Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #00137984

    törölt tag

    TV2000 XP Global TV kártya tesztelése jól sikerült, müködik rendesen Win7 64bit gépemben. Nyári szünetben volt elég időm átrakni a Leadtek PVR2100 helyére, de ennek még sajnálatos oka is volt... :( Majd két hónapja időnként lefagyott a TV kártyán a kép és a hang. Kimerevedett a kép vagy fekete képernyő fogadott, de közben ment a hang tovább. Újrainditás után rendben müködött egy jó ideig. :) Egyre sűrűbben nem tudtam megnyitni a PVR2 programot, mert nem talált eszközt. Valamikor az újrainditás sem segitett megjavitani a Leadtek PVR2100-et. Akkor elégeltem meg a hibákat, amikor az egér és a Windows szintén lefagyott a TV kártyától (Reset). Időszerű volt egy Win újratelepítés, majd a friss rendszerre ment fel a TV2000 XP Global TV kártya. Kép és a hang jó. TV2000 XP Global-ról a CD kimenet a hangkártyára adja ki a hangot. Az szól rendesen akadások és szakadozás nélkűl. Csatorna váltáskor van egy kis sercegő hang, de nem zavaró. H.264 profil van beállitva (ez szoftveres és nem hardveresen gyorsitott), de a felvétel minősége ettől függetlenül igen jó. TV2000 XP Global remélhetőleg jó sokáig müködni fog. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

  • garga01

    senior tag

    Sziasztok!
    Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
    Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
    Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
    Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.

    Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt..... csak más a fogása!