Hirdetés
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsekó
addikt
Köszi az infókat.
Azt látom, hogy mindig 1 az 1ben veszi fel a streamet, viszont néha meghülyül a PVR2, és pl hangot felvesz de csak 1 képkockát rak be. Illetve lehet, hogy kmplayer nem játssza le rendesen, a lejátszáskori szaggatás is lehet ettől, nomeg SD csatornák hangformátumát sem támogatja. A proci felvételkor 30-40%-on megy.
Tudsz olyan lejátszót, amivel endesen le tudnám játszani a felvett dolgokat?
Az analóg módba átkapcsolásra rákerestem, de nem jártam sikerrel.
Leírnád, hogy hogy kell? Esetleg 1. hsz-be is bekerülhet, mert ott sem találtam.
EPG-hez külön progi kell? Mert csatornaváltáskor kiírja az időpontokat, de csak rengeteg ? jelet rak ki mögé.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest