Hirdetés
- Lézervágás, gravírozás
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen videókártyát?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robicsek2
csendes tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Köszi mindketötöknek utolag én is arra gondoltam hogy ugy fogom csinálni hogy utolag tömöritem.
Mert azért egy tv rip igaz hogy nagyon jo minöségü de mivel benne vannak a logok meg ilysmik ezér nem akarom hogy egy egész dvdt elfoglaljon.
Anyi helyet foglaljon mint egy normál divixes film. vagy anyit mint egy 2cd film, az még belefér.
De 4 gb ot már sajnálok. Mert ha még hd minöségü lene akkor azt mondom de igy!!
Mindegy azért köszi.
De én azt nem értem hogy akkor minek lehet veni ilyen szobai dbv antenát ha nem is lehet vele fogni semmit. vagy egy idö után majd lehet vel fogni?? ha már felyletebb lesz a hálozat vagy mi?? -
bzoley
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Igen, ha kisebb méret kell, érdemes utólag tömöríteni újra egy, vagy több lépésben, attól függően ki mennyi időt, és szöszölést szán rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lézervágás, gravírozás
- OpenWRT topic
- ASUS routerek
- Adobe Indesign
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- EAFC 26
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mobil flották
- Napelem
- További aktív témák...
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest