére a végén volt 1-2 jó. Megvettem ma Oriannat és Yit. Mindkettő tetszik, de Oriannaval elég nehéz játszani. Yi az jól megy.

-
GabN73
addikt
áháhhá, tököm kivan hogy ma egész nap nyomorék csapattársakat kapok

Ráadásul skinnel jön, még azt gondolod hogy jól játszik... lóf*szt....

-
Honzi
senior tag
Csak össze jött 1000Win
-
sasa311
veterán
Katarina egy kalap sz@rt nem ér.
Q-ja gyenge, W teljesen haszontalan, shompoo majdnem teljesen haszontalan.
Egy ultija van ami jó de azt egy nem teljesen fakezű nyomorék csapat instantba silencel / stunol / knockbackel. És annyi volt.24 killlel elfeedelve meg egy AD sorakával is quadrakillelek.
-
GabN73
addikt
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Baront akarták lecsapni, tarical odamentem, ő stunolt 1et, én berepültem, ulti, aztán quadrakill. 24 killel zártam a meccset (csak, igen, az kevés), úgy hogy még hiányzott 1 item.
Persze amikor már olyan 30asok ellen megyek akiknek van 650 winjük... na az vicces dolog, rambós idegállapotomban 12x is meghaltam már egy meccsen...
Ebből az OP dologból azt akartam kihozni hogy az ultija k.vaerős.
-
Iron Funeral
őstag
Katarina jó dmg-t csinál de mivel nagyon ult központú ezért egyszerű hasztalanná tenni. Ult? Stun/knockup/knockback/silence. Ha nincs legalább egy ilyen cc a csapatba akkor meg is érdemli a csapat, hogy veszítsen amúgy is, az hogy Kat vagy egy Yi öli szét őket az teljesen mindegy

Mondjuk Karthus ok, hogy meghal ő jó halottan is (passzív miatt), de hogy Nidalee meg (legfőbbképpen) Nasus hogy bírja csak 5 secig..?
Legutóbb amikor Nasussal nyomtan Katarina ellen, kapott 986-ot Spihoning Strikeból, nem is pörgölődött tovább 
-
GabN73
addikt
válasz
Iron Funeral
üzenetére
dehogynem...
Csak más szintűek ellen 
Persze, lehet hogy csak nekem tűnik OP-nak, miközben csak az ellenfeleim lowok... Karthus, nidale, nasus, akali kb 5 másodpercig élt... -
Szelep
senior tag
válasz
Dr. Student
üzenetére
Jó szerverre próbálsz belépni? A kliensben is ki kell választani a megfelelő szervert.
-
Dr. Student
senior tag
Szia!
Most akarom kipróbálni a játékot, regeltem kétszer is, de nem enged fel, kb mennyi idő a reg aktiválás ? tudja valaki ?
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Távolra ható stunjával a menekülőket jól el lehet kapni. Elején gyenge de a végén brutál rezisztekkel nehéz kiirtani. Többször is volt olyan, hogy míg engem vagy 3-an próbáltak leirtani jó 30 mp-ig miközben én menekültem a többiek elfoglaltak három tornyot és megfordult a játék állása.
Nálunk volt 2 db 30as, abból is én voltam a legtöbb wines (201), erre mit ad isten, milyen ellent kapunk? 300+ mind1ik...