Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- VR topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Steam Deck
- Milyen házat vegyek?
- Léghűtés topik
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
robicsek2
üzenetére
Néhány szerencsésebb embernek már most is elég egy szobaantenna. Az AH kültéri antennát ír, úgyhogy a szobaantenna továbbra is szerencse kérdése marad. Egy-két év múlva talán kicsit tolnak még a teljesítményen, de erre nem érdemes építeni.
Parabola most sem kell, csak egy normális tetőantenna. -
bzoley
veterán
válasz
robicsek2
üzenetére
Bizony lezárta.
A december első napján induló üzemszerű sugárzásig DVB-t adást már nem láthatunk.
Szerinted elmúlt már december?daa-raa:
Eszembe is jutottál egyből, amikor nekiálltam bekábelezni a tunereket. Kicsit még én is meglepődtem, egyik sem volt merőleges, pedig arra készültem, hogy ki kell műteni a gépből. Az Expert felfelé néz, a másik hátra. Persze a többivel nem lett volna ilyen szrencsém. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
robicsek2
üzenetére
Ráadásul a MinDig TV oldalán nagyon egyértelműen és szabatosan leírják, hogy milyen körülmények között számíthatsz zavartalan vételre: [link]
Csak két mondatot idézek: "A zavartalan vétel jó állapotú tetőantenna és koaxiális kábel esetén biztosítható. Szobaantennás vételre akkor van jó esély, ha elég közel lakunk az adóhoz."Úgyhogy tájékozódj, mielőtt veszel valamit.
Szerinted nagybetűkkel kéne ráírniuk a tuner dobozára?? -
bzoley
veterán
válasz
robicsek2
üzenetére
Pedig tudhatnád, ha beleolvastál volna az érintett témákba. Már több, mint egy hónapja az a fő téma, hogy milyen antennákkal hol vehető, nem vehető a MinDigTV.
Szobaantennára nem fogsz táblázatot találni, a többi a MinDigTV oldalán elvileg kinn van. Nálam még szobaantenna nélkül is rendesen jön minden csatorna.És használd a szerkesztés gombot, azért van.
-
bzoley
veterán
válasz
robicsek2
üzenetére
Talán kelleni fog egy jobb tetőantenna, sok-sok állítgatás, és még több szerencse. A DVB-X topic elég sokat foglalkozik vele.
Kérdés, hogy neked mi a sok? Egy órányi felvétel Mpeg2-ben max sávszéllel ~4GB, gyári dvd profillal talán még ennyi se. Szerintem nem sok. Ha neked igen, állíts be visszafogottabb értékeket, de arra számíts, hogy ezzel gyengébb minőséget is fogsz kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Game Awards 2025 - Íme a nyertesek!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- iOS alkalmazások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- VR topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi