Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz bzoley #3858 üzenetére

Az iponban vettem mindkettőt, tudtommal elég korrektek, legalábbis eddig vásárolt termékekkel nem volt bajom.

Igen, én is hallottam már szar alaplapról, tápról - de tudtommal a Gigabyte és az FSP nem a "szar" kategóriába tartoznak... :U főleg nem ezek a típusok, ha láttad az adatlapomat.
    Persze mindenhol előfordulnak szar szériák, de abból a típusból, ami nekem van, ugyanúgy nem hallottam rossz szériát, ahogy te nem hallottál még a PVR3000 esetében.

Ha tudsz valamiről, vagy sejtesz valami hibaforrást, akkor ne tartsd magadban.
    De azzal nem sokat érek, hogy valami nincs rendben a gépemben, mert erről én is tudok, épp azt szeretném kideríteni, hogy MI nincs rendben.

"Egyébként fölöslegesen ne akarj másokkal új tunert vetetni, amíg nem biztos, hogy a meglévővel egy funkció nem használható." Nem igazán értem ezt a megjegyzésedet - mi az, hogy "másokkal vetetni"? Saját pénzből veszem, ha erre célzol... :U ha meg arra, hogy a boltnak ez veszteség, hát istenem, nem ez lesz a legnagyobb veszteségük, másrészt meg nyilván nem szándékosan teszem tönkre a kártyát... :U

Gondoltam eddig a PCI-foglalat hibájára, de nem tudom, hogyan tudnám kimérni.

Új hozzászólás Aktív témák