Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen TV-t vegyek?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
fzr600r
üzenetére
elképzelhető, a duna hd adásánál, mikor nem töltik ki a teljes képet (fekete kerettel adnak, amit a pan-scannel ki lehet vágni teljes képernyősre), ott is látni hogy mennyire cafatos a stúdiókép széle (a fektete kereten belül).
Régebben műholdvevőről néztem tunerrel képet és ott láttam ilyeneket, nem valószínű, hogy bármilyen hardver probléma lenne... egyszerűen olyan részét is látod a képnek, amit a tv készülékek képernyőjéről lelóg. Tv néző programokban előfordul, hogy ezt lehet állítani. A Leadtek progijával csak most ismerkedek... van amit én is keresek / hiányolok... (pl még nem találkoztam az analóg adás mutatásával kapcsolatos beállítást, de lehet hogy a driver részen lehet ezt is állítani... nameg az ati hd3650 kártyámmal, ha hardveresen gyorsítom a h264 adást, akkor eltéveszti a felbontást és nem mutat semmit )
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Dell OptiPlex 9020 Micro, Intel Core i5-4590T, Wifi kártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest