Hirdetés
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
- Raspberry Pi
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Gyakorlatilag is elég. Kell egy értelmes antenna. Ha biztosra akar menni, akkor a mindenféle szobai micsodákat felejtse el, kell egy valamire való tetőantenna. Valószínűleg az a problémája, hogy nincs értelmes jelszint.
dangerzone: Vagy tiltsd le a Videó nyújtást, vagy állítsd át VMR(9)-be a megjelenítőt.
-
BigBlackDog
veterán
Nekem is DxPVR3200H kártyám van, nekem elég volt a driver és a PVR2 a DVB-t adások nézéséhez itt Magyarországon
(egy régi UHF tetőantennával, ami 800 MHz felett már eléggé gyengén teljesít). Egyébként mi is mindigtv.hu szerint lefedett területen vagyunk, a piros részben, ennek ellenére szükség volt az 7 méter magasan felállított tetőantennára+egy aktív erősítőre.
Röviden: Megvettem ezt a kártyát, betettem a gépbe, drivert, PVR2-öt feltettem. Ezek után rákerestem a csatornákra "Lassú (nagy érzékenység)" módban, és teljesen korrektül megtalálta a csatornákat. Így gondolom támogatja a földfelszíni MPEG4 tömörített DVB-T adások vételét. Habár, érdekes mód, naposabb délutánokon a jel minősége lemegy 0-10 % körüli értékre, így már nem látja az adókat, de ezt a régi antennának tudom be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Raspberry Pi
- Elektromos autók - motorok
- Lexus, Toyota topik
- Formula-1
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Parfüm topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest