Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
bucilali #6945 üzenetére
Amit leírtál,azt már kipróbáltam.Nem vagyok ennyire hülye,hogy ne értsem meg.Találtam pont ilyen kábelt a készleteim közt.Rá kötöttem normálisan,sőt,hogy tutira megjelenítsen képet,egy DVD lejátszót szimplán S videóról.S videóra is kipróbáltam és rá kötöttem.Sem a Svideo,sem a CVBS-ben se kép se hang így sem.
Már ott tartok,hogy Fraps-al veszem fel az egész gépet.Így felveszi a hangot is meg a képet is,csak itt meg a problémám,hogy egy idő után csúszik a hang,meg persze percenként 2gb-os videót rögzít,és még pluszban 4 percenként új felvételbe kezd/pedig regisztrált változat/.Na gondolhatjátok mennyi bajom van ezzel a sz...ral.
Most egy olyan programot keresek,amivel tökéletesen feltudom venni csúszás és minden probléma nélkül az asztalon található,lejátszandó videókat.Találtam is egy "CamStudio" felvevőt.Ő viszont,felvesz mindent,csak a PVR2-ben a lejátszó ablak sima fekete és se kép se hang a felvett videón.
Már kínomban nevetek,ez az 5.napom szenvedéssel.
-
bucilali
aktív tag
válasz
bucilali #6945 üzenetére
Az átalakító lemaradt, bocsi.
Erről van szó:
svideo-rca
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Betaflight Meteor75 teljes szett
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 12GB 256GB 1 év garancia (akksi hibás)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest